חתולים ומוזיקה ב
אנשים

Shlomit586

New member
../images/Emo41.gifשנה טובה מפורום סיסטם אוף א דאון../images/Emo41.gif

שתהיה לכולם שנה מצויינת
מפורום 942, סיסטם אוף א דאון

lacrimosa girl

New member
XDDDD אכן ../images/Emo69.gif

דברתי עם מישהו מהפורום [יובל] השבוע, והוא מכריז שהוא יגרום לי לאהוב MCR XDDDD [אם אתה קורא את זה- אז תדמיין שאני צוחקת בקול ממש ממש מרושע. כמו זרובבלה
]

Brombit

New member
את יודעת, סטריאוטיפ ה"אימו"... ../images/Emo115.gif

MCR בעיניהם זה סמל ה"אימו", והם אנטי לכל דבר שקשור לזה... לי ספציפית בכל מקרה אין שום בעיה איתם, הם דוקא טובים.

The Cat Woman

New member
זה לא סטריאוטיפ האימו, הם פשוט חרא להקה...

אל תנסי לקבוע מאיזו סיבה אני או כל אדם אחר לא אוהבים להקה מסוימת. יש כאלו שיפסלו בגלל שזה "אימו" אני לא- אני פוסלת משהו כי הוא גרוע וזה מה שלדעתי MCR- מיינסטרים גרוע.

זה ממש לא נכון

זה כמו להגיד על בלאק ודת' שזה סתם רעש ככה זה כשלא באמת מתעמקים במשהו רק שיהיה ברור, אני לא סובל את MCR, הם מעצבנים, וכל כך לא הסגנון שלי (וגונבים מקווין!) אבל הם לא רעש, יש בהם דווקא הרבה דברים מגניבים בלחנים שלהם, הם משלבים המון סגנונות של מוזיקה, אפילו סווינג ומוזיקות מחזמר הם עושים דברים מיוחדים אז אל תגידי שלהקה זה רעש בלי שבאמת ניסית להקשיב לה, זה בדיוק מה שקורה עם כל הערסים ששומעים איזה שיר של היהודים ומחליטים שאפילו זה זה רעש. פשוט צריך לפתוח את הראש קצת לפעמים. ושוב, אני לא באמת אוהב MCR, אני פשוט שומע אותם בכמויות בגלל חברה שלי

lacrimosa girl

New member
ממ שמעתי רק את הסינגלים שלהם ../images/Emo3.gif

ועוד איזה שיר שניים, אז אולי אני לא פאקטור מוצלח... אבל תראה, אני שומעת הרבה דת' ובלאק פה ושם ולא סובלת בכלל... אבל MCR פשוט רצחו לי את האוזניים. מוזיקה גרועה, ואני לא אומרת רעש בגלל הגיטרות החשמליות! אני אומרת רעש כי לא היתה שום הרמוניה או קשר כלשהו בין השירה ל"ליווי". לא היתה מלודיה- סתם אדיוט שנתנו לו גיטרה ביד והוא פרט כמה אקורדים. מצטערת אם פגעתי וכו', הכללתי, קיללתי, ירקתי ושות'- זה זמן מוצלח לזה

falloutgirl XD

New member
אידיוט שנתנו לו גיטרה ביד?

אין לך איזשהו כבוד לבן אדם? אני בטוחה שאם את היית מנגנת או שאת מנגנת עכשיו, את היית צריכה לעבוד קשה מאוד כדי להגיע לרמה המצויינת של 2 הגיטריסטים המצויינים של MCR. ואת סותרת את עצמך, מצד אחד את אומרת שזה לא בגלל הגיטרות החשמליות ומצד שני את אומרת שהגיטריסטים גרועים. איך זה יכול להיות הגיוני אם הגיטריסטים מנגנים על הגיטרות החשמליות? ואת לא יכולה לשפוט להקה על פי 3-4 שירים ששמעת שלהם. ואני ממש לא מנסה לגרום לך לאהוב את MCR, את לא אוהבת אותם וזאת דעתך, אבל תביעי את הדעה שלך עם קצת כבוד.

lacrimosa girl

New member
לא הבנת אותי ב-כ-ל-ל.

אני גם לא אטרח להסביר, we wont agree anyway... And its my right to say whatever i want and in the way i want, just like you. =)

The Cat Woman

New member
אני שונאת את הקול של הסולן.

זה מספיק בשביל לקרוא לזה "רעש יבבני מעיק" ולא לרצות לשמוע את זה? (התשובה היא "כן" למתקשים) יופי. לא חשבתי אחרת. וזה שחברה שלך שומעת את זה לא עושה את זה למוזיקה טובה, אבל אתה יודע מה זה כן אומר? שהיא חפרה לך כ"כ הרבה שMCR טובים, השמיעה לך בכל הזדמנות ונתנה לך כ"כ הרבה דוגמאות שאשכרה התחלת להאמין לזה...

falloutgirl XD

New member
אין לכם כבוד לבני אדם הא?

אתם לא תמיד צודקים, אתם יודעים. והעובדה שאת לא אוהבת את MCR לא אומרת שהם לא טובים.

The Cat Woman

New member
מה קשור כבוד? ../images/Emo122.gif

אמרתי שהקול שלו ערב לאזני כמו קולו ה"ענוג" של עורב בשקיעה... זה עניין של טעם, לא אוהבת----> לא שומעת!!! אה, וגם הלחנים לא משהו... והמילים קיטשיות... ו... עזבי אין לי כוח להמשיך להתאמץ על זה. בקיצור- לכי תעשי חמוצים.

למעלה