טוב כתבתי ניסוח של בקשה -
תגידו לי אם זה לא יותר מידיי רישמי: ללהקת שייגעצ ה..........(תנו לי איזו מחמאה [התנחנפות חעחעחע] לתקוע פה) בטח נתקלטתם לאחרונה בתופעה של מעריצים שפונים אליכם ומתחננים(P
שתיכנסו ל"פורום שייגעצ" בתפוז ותגיבו מידיי פעם בזמנכם הפנוי להודעות ושאלות.. ובכן עד עתה הבקשה לא נעשתה באופן רישמי, אז החלטנו חברי הפורום לגשת אליכם בבקשה רישמית שנחתמה ע"י כל חברי הפורום. אנחנו מודעים לכך שאתם מתייחסים להודעות ב"פורום הרישמי" בהייד פארק ושגם אנחנו מוזמנים לרשום שמה, אך חלקו הגדול של חברי הפורום טוענים שיש להם בעיות להתחבר לפורמים של הייד פארק/לשלוח הודעות/ להמתצא בתוך הפורום ובכללי הפורומים האלה נורא לא נוחים לשימוש לעומת הפורומים של תפוז שדיי נוחים לפעולות פשוטות כמו שירשור לדוג'. דבר נוסף, מס' החברים בפורום בתפוז משתווה למס' החברים בפורום הרישמי כך שההבדל היחיד בנינו לבין הפורום של הייד פארק זה שהייד פארק הוא 'הרישמי'. נודה לכם מאוד(!!) אם תענו לבקשתנו. בתודה - פורום שייגעצ תפוז. הכתובת של הפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?forum=1092 על החתום: (חתימות חברי הפורום) בצה17 ----------- אם יש לכם תיקונים/הצעות בבקשה... גם אולי כדיי לכתוב באופן פחות רישמי? עדיין זה שייגעצ.. חיח טוב מחכה לתגובות..
תגידו לי אם זה לא יותר מידיי רישמי: ללהקת שייגעצ ה..........(תנו לי איזו מחמאה [התנחנפות חעחעחע] לתקוע פה) בטח נתקלטתם לאחרונה בתופעה של מעריצים שפונים אליכם ומתחננים(P