|חשוב|טוב, אני לא יודעת מה איתכם...

dsol

New member
חח רעיון טוב !

להופעה הבאה שאני יבוא אני יכין שלט !!!

dsol

New member
אמממ אבל שווה לנסות

ונארגן שכולם יצעקו באמצע הופעה יובל תכנס לתפוז !

dsol

New member
צוחקת צוחקת אבל תיראי

אם אני יבוא להופעה ב 30 אני יבוא עם שלט כזה... או אפילו כמה שעוד ירימו כי זה בטח יהיה בגודל דף

סבבה

אני אצטרף! תכתוב באדום מודגש על דף לבן הכי בולט! ויותר גדול מדף אחד.. אני אעזור לך..

בצה17

New member
שמחו עליי אני מארגנת בריסטול...

ובקשה + חתימות של כל יחברי הפורום... ושליחת מחכתבים פרטיים של חברי הפורום... כל אלה חייבים לעשות משהו :>

elezrit

New member
אבל עצומה זה נשמע תוקף כזה..

זה כאילו אתה דורש.. כאן אתה מבקש.. אחרי הכל הם לא חיבים לנו כלום...

teengt

New member
מסכימה לגמרי!!

אני מסכימה איתך לגמרי כי לא יכול להיות שאין את חברי הלהקה אבל אני יודעת איך להסיג אותם עם משהו מקיר את הייד פארק שם ליובל קוראים ליובל מנדלסון 1234שייגעצ

כן שמישו יעשה היכרות

בינה לבין אומנות השירשור...כי היא מקודם לא שירשרה נכון

רותמיתXD

New member
תשמעו

נרשמתי לפני כמה זמן לשם וזה בכלל לא נח! פה אפשר להגיב לגל תגובה בעצמה.. אפשר לראות הודעות חדשות.. וכדי לקרוא הודעות לא צריך לעבור 105 דפים שכל אחד מהם עולה ב10 דקות... פה הודעה נפתחת בחצי שניה... ואפשר להגיב למה שרוצים...! ובקשר לחברי הלהקה. כתבתי להם פעם.. נראה יל שבעקבות זה אבי בא. לא בטוח. אבל אם לא. אני לא חושבת שאפשר להכריח אות... זה לא יהיה כיף. ובהופעות וכאלה אני לא חושבת שצריך להתחלק לפי הפורומים!

בצה17

New member
לא מכריחים... חיח

קצת מקרצצים... להראות להם שזה חשוב לנו...

חח את די הפחדת אותי :p

סתם נו שקראתי תהודעה דמיינתי אותך עם המון שחור בעיניים כמו פר מתנגשת בשלט של שייגעצ.... דמיון פורה.?

K i f

New member
אני חושב שאחרי השרשור הזה...

יספיק שמישהו מהם יקרא אותו... במקום לשלוח כמה עשרות מיליוני מכתבים למייל שלהם חחחחחחח

למעלה