תכנית מגזין מוזיקה ... בערוץ 24.
L leraax New member 20/9/07 #21 כע P: אמרו לי שבוע שעבר שעומד להיות אבל לא אמרו לי מתי P: ט'נקס..D: 33>
F florgirl20 New member 20/9/07 #24 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הגמד הזה חש שביל הוא הבחורה שלו XDDDD טוב אני מבינה אותו P:
L LiHiLuSh New member 20/9/07 #27 חח 1.האיש הזה קשור להפקה נירא ליששם לסרט ארתור והמומינומים משהו קזה חח כי ביל עשה שם את הקול של ארתור 2?אחרי הכו להאיש נמוך והוא לא יכול לשים את היד על הקתף של ביל אז הוא עושה על המוטן יעני
חח 1.האיש הזה קשור להפקה נירא ליששם לסרט ארתור והמומינומים משהו קזה חח כי ביל עשה שם את הקול של ארתור 2?אחרי הכו להאיש נמוך והוא לא יכול לשים את היד על הקתף של ביל אז הוא עושה על המוטן יעני
E ElinorLahav New member 20/9/07 #29 אמא זה מפחיד אותי ! תתייראו איך הוא מפשיט את ביל עם העיניים שלו וביל ניראה פה כמו אנורקסית !!!!! אבל עדיין יפה
אמא זה מפחיד אותי ! תתייראו איך הוא מפשיט את ביל עם העיניים שלו וביל ניראה פה כמו אנורקסית !!!!! אבל עדיין יפה
E Ever Dream Of Me New member 21/9/07 #82 חח אני חושבת שהוא סתם צחק עם ביל והתכופף כזה, למרות שאני לא מבינה את הנקודה פה כי ביל במילא יותר גבוה ממנו אז למה להקצין את זה עוד יותר XDD
חח אני חושבת שהוא סתם צחק עם ביל והתכופף כזה, למרות שאני לא מבינה את הנקודה פה כי ביל במילא יותר גבוה ממנו אז למה להקצין את זה עוד יותר XDD
D dorkiflitz New member 20/9/07 #25 ../images/Emo26.gifיו קלטו את ביל!!!../images/Emo36.gif איזה יפה זה!!! זה עוד לפני התקופה של התספורת של רטה מיש! הוא כל כך מתוק ככה!!
../images/Emo26.gifיו קלטו את ביל!!!../images/Emo36.gif איזה יפה זה!!! זה עוד לפני התקופה של התספורת של רטה מיש! הוא כל כך מתוק ככה!!
C crazysapir New member 20/9/07 #37 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני שונאת שונאת שונאת אצ התספורת הראשונה שלו
S SpongBobit New member 20/9/07 #39 הוא נראה איתה די סנוב.. אבל אני הכי מתעבת את הקיפוד והראשונה,שיחזור לרטה מיש!
C crazysapir New member 21/9/07 #46 הוא לא נראה די סנוב הוא דווקא היה הכי מאגניב אבל פשוט לא אהבתי תתסרוקת בכלללללל!!