חשוב..

../images/Emo121.gifדפנה ודודידוס דודידודידודידוס

אפרת P

New member
אממ לא |:../images/Emo112.gif

זה עצוב שאנשים חושבים ככה... בדיוק כמו ילדי הנרות ושאר יפי נפש ששום הורים לא שולחים אותם לשום מקום זה בדיוק ככה חבר'ה צעירים שיש להם אידיאולוגיה מסויימת במקרה הזה יופי אפשר להגיד "הדתיים" זה לא ממש קשור

dsol

New member
מה ?

ילדי הנרות (את לא מתכוונת הפרחים?) ושאר יפני נפש שההורים שלהם לא שולחים אותם שלום מקום ?! אידיאולוגיה עלק... השרישו להם את האידיאולוגיה הזו בדיוק כמו במשטרים אחרים שכולנו יודעים מה קרה להם בסוף.... ומה שרשמתי למעלה נכון, רתי בזה או לא אנשים ששולחים את הילדים שלהם למקומות האלו דינם מוות מצידי זה הפקרה של הילידם או יותר גרוע אלו ששמים את הילדים שלהם לייד החלנוות בבית כדי שלא יפרקו אותו בעוד גם הם בבית פשוט בושה

../images/Emo121.gifהם לא שולחים אותם

ומה שאתה מדבר איתנו עליו עכשיו הוא מתוך אידאולוגיה. אז גם את האידאולוגיה הזאת ההורים שלך השרישו לך... הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו

dsol

New member
דווקא לא ממש...

ההורים שלי ניסו להשריר לי מסורת וגם את זה לא התחברתי היה לי מספיק זמן לפתח לי אידיאולוגיה משל עצמי ולא להיות מופשע מהסביבה שמנסה ללחוץ כל השנים האלו (אני מדבר על התקופה של הישיבה וכו'...)

../images/Emo121.gifאז סחטיין עלכום...

אז מה? היית דוס דוס או כיפה סרוגה? או סתם בישיבה?

אידיאולוגיה חח

אידיאולוגיה של לכבד אדם כי הוא אדם ולא האידיאולוגיה של רשום באיזו פרשה "ויכבד אדם" ולשים על זה זין.

../images/Emo121.gifתאמין לי שיש להם אידאולוגיה

והם מאמינים באידאולוגיה שלהם יותר משאתה מאמין בשלך... כי הם וצאים ונלחמים עלייה בזמן שאתה יושב בבית ומגרד ת'בייצים בזמן שהמשטר מבצע את האידאולוגיה שלך...

אפרת P

New member
כן.../images/Emo112.gif

אני הלכתי להפגנות נגד הפינוי. וההורים שלי לא השרישו לי שום דבר, הם אפילו די התנגדו לזה.. ואתה יודע מה? גם לי ניסו להשריש (סעמק כתבתי לשרשר
) מסורת, ההורים שלי דתיים, וזה לא עבד להם... ולילדים האלו יש אידיאולוגיה. כן כן, ילדי הנרות. גם ילדי הפרחים זו דוגמה, אבל אני מדברת על משהו טיפטיפה יותר קרוב לזמננו.

מה הקשר ילדי הנרות?!

זה בני נוער שבכו בגלל שגיבור מת להם..הלך להם האדם היחיד שחשבו שיביא שלום רבין...רבין גם היום וגם בעתיד תמיד יהיה גיבור בשבילי..ולרצות שלום זה ממש לא להיות יפה נפש סליחה..

../images/Emo121.gifהורדתי ומחקתי...

המחשב החדש, אבא ישחט אותי... עד סופשבוע נקווה שיהיה אינטרנט בשלי

אפרת P

New member
אהה../images/Emo112.gif

להתחדש :] ואל תדאג מהבלוטות ליפה האלה.. זה שטויות

למעלה