חשוב..

אפרת P

New member
את ראית שם קרוואנים?../images/Emo112.gif

בשביל לפנות קרוואנים לא היו מביאים שופל, היו שם בתים.

חמודי.. (עידן, יש לי תחליף לקובי)

אתה תופס מכולם מפגרים וזה חבל אם כבר להיות גזענים אז לא עדיף שיהודים יפרקו את הבית כנסת ויוציאו את הספרי תורה וווטאבר משם או שערבים יהפכו אותו למסגד וישרפו את הספרי תורה וישברו מגני דוד ולא יודע מה. (כמו שידידך היקרים מהגוש התעקשו להשאיר את בית הכנסתת וראית מה היה שם).

../images/Emo121.gifאני לא מדבר על זה...

אני מדבר על כך שלעם המ**** הזה אין בעיה להרוס בתי כנסת ובתים של יהודים. אבל להרוס מסגד? לא! חס וחלילה! פאק לערבים יש 7 מדינות ליהודים אחת, קטנה, בקושי רש של סיכה. אז ראבק. מה יוצא לנו מזה שנחנו נותנים להם אדמות? ואל תגיד שזה נגד הפיגועים כי לא היה שם הסכם וחוץ מזה היו עוד פיגועים אחי ההתנתקות אז חלאס עם הבולשיט!

אפרת P

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo112.gif

צודק לגמרי. תוך כדי ההתנתקות הם עוד עשו בלאגנים.. ולא הגיעו איתם לשום הסכם... והבעיה עם ערביי ישראל שגם אם הממשל שלהם יחתום הסכם שמחייב את כולם, אלה שרוצים ילכו ויעשו פיגועים. אז גם אם כן ייחתם הסכם זה יהיה שווה לתחת

תקשיב

לדעתך זה הגיוני ש כמה מאות משפחות יהיו בתוך ים של מלמעלה בממיליון ערבים ושחיילים יגנו עליהם..ושסתם יהרגו..זה הגינוי שכל שני וחמישי יהיה ירי על מוצב בעזה או פריצה לישוב?! זה הגיוני שנסתם ניהיה תקועים שם וחיילים מסכנים יהרגו סתם בגלל אנשים שרוצים לגור במקום מסוכן...על ההתנתקות קודם כל חושבים על החיילים שהם השיריון הם מי שהכי נדפק מכל הקטע של ההתיישבות..הם נהרגים בשביל מה?! להגן על 400 משפחות שתקועות בתוך ים של ערבים כמו עצם בגרון? זה כמו לבנון סתם הינו שם לא עזר בכלום חוץ מבכי ודם..כך גם גוש קטיף וישובי השמורון..

../images/Emo121.gifכבר מהשורה הראשונה נקרעתי

אתה יודע למה? כי אין חיילים בעמונה, היו, אבל כבר שנה לפחות שאין, אנשים מעמונה שומרים שם, אנשים מעפרה שומרים בעפרה ולא חיילים, לחיילים יש בסיס ליד עפרה שפעם בשנה אנחנו שומעים מהם... אה בעצם לא... אנשים מעפרה מביאים להם עוגות כל יום שישי, במקרה אמא שלי אחראית על זה.

בואנה אתה מודע לזה שאתה גזען

מה זה 7 מדינות?!! לאשכנזים יש 8!!! לצהובים יש 10!!! סתומרת שכולם חיים עם כולם?? עיראקים שונאים איראנים בנפש. ירדנים שונאים פלשתינים(בערך) ועוד ועוד. ורק 7?? ^_^

../images/Emo121.gifאני לא גזען כי אני נגד גזענות

אבל עם כל הכבוד תסתכל סביב, בעולם הזה יש מספיק מקום, זאת המדינה שלנו, בגודל של כלום... אז יודע מה? כשיפנו אותך מהבית, אני גם אסכים להתפנות. ורק אם יהיה סיכוי אמיתי שזה יביא שלום, מה שלא יקרה

dsol

New member
אם הם כל כך רוצים להתשייב בארץ

יש מספיק מקומות בשביל זה הנגב שומם ! שיישבו את הנגב מה רע ? הרי זה חלק מהארץ

../images/Emo121.gifאחרי פינוי ימית המדינה שלחה

אותם להתיישב שם... תחשוב שאותך היו מטרטרים ככה ממקום למקום. ואולי בזכות זה שהם ישבו שם לא הגיעו קסאמים למקומות אחרים, כמו הבית שלך למשל, נגיד.

אף אחד לא הכריח אותם לגור בימית?

או שגם זה הכריחו אותם? הם הלכו לגור בשטח מו"מ. היה מו"מ וזהו. זה הכל. יותר קשה לוותר על שטח שיש בו ישובים ובגלל זה הם מתיישבים שם. לפעמים זה עובד ולפעמים זה לא. ישובי ספ"ר מכיר!?!?

אני גר בבית שלי לא בבית של

מישהו אחר. ואחי, אני לא רוצה להוריד מכבודך אבל אתה עושה את זה בעצמך. הפלשתינים רוצים לגרש אותי מהבית ומשום כך אני מונע את הגירוש בכך שאני עוזר למדינה שלי להתחזק ולשמור על גבולותיה. אני בעד הפינוי מכיוון שהעול הכלכלי על המדינה לא יכול להמשך כשמתנחל מקבל וילה+3דונם+אבטחה צמודה+השכלה חינם+כמעט בלי מיסים בעוד ש8 מטר לידו מעבר לגבול יש אנשים (אחת שאני מכיר) שאין לה כסף בכלל ובגלל זה היא לא גרה בבית (כי אין מספיק כסף לפרנס אותה)

ס ט י י ק

New member
אני ארצח את תפוז!!!!!!1111111

כתבתי תגובה כ"כ כ"כ כ"כ ענקית. והלך. ואני לא זוכרת את כל מה שכתבתי...והשקעתי...אוף כוס אמא של תפוז!!!!!!1 די. ודעתי בקצרה. אתם מתנהגים כמו בהמות ובהתאם אליכם החיילים

פרקשון

New member
יש פיתרון

אם ההודעה סתם נמחקת ctrl+z והכל חוזר אם יצאת מהדף או משהו אז את אבודה ובקשר לנושא כולם יצאו שווים המתנחלים הגזימו השוטרים הגזימו

../images/Emo121.gifותמיד כדאי להעתיק לפני ששולחים

הודעה ארוכה... ואז אם לא שלח פשות חוזרים ומדביקים

והסוסים קבלו שיפוד בתחת

כאילו אם לא אוכלים אותם אז למה?? צער בעלי חיים לא אכילים.

למעלה