חתולים ומוזיקה ב
אנשים

falloutgirl XD

New member
מה הקשר?

ממש בא לכם לריב עם אנשים. בוא נסיים את הדיון הזה פה וזהו, אני באתי לאחל לכם חג שמח ואתם ישר התחלתם לרדת על MCR, זאת הגישה שלכם אז בעיה שלכם.

10th Man Down

New member
זה היה בצחוק, דאמט!

אני דווקא לא מאלה שנהנים לריב כאן. חוץ מזה, לא מוצא חן בעיניי שאת מדברת אליי בלשון רבים *מוציאלשון*

falloutgirl XD

New member
בסדר, הבנתי שהכל אצלך בצחוק.

גם אני לא נהנת לריב עם אף אחד. עכשיו דיברתי אלייך בלשון יחיד, שמח?

Brombit

New member
אני חוזרת מסיבות טכניות... ../images/Emo115.gif

החלטתי מראש (בעקבות שידולים של אלונה ושות') שאני אבוא להיפגש אתכם, אז רציתי להיות פה קצת והתחבר לפורום שוב לפני זה. קודם עזבתי פשוט כי לא היה לי נח אתכם (לא משהו ספציפי, איכשהו האוירה הכללית לא התאימה לי...) אז עכשיו אני חוזרת כדי להיות יותר 'קשורה' לקראת המפגש. [אני יודעת זה נשמע לא נחמד ואני כאילו "עושה טובה" או משהו, אבל רציתי לתת לעצמי הזדמנות להכיר אתכם כמו שאתם באמת, ולראות שאתם לא כמו שנראה לפי מה שאתם כותבים בפורום (כנ"ל בעקבות שידולים של אלונה ושות')]. אז אני מאחלת לעצמי להסתדר אתכם...

The Cat Woman

New member
אמ....

כתבת "אני יודעת זה נשמע לא נחמד ואני כאילו "עושה טובה" או משהו" ואז הסברת למה זה לא ככה ואז שוב הרסת את זה עם הסוגריים: "כנ"ל בעקבות שידולים של אלונה ושות" אף אחד לא מכריח אותך לקרוא ו/או לכתוב פה. לא צריך להיות דרמטיים, גם אני עזבתי כשלא היה לי נחמד ולא עשיתי מזה סיפור גם כשחזרתי... אבל oh well ברוכה הבאה שוב.

היויו

New member
האמת?

אני חושב שהרוב פה יאמרו שאני די מאופק (עד אנמי לעיתים). אבל "הודעת החזרה" שלך לא רק שלא ממש עושה חשק לדבר איתך אלא עושה ממש אנטי כלפייך (לפחות לי). " קודם עזבתי פשוט כי לא היה לי נח אתכם".. סבבה,מקובל.לפעמים יש הרגשה שמאבדים את הקשר וצריכים קצת זמן בלי. "...עכשיו אני חוזרת כדי להיות יותר 'קשורה' לקראת המפגש..." את לא באמת חייבת לחזור לקראת מפגש כלשהו.יש מפגש של אנשים שגם ככה מדברים ביניהם,פשוט לא פנים אל פנים ונפגשים כדי יותר להכיר פנים אל פנים. אם את לא פה ומדברת עם אנשים, אין להם כל סיבה לרצות להפגש איתך פנים אל פנים... "...ולראות שאתם לא כמו שנראה לפי מה שאתם כותבים בפורום..." סליחה? רובנו כותבים כאן בתור עצמנו ולא בתור "הישות הפורומיסטית המתנחמדת" שלנו.זה אומר שככל הנראה אנחנו כן כמו שנראה לפי מה שאנחנו כותבים בפורום,ולא יקרה כאן משהו שיגרום לך "לגלות אותנו מחדש" בתור אנשים חדשים ושונים.אנחנו מי שאנחנו וכותבים לפי זה.אם זה לא התאים לך עד עכשיו, זה גם לא יתאים לך בהמשך
.

dralan

New member
ולא יכולת לשמור את המחשבות המאוד

נחמדות האלה לעצמך ופשוט לכתוב ``החלטתי לחזור לפורום`` נכון?

lacrimosa girl

New member
אני חושבת שאת הכל כבר אמרו מעלי...

אבל חשוב לי לצין שאת רק תפסידי בענק עם הגישה הזאת. =/

המשל על הנמלה והחרגול רק מזוית אחרת

החרגול לא טרח לאגור אוכל במשך כל הקיץ. ובחורף שלא היה לו אוכל הוא בא לנמלה וביקש אוכל. הוא ציפה שיקבל אוכל בלי לעבוד בכלל. את באה לפורום במטרה שאנשים יקבלו אותך תוך שנייה. אבל לא היית כאן בכלל ולא ניסית להתחבר עם אנשים. לכן לא אתפלא עם אנשים יפנו לך עורף. בכלל עם גישה כזאת..

PerfectSP

New member
../images/Emo41.gifשנה טובה מפורום סימפל פלאן../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

פורום 1300 מאחל לכם שנה טובה,מהנה ומתוקה
[מעניין מה אנשים יגיבו פה על סימפל פלאן
אבל אני הולכת אפילו להופעה של נייטוויש,אז לא לרדת
]

למעלה