בועז
M MommyHug New member 10/8/07 #57 ../images/Emo45.gif רק סמלת, דבר אחד, אין טעם לנסות להסביר או לחנך אנשים אטומים וחלולים. אז אל תנסי אפילו. זה לא עניין של בגרות, זה עניין של בעיה הרבה יותר עמוקה אצל הילי פילה
../images/Emo45.gif רק סמלת, דבר אחד, אין טעם לנסות להסביר או לחנך אנשים אטומים וחלולים. אז אל תנסי אפילו. זה לא עניין של בגרות, זה עניין של בעיה הרבה יותר עמוקה אצל הילי פילה
Y y e t i New member 9/8/07 #45 ויגיד לי מה .. שלא רוצחים אלמנות נשים וזונות ואת כל השאר מותר ..? תביא את אבי הטחול .. הוא מכבד נשים אולי יצליח לשכנע את הותיקה כאן למה כדאי "לבחוש בשוקו".
ויגיד לי מה .. שלא רוצחים אלמנות נשים וזונות ואת כל השאר מותר ..? תביא את אבי הטחול .. הוא מכבד נשים אולי יצליח לשכנע את הותיקה כאן למה כדאי "לבחוש בשוקו".
א אנאבל 1 New member 9/8/07 #48 זהו? נגמר?../images/Emo202.gif לא יכולתם לחכות שהפופקורן שלי יהיה מוכן
Y y e t i New member 10/8/07 #53 שעה כזאת במהלך היום שמה קורה מסביבך מוציא אותך מאיזון , ואז מגיעה "הגאולה" מפניני החוכמה שנכתבות כאן . זה יקרה שוב , יהיה בסדר .
שעה כזאת במהלך היום שמה קורה מסביבך מוציא אותך מאיזון , ואז מגיעה "הגאולה" מפניני החוכמה שנכתבות כאן . זה יקרה שוב , יהיה בסדר .