ווואי איזה "לאאאאאאאאאאאאאא"
E ElinorLahav New member 20/9/07 #31 אני ממש אוהבת את התיספורת הזאת ! מה שיש לו ברטה מיש הרבה יותר יפה מהקיפוד הזה שהוא עושה עכשיו
P PerfectSP New member 20/9/07 #35 הייי!!זה היום!!!!!DDDDD: ../images/Emo190.gif אני בטוח לא אשכח כי שמתי כבר אתמול הזכרה בפלאפון
L love kaulitz twins New member 20/9/07 #42 נצל''ש..!בקשר להסעות מירושליים..!דחוף! יש לי שאלה בקשר להסעות מירושליים... מתי הם יוצאות? ומאיפה? ואיזה סוג של הסעות? כאלה כמו של אגד או משו אחר?? ואיך נרשמים אליה... ממש תודה לכל מי שיענה לי... תודה תודה!
נצל''ש..!בקשר להסעות מירושליים..!דחוף! יש לי שאלה בקשר להסעות מירושליים... מתי הם יוצאות? ומאיפה? ואיזה סוג של הסעות? כאלה כמו של אגד או משו אחר?? ואיך נרשמים אליה... ממש תודה לכל מי שיענה לי... תודה תודה!
P PerfectSP New member 21/9/07 #47 עוד פחות מעשר דקות-כולם לראות!!! ../images/Emo190.gif ערוץ 24 ביס והוט!!!!!
E ElinorLahav New member 21/9/07 #85 אתם לא תאמינו מהההההההה קרה ! נירדמתי דקה לפני אוף פאקקק אני תמיד אוכל אותה בדברים האלה אולי יש למישהו קישור של זה ?! אולי פירסמו את זה !
אתם לא תאמינו מהההההההה קרה ! נירדמתי דקה לפני אוף פאקקק אני תמיד אוכל אותה בדברים האלה אולי יש למישהו קישור של זה ?! אולי פירסמו את זה !
X X Slider New member 21/9/07 #50 אומגד מתחיל ועכשיו אני אגלה לכולן פה סוד!!!!! אני ומיי התראיינו לתכנית ואולי ישדרו את הראיון שלנו (אם לא ירדנו בעריכה XD) אז.... בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!
אומגד מתחיל ועכשיו אני אגלה לכולן פה סוד!!!!! אני ומיי התראיינו לתכנית ואולי ישדרו את הראיון שלנו (אם לא ירדנו בעריכה XD) אז.... בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!
S SpongBobit New member 21/9/07 #55 יו איזה חמווד אתה!!!! איזה כתבה יפה,שתחנק שירה הזאתי,לא הטעם שלהD:. איזה מוזר לראות את סקרים בערוץ ישראלי..
יו איזה חמווד אתה!!!! איזה כתבה יפה,שתחנק שירה הזאתי,לא הטעם שלהD:. איזה מוזר לראות את סקרים בערוץ ישראלי..
E Ever Dream Of Me New member 21/9/07 #63 חחחחח תכלס שתחנק S: אם היא לא מבינה במוזיקה שמראים שם אז למה היא בכלל שם חח מה ליופי?