חשוב..

../images/Emo121.gifכן? והחיילים שהכניסו למעלה

מ-100 אנשים לבית חולים... הם בסדר? שדפקו לאנשים מבוגרים אלות בראש זה בסדר? זה היה אלימות... שאפילו השמאל לא מבין מאיפה באה ולכן תיפתח וועדת חקירה בקרוב...

dsol

New member
זה לא שהם באו להכניס מכות

הם באו לפנות וכתגובה למה שהם קיבלו הם נקטו בצעדים הנכונים שנראו להם

../images/Emo121.gifהם קיבלו הוראה לבוא לשם עם

אלות. הם לא באו לפנות בשקט. הם באו בכוונה לעשות את זה. ורק להבהרה, אני לא בא ואומר שזה שזרקו עליהם אבנים וזכוכיות זה דבר נכון. ממש לא!

dsol

New member
אז באו עם אלות...

אומר שהם צריכים להשתמש בהם ? המפכל אמר גם שהוא לא שולל שימוש בנשק חם מדובר על מקרים קיצונים שצריכים תגובה קיצונית והמקרה הזה דרש תגובה כזו מה רצית שהם יבואו בלי כלום כדי לקבל מכות ? אני בטוח שאם תלך למקום שאתה יודע שרוב הסיכווים שתיפגע בו אתה לא תלך איך שאתה בלי הגנה

dsol

New member
אז באו על אלות ...

זה אומר שהם צריכים להשתמש בהם ? המפכל אמר גם שהוא לא שולל שימוש בנשק חם מדובר על מקרים קיצונים שצריכים תגובה קיצונית והמקרה הזה דרש תגובה כזו מה רצית שהם יבואו בלי כלום כדי לקבל מכות ? אני בטוח שאם תלך למקום שאתה יודע שרוב הסיכווים שתיפגע בו אתה לא תלך איך שאתה בלי הגנה

dsol

New member
אני זוכר תקופה

שהיינו רואים את הערבים משתמשים בילדים שלהם כמגן שלהם וזה מה שאני רואה עכשיו אצל המתנחלים האלו פשוט בושה לשלוח או להסכים שהילדים שלהם ילכו למקום כזה בידיעה למה שהם הולכים לעשות ויותר עצוב לי שכל הרבנים שכיביכול אמורים להנחות את אותם צעירים מנחים אותם לדבר כזה מנצלים את "מרד הנעורים" של אותם צעירים למטרה כזו

חחח השארה מהבלוג שלי?!

ראסבמי בני כמה היום שם 14-18?! ...בגיל כזה ילד צריך להיות בבצפר כל מה שצריך להדאיג אותו בקשר למדינה צריך לקרות רק מאחורי העיתון ומסך הטלויזיה..או בהפגנות חוקיות.. או אם משו באמת צריך להפריע לו זה איך לתפוס כוסיות בים...ומה הוא יעשה כדי להעלות את הציונים שלו...

dsol

New member
לא שלך בלוג אחר שממש אמר את זה יפה....

הוא היה בשער של תפוז היום בבוקר...

../images/Emo121.gifאף אחד לא ביקש מהילדים האלה

להיות שם... הם אלה שבחרו להיות שם, ההורים שלהם העדיפו שלא, תאמין לי. חברים שלי הלכו לשם בלי שההורים שלהם ידעו בכלל, אז שוב, תפסיק להגיד דברים שאתה לא יודע!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo121.gifאף אחד לא שם כי ההורים שלו

שלחו אותו, כולם שם מרצונם האישי ואינטרסים שלהם. חלק מחברים שלי הלכו לשם בלי שההורים שלהם ידעו, אז חלאס לדבר שטויות. ובפעם האלף, תפסיק להגיד דברים שאתה לא יודע עליהם כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dsol

New member
שאני אפסיק ?

אתה זה שמברבר פה בלי סוף וחושב שהוא מבין גדול.... אף אחד לא ביקש מהם להיות שם ?! אז מה אתה רוצה להגד כל הרבנים והאלה אומרים להם ? אל תבואו ? אחותי עד לא מזמן למדה במסגרת הזו ככה שאני יודע טוב מאוד שבדיוק ההפך אפילו מחייבים אותך להגיע בטענה "חלק ממסגרת בית ספר" זה טיפה מוזר אזל זה מזכיר לי את השילטון של היטלר וסטלין... אתה יודע בטח למדת היסטוריה כל ההשרשה של התורה של אותם רודנים בתוך בתי הספר למטרותיהם שלהם בדיוק כמו שהרבנים למיניהם עושים מנצלים את הילדים

תכלס זה לא

אינטרסים שלהם כי אין לילדים אינטרסים, הם מקבלים את האינטרסים מהרבנים שקיבלו אותם מהרבנים שלהם. זה התפקיד שלהם בחיים, להקשיב לרבי להיות הפלוגה שלו. אין פסול בלקבל הדרכה ממשהו חכם ממך עם הרבה יותר ניסיון, אם תרצה גם למד תלמוד עשרות שנים אז בטח יודע דבר או שתיים על דלמות בחיים, אבל זה כבר הופך ללא בסדר שהם נהיים משולהבים (מוכר גם כפאנטיות דתית--> פאנטיות של קבוצה שבמקרה זה בחסות הדת אבל זה שולי הקטע של הדת, הקטע של הפאנטיות משמעותי--> לא רואים בעיניים!!).

../images/Emo121.gifרוב הרבנים נגד האלימות ולכן

אמרו שלא ילכו... חלאס, אתם לא יודעים כלום על הצד הזה של ישראל.

dsol

New member
סליחה ?!

ומי אתה שתקבע אם אני יודע או לא ? במקרה רוב חיי ביליתי בצד הזה של ישראל כולל ישיבה שנתיים ואחותי עד לא מזמן גם הייתה בצד הזה אז ממש ממש אבל ממש אין לך את הזכות לומר דבר כזה

למעלה