אז נארגן הפגנה :> אם העצומה לא תעזור.... נתן לזה קודם קצת זמן חח
K K i f New member 4/6/05 #61 טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דייייייייייייייי עשית לי את השבתתתתתתתת!!!!!
M MarishA M New member 4/6/05 #63 חח ג'רד יש בעיה.. אולי זה יצליח אבל יובל תמיד שיכור והוא בטח לא יזכור שהוא הבטיח שהוא יכנס.. חח אבל אפשר לנסות
חח ג'רד יש בעיה.. אולי זה יצליח אבל יובל תמיד שיכור והוא בטח לא יזכור שהוא הבטיח שהוא יכנס.. חח אבל אפשר לנסות
M MarishA M New member 4/6/05 #62 מיי חתימה-- marisha m שלא נדבר על כך שאני שונאת את הפורום של שייגעצ בהייד פארק הייתי ועזבתי..
Y yardenbm New member 4/6/05 #64 הייד פארק הם חרא חסמו אותי כי סיפרתי את כל הקטע שיובל זרק עלי ביצים והמנהל שלהם שילך *****ן החליט שאני מחרטשת. למה שאני אחרטש משעמם לי בחיים
הייד פארק הם חרא חסמו אותי כי סיפרתי את כל הקטע שיובל זרק עלי ביצים והמנהל שלהם שילך *****ן החליט שאני מחרטשת. למה שאני אחרטש משעמם לי בחיים
Y yardenbm New member 4/6/05 #68 אני פגעתי במה???? מה הקשר פרטיות זה לא שאמרתי איפה יובל גר סך הכל סיפרתי מקרה שקרה לי. והוא החליט שאני משקרת
אני פגעתי במה???? מה הקשר פרטיות זה לא שאמרתי איפה יובל גר סך הכל סיפרתי מקרה שקרה לי. והוא החליט שאני משקרת
M MarishA M New member 4/6/05 #69 זה ממש לא קשור!.. הוא חסם גם את ירדן..ומחק את ההודעות שלי שלה ושל עוד שתי ידידים שלנו.. כשכתבנו שם על זה..למה כי הם לא מאמינים..עם הם לא היו מוחקים אפילו הייתי מוצאת את זה בשביל להראות לך שזה היה רק בגלל שנראה להם שאנחנו מחרטשים.. בכלל המנהל שם... מעצבן!
זה ממש לא קשור!.. הוא חסם גם את ירדן..ומחק את ההודעות שלי שלה ושל עוד שתי ידידים שלנו.. כשכתבנו שם על זה..למה כי הם לא מאמינים..עם הם לא היו מוחקים אפילו הייתי מוצאת את זה בשביל להראות לך שזה היה רק בגלל שנראה להם שאנחנו מחרטשים.. בכלל המנהל שם... מעצבן!
Y yardenbm New member 5/6/05 #71 מה פתאום מי קילל זה היה בהומור בלבד אם כבר יובל קילל אותנו אבל גם לקחנו את זה בצחוק הוא היה ממש שיכור והוא לא נראה לי כזה התעצבן ואין לכל העניין שום קשר לפרטיות
מה פתאום מי קילל זה היה בהומור בלבד אם כבר יובל קילל אותנו אבל גם לקחנו את זה בצחוק הוא היה ממש שיכור והוא לא נראה לי כזה התעצבן ואין לכל העניין שום קשר לפרטיות
ב בצה17 New member 5/6/05 #72 אז המנהל של הרשמי ממש פנאטי איזו קנאות לשייגעצ... כאילו מה כבר כתבתם....
Y yardenbm New member 5/6/05 #73 אני לא מתה עליו הוא מוכר כזה ובהופעות הוא ממש מעצבן. המנהלים שיש לנו פה הרבה יותר טובים נמש בן קבלו ח"ח
אני לא מתה עליו הוא מוכר כזה ובהופעות הוא ממש מעצבן. המנהלים שיש לנו פה הרבה יותר טובים נמש בן קבלו ח"ח