חשיבה חיובית

סמלת

New member
לכי תלמדי

מה זה לעבוד

סמלת

New member
אהלן תענ"כים..../images/Emo6.gif

תאמין לי שחיי הסקס שלי נראים הרבה יותר טובים משלך, שחוץ מלזיין מישהי פריג'ידית כמוך חצי שנה ועוד לכתוב בפורום איך לעזאזל איך התאהבה בך (באמת איך
) לא דיברת הרבה..
ושוב, איך לעזאזל אתה נדחף לכל שירשור כשלא מדברים איתך? נראה לי מי שילדותי פה זה אתה
אשכרה שני ילדי כאפות לא להאמין

y e t i

New member
אני לא מתענך ותפסיקי לבלבל את המוח

אם את לא רוצה תגובות אל תכתבי , הפורום הוא פורום פומבי . "ברוגז" שחקי עם בני גילך .

סמלת

New member
חחח../images/Emo6.gif

חמוד...עד כמה שידוע לי לא בכיתי על התגובות...מה שכן...אין שום קשר בין השירשור, לתגובה האינפנטילית והמטופשת שלך על חיי המין שלי, יש לך בעיה עם ההודעות שלי? זדיין בשקט, אף אחד לא מכריח אותך לקרוא. ואפרופו "ברוגז" ובני גילי, לפחות אני לא מתבכיינת ללימו על טריוויה ש"אני הייתי לפניה" כמו ילד קטן, אז צא מהסרט ותתעסק בעניינים שלך... בעע איזה פורום זה ניהיה מאז כל החדשים

עליזה 63

New member
סמלת חומד אני בדרך כלל לא

מתערבת לא אוהבת לריב,לרדת על אנשים. אבל סקס זה רק סקס ויש 10 בלירה. אהבה אמיתית עם אינטימיות וחום זה קשה למצוא בימינו אנו. אז אל תחשבי שעם אני כמו הילי נזדין רק פעם אחת זה יפתור בעיות. חוץ מלהרגיש כמו שרלילה וגועל לא נרגיש יותר מזה. אז בבקשה סמלת. ואת יודעת שאני אוהבת אותך אחותי. האאאאאאאאאאא ובקשר לשרשור אני לא דואגת הנה הרי מילאת אותו נכון בהמון שטיות וסתם הרגשה לא נעימה.. אחלה יום

לי לו ש

New member
מה הקשר לחינוך?

אם יש פה מישהו שלא יודע לשרשר שילמד! מה הבעיה? זה סתם עושה בלגן בפורום

לי לו ש

New member
אבא שלי תמיד היה אומר..

"גם אם משעמם לך אל תעשה שטויות"
ופה משעמום או לא יודעת ממה מחפשים למי להציק ואם מי לריב גנון

undi

New member
../images/Emo79.gifואבא חוזר ואומר

תעזבנו יום יעזבך יומיים. העגלה נוסעת אין עצור..

למעלה