|חשוב|טוב, אני לא יודעת מה איתכם...

בצה17

New member
|חשוב|טוב, אני לא יודעת מה איתכם...

אבל לי זה ממש לא נראה בסדר שאין השתתפות של חברי הלהקה בפורום הזה! אני לא יודעת מה עם האחרים פה... אבל לי באופן אישי יש בעיות עם לכתוב הודעה הפורומים של הייד פארק, ואני ממש לא מסתדרת איתם וזה סתם עושה לי בעיות ותוקע לי ת'מחשב.. הגיע הזמן שנארגן משהו ביחד כולם, איזו עצומה כלשהי דרך האינטרנט ונעביר להם את זה באי מייל, מצידי לשלוח להם לכל אחד מיליון פעם ת'עצומה שלנו!! זה ממש לא פייר שבהייד פארק יובל משתתף ומאיתנו פשוט מתעלם! הכי הרבה שהגענו זה שאבי(?!) יכתוב פעם איזו הודעה... זה לא בסדר! גם לנו בתור מעריצים יש זכות לדבר איתו ולשאול אותו שאלות בקשר למה מו ומי שקורה עם הלהקה..... אחרי הכל, אנחנו לא מוציאים כסף על הופעות, דיסקים, חולצות? מגיע לנו גם טיפה יחס מהלהקה שאנחנו מעריצים.. יש תמיכה ברעיון?

•GotHika•

New member
נמ.

בהופעה האחרונה דיברו על זה עם יובל. ו.. הוא אמר בואו משו שהייד פארק יותר טובים וזיבל תשכל אנערף, בכל מקרה אבי אמר לי שהוא קורא פה שיש לו זמן :) ובכללית הייד פארק זה פורום רשמי אתם יודעים...

בצה17

New member
הייד פארק הוא פורום שלא ראוי...

להיותה רישמי... לפי דעתי.. וחס וחסה(!!) אני לא אומרת את זה בגלל האנשים שמה או משהו כזה.. באמת כיף לקרוא בו ועולים שמה כל מה ומו שקשור ללהקה.. אני מדברת בגלל האכות של הפורום! אני שמעתי כבר מספיק תלונות מאנשים שהם אינם מצליחים להרשם לפורום/לשלוח הודעות בגלל שהוא עושה להם מיליון בעיות... בעיות שגם אני סובלת מהם! ואני חושבת שאנחנו פה בפורום קהילה יחסית גדולה שמשתווה למס' האנשים בהייד פארק וגם לנו מגיע היכולת לשוחח עם חברי הלהקה.. :\ בכללי אין שום הבדל בנינו לבין הייד פארק.. חוץ מהיותו הרישמי..

dsol

New member
לא רק בעיות התחברות/הרשמה

הוא פשוט מסורבל ולא מאורגן נכון יש תגובה חדשה... בחיים אני לא ימצא אותה כי אני לא תמיד זוכר מה קראתי ומה לא ואין שום אפשרות לדעת עד איפה קראתי או נושא שיש בו כמה עמודים זו בכלל בעיה בפני עצמה ! תכנס לנושא.. ושם תחפש באיזה עמוד הפסקת פעם שעברה ואז באיזו תגובה..... לעומת זאת תפוז יותר קל ונח לשימוש הוא יותר "ידידותי" למשתמש

גוטשה

New member
ודאי שאפשר

אשכולות עם הודעות חדשות שעוד לא קראת בהן מהבהבים לידיעתך פשוט מתרגלים. לי אישית הרבה יותר נוח בהייד פארק, מה לעשות.

dsol

New member
כן אבל...

לכי תימצאי איזו הודעה חדשה ואיזו לא ? אולי זה 2 תגובות ואולי יותר ? את לא יכולה לדעת וזו הבעיה !

גוטשה

New member
תראי

זכותם המלאה לכתוב איפה שהם רוצים ולמרות שהם כותבים מדי פעם בהייד פארק זה לא אומר שהם עונים על כל שאלה שמישהו שואל אותם..

בצה17

New member
אני יודעת שהם לא עונים על...

כ-ל ש-א-ל-ה. אבל עצם זה שיובל כותב שמה ומעדכן אותם וכן מתייחס לנושאים מסויימים שעולים בפורום (עובדה שהוא מגיב עליהם..), זה כבר משהו.. וזה שהם לא חייבים לרשום פה, אני יודעת שזה זכותם המלאה... אני לא אומרת שיפסיקו לכתוב ברישמי... אבל למה שלא ירצו להגיב לעוד פורום של מעריצים? סה"כ זה עוד מקום מלא באנשים שאוהבים אותם ומעריכים אותם בתור להקה.. גם זאת לא טירחה כזאת גדולה - מה הבעיה להגיע לפורום הזה? לוקח לי בול 3 שניות להכנס אליו.. חח אם פשוט ננסה ת'רעיון של הבקשה שתיחתם על ידי כל חברי הפורום זה עלול לעבוד... מה יש להפסיד? אהמ ויש גם מניע נסתר- אפשר להוביל את זה לאיזו פגישת מעריצים...
לפחות לעלות ת'רעיון ולצפות לתגובה הולמת..

שמעי....

איך אני אגדיר את זה ככה.....הם שונאים את תפוז..... אחרי ההופעה בשישי רדפתי אחריהם כמו מטורף ומנסה לשכנע אותם הם לא רוצים...אם תצליחו לארגן איכשו להביא אותם הנה אז אחלה...רק בלי דברים אסורים

בצה17

New member
מה נירא לך? שאני אקלל אנשים..

שאני כמעט הגעתי לרמה של סגידה כלפיהם?
חח ברור שהכל יתנהל יפה.. הרעיון הוא לנסח מכתב בקשה יפה(שתעזור לי בו באס"ק אם תוכל היות ואתה אישיות מכובדת בפורום
) ולהחתים עליה כמה שיותר אנשים מהפורום(כלומר שכל אחד יוסיף את שמו עליה כמו שעושים באס"ק + הערה אם רוצים..) ופשוט לשלוח להם לאי מיילים שלהם , לכל אחד.. פעם/פעמיים/מיליון
.... חיח

בצה17

New member
ד"א לאנשים שרוצים לעזור...

אתם מוזמנים לנסות לעזור לנסח מכתב בקשה הולם

elezrit

New member
../images/Emo45.gif אבל..

לא עצומה, בקשה.. אתה לא יכול להכריח בנדם לכתוב בפורום מסוים....

dsol

New member
אבל ככה מראים שיש ביקוש לדבר

וזה לא רק מישהו אחד זה מראה כמות של אנשים שרוצים משהו זה שיש עצומה לא מחייב לעשות משהו (ודרך אגב.. בצה זו היא)

•GotHika•

New member
בכללית

עדיף שכל אחד מכם ישלח לו אימייל עם בקשה ויסביר לו איך נרשמים והכל. וזהו.. לא חייב יובל הוא לא כל הלהקה אפשר, גם מאבי, אסף ושיקו. אוא פילו מארבעתם! שתחליטו מה עושים שתפו אותנו אני ישמח לעזור :)

dsol

New member
לדעתי...

צריך שמישהו יכתוב מכתב יפה שיסביר הכול ופשוט כל מי שמסכים יחתום עליו ונשלח לכל הלהקה ומי מהם שירצה יכנס

למעלה