חתולים ומוזיקה ב
אנשים

falloutgirl XD

New member
את ממש משעשעת.

את לא רוצה לשמוע אותם, אל תשמעי. אני לא מכריחה אף אחד. נגמר הדיון.

The Cat Woman

New member
אני שמחה שאני מבדרת אותך |כאפה לעין|

אבל עם כל ה3 שורות שכתבת לא ענית לי על השאלה- "מה קשור כבוד?" איי רסט מיי קייס
תם הדיון. רות סוף.

Wane

New member
לא..יש כאן עניין של כבוד ליוצר..

כי בינינו לכתוב שירים ולהגיע איתם כ"כ רחוק גם אם הם לא מדהימים ולסחוף כזה קהל של מעריצים ומעריכים זה לא קל.. וכל הכבוד להם על זה. ואולי הגיטריסטיים שלהם לא מדהימים אבל בתור אחת שמנסה שמהסולואים שלה יצא משהו-זה לא פשוט בכלל. להכניס טכניקה יחד עם פיל (Fill( וכל זה.. אז להוריד את הכובע רק בפני זה. בפני עצם זה שהם עשו משהו. ואני בעד להפסיק את הוויכוח הזה. כל אחד וטעמו שלו. ושאף אחד לא ינסה לגרום לאחר לשמוע משהו אם לא בא לו וזהו.

The Cat Woman

New member
אני לא מתכוונת להעריך כל אחד על זה שהוא "סלב"

יש אנשים שההערכה לא מגיעה להם ולדעתי שמורה לי הזכות להחליט לעצמי את מי להעריך ואת מי לא. הבנו כבר שאת שרה ובלה בלה בלה, זה לא באמת קשור. את רוצה להשוויץ? להראות שאת מבינה או משהו? לא בפני. התחביבים שלך לא מעניינים אותי וזה גם לא עובד עלי- כל "הפגנת הידע" so called הזו. כן, אני מניחה שההודעה הנ"ל יכלה להיות נחמדה אבל לא בא לי להיות נחמדה לאנשים שאני לא מכירה. אסטה לה ויסטה חבורת דחפורים מחפשי עתיקות

נכון! כל דבר שנקרא סלב הוא סתם שעשו ממנו

מפורסם... ואכן עשו ממנו גם כסף...

אני לא הייתי מתגאה כל כך בסחיפת אנשים.

הקטע הזה הוא הרבה יותר פסיכולוגי מאשר עניין של כישרון, לדעת מה צריך לעשות ומתי לעשות. תסתכלי על בריטני ספירס, כמה אוהבים אותה, כמה אהבו אותה, כל התעמולה שסביבה... זה הופך אותה לזמר טובה? אם את כבר מתייחסת להערצה, יותר מדהים לראות את הלהקות ששורדות כל כך הרבה שנים, שמגיעות למקומות כל כך רחוקים, איירוסמית', פינק פלויד, ביטלס. אלו להקות שלא ישכחו, לעומתם MCR הם סתם טרנד חולף, היום אימו מחר לכי תדעי. אין לי שום כבוד לסוג כזה של יצירה. יצירה אמורה לבוא ממקום אישי, לבטא את הדברים העמוקים ביותר שיש בך, כל מה שאני שומעת בשירים שלהם, ובשירים של להקות אחרות בסגנון הזה זה רק ניסיון למכור. ואת זה אני לעולם לא אעריך. אני אדם שנותן לליריקה המון חשיבות, ובאמת שאני מוצאת יותר חוכמת חיים ותחכום בליריקה של בריטני :S

Wane

New member
אני לא קראתי אי פעם את המילים של השירים שלהם,

ואני לא שמעתי יותר מ10 פעמים שני שירים שלהם, אבל עדיין במובן מסויים אני מגלה הערכה אליהם. גם אפילו לדוגמא לSOAD, שהיא להקה טיפשית ומטומטמת בעיניי. כי הם עשו משהו. רק בגלל זה. וזו שמעל - אמ..טוב..מה יש לי להגיד לך? 0ס. כרצונך.

The Cat Woman

New member
זו שמעל- יש לה שם וקוראים לה ענבר

נעים מאוד, קצת כבוד אישה! נאה דורש נאה מקיים.

The Cat Woman

New member
שכחת להקות סגידות כמו לד זפלין שמתאחדים...

והתפרקו מלכתחילה רק בגלל מות המתופף שלהם. בהופעת האיחוד הבן שלו יתופף במקומו.
ואני כ"כ מסכימה איתך... כרגיל את יודעת להגיד מה שאני חושבת רק במילים יפות

falloutgirl XD

New member
טרנד חולף?

MCR קיימים כבר 7 שנים והם עוד מעט מתחילים לעבוד על אלבום רביעי. נכון שהם טרנד חולף בעיני כל הפאקצות למיניהם אבל יש מעריצים אמיתיים שלא מתכוונים להפסיק להעריץ אותם כשה"טרנד" הזה יחלוף.

falloutgirl XD

New member
נראה לי שקצת הגזמת.

יותר תחכום וחוכמת חיים בליריקה של בריטני? נו באמת, האישה הזאת עושה מעצמה עוד יותר צחוק מיום ליום. וחוץ מזה, זה 2 סגנונות מוזיקה שונים לגמרי אז לא ממש יכולה לעשות השוואה בניהם. והיצירה של MCR כן באה ממקום אישי, הם כותבים על מה שהם עברו בחיים. את כנראה לא מכירה את הסיפורים האישים של כל אחד מ-MCR כי אם היית מכירה את הסיפורים שלהם, לא היית מגיבה ככה. ואיך בדיוק הם מנסים למכור בליריקה שלהם? שוב, הם כותבים על מה שהם עברו בחיים והם עברו הרבה דברים קשים בחיים שלהם שממש לא "מוכרים".

יצא לי לקרוא קצת את הליריקה,

מגוחכת, פתטית, לא שווה שום יחס. ואתם יכולים לצעוק שהם לא אימו כמה שאתם רוצים, זה לא ישנה את העובדות. מה שנראה כמו אימו, נשמע כמו אימו ומריח(?) כמו אימו זה אימו.

אני כל 5 שניות כתבתי שאני עדיין שונא אותם

אבל בכל מוזיקה שאני שומע/כופים עליי לשמוע, אני מנסה למצוא את הטוב אפילו במזרחית יש הרבה דברים יפים פה ושם כולא אמרתי שזה בולשיט להחליט שהם רעש בלי באמת לשמוע את זה הרבה, נכון, גם אני לא סובל ת'סולן בשיט, אבל מבחינת לחנים, יש להם פה ושם כמה קטעים נחמדים

falloutgirl XD

New member
../images/Emo45.gif

אבל הבהרה קטנה: MCR לא גנבו מקווין, הם אמרו שפשוט קווין הייתה ההשראה לאלבום החדש שלהם [TBP], ניסיתי לכתוב את מה שהם אמרו כמה שיותר בקצרה :]

למעלה