חשוב!!!!! - ל-כ-ל חברי הפורום!!

תעלומה

יש סימן כאן שהנושא נעוץ אז למה הוא יורד?

כלכך נכון *חתימה*

הפורומים בהייד פארק מעצבנים.. לא אוהבת אותם בעע וזה באמת מרגיז שהוא הרשמי:( כי בתפוז יותר שווה:p

בצה17

New member
אוקיי זאת ההודעה הסופית:

(עם תיקונים קטנים) ------------------------------------ ללהקת הפאנק-רוק הטובה ביותר בארץ - שייגעצ|סגידה| בטח נתקלתם לאחרונה בתופעה של מעריצים שפונים אליכם ומתחננים(P:) שתיכנסו ל"פורום שייגעצ" בתפוז ותגיבו מידיי פעם בזמנכם הפנוי להודעות ושאלות. ובכן עד עתה הבקשה לא נעשתה באופן רישמי, לכן החלטנו לפנות אליכם בבקשה רישמית שנחתמה ע"י כל חברי הפורום. אנחנו מודעים לכך שאתם מתייחסים להודעות ב"פורום הרישמי" בהייד פארק ושגם אנחנו מוזמנים לרשום שמה, אך חלקו הגדול של חברי הפורום טוענים שיש להם בעיות להתחבר לפורמים של הייד פארק/לשלוח הודעות/ להתמצא בתוך הפורום ובכללי הפורומים האלה נורא לא נוחים לשימוש לעומת הפורומים של תפוז שדיי נוחים לפעולות פשוטות כמו שירשור לדוג'. דבר נוסף, מס' החברים בפורום בתפוז משתווה למס' החברים בפורום הרישמי כך שההבדל היחיד בנינו לבין הפורום בהייד פארק הוא שהייד פארק הוא 'הרישמי'. נודה לכם מאוד(!!) אם תענו לבקשתנו. בתודה - פורום שייגעצ תפוז. הכתובת של הפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?forum=1092 על החתום: בצה17 גלי-GalushGalush dsol rock4ever המקורית בן-ניו יורק רפיח(מנהל הפורום) חזי-Hezi The One אנומה מליש ירדן- yardenbm עדי-סקוויד הדר-רק אור הירח Extraordinary Girl 8 rotemtem elezrit עכברונת2 Dj SuNsHiNe Demonic Fairy טולייצ [אורטל] אלעד Crazy Snail דניאל/נופר - דניאלסתיו עדי- תות15 עידן--פרקשון •GotHika•[בתאל] גוטשה [אביגיל] עידן-אופטיקאי 1 keeeren-קרן=) מישי רגילה h e n y Sheygets16 ------------------------------------------- אני אשלח אותה לקראת אחה"צ-ערב למקרה שיש עוד שרוצים לחתום עליה...

DemonDog

New member
גם אותי DemonDog

ואני מצטער על האיחור, פשוט לא הייתי פה...

בצה17

New member
התחלתי כבר לשלוח לכולם ת'מכתב...

תחזיקו אצבעות שזה יעזור P:

laila22

New member
אוי אוי אוי ../images/Emo12.gif

הייתי בטיול שנתי, ולא ראיתי את ההודעה.. (מן הסתם) מאוחר מדי לחתום? כבר שלחת?

dsol

New member
כן כבר נשלח...

אבל אם לא יחזורו לנו תשובה תוך שבוע בערך (או שהם פשוט יכנסו) נוסיף אותך בשליחה הבאה

בצה17

New member
תמיד אפשר להוסיף..... :>

כבר שלחתי להם רק פעם אחת... שאני אשלח שוב אני אוסיף אותך :>

yardenbm

New member
אולי נעשה הפגנה מתחת לבית של יובל

זה יהיה מצחיק הוא כזה איש טיפש

dsol

New member
חעחח נכון

אמרתי לך מה אפשר לעשות...... לזרוק ביצים על הבית שלו אבל בגלל שאנחנו לא יודעים איפה הוא גר נזרוק על כל בית בתל אביב עד שנמצא אותו

yardenbm

New member
אני יודעת איפה הוא גר

ולא רעיון חכם לגרוק עליו ביצים הוא יחזיק. הוא זרק עלי ועל ידידים שלי פעם ביצים כי הם אמרו לו שהם צורבים את השירים שלו

למעלה