חתולים ומוזיקה ב
אנשים

falloutgirl XD

New member
../images/Emo45.gif

והפורום קרוב לפיצוץ אוכלוסין, יש שם מלא חדשים וזה מעצבן שמלא פאקצות חדשות מצטרפות לשם -_-

Amir Noy

New member
../images/Emo45.gifהם לא אימו..הם סתם בכיינים../images/Emo3.gif

סתם XD אני אוהב אותם
הם לא אימואים...ונמנ..במבה

מבחינת ליריקה, הם דיי כן

ורק כדי להבהיר נקודה כלשהי אף אחת מהלהקות שמוגדרות בתור אימו בימינו הן לא באמת אימו, קיבינימאט מה שמוגדר בימינו בתור אימו זה פאקינג אימו מיינסטרים ממוסחר, ואפילו לא קרוב לאימו אמיתי וכן, למי שתוהה, יצא לי לשמוע אימו אמיתי. זבל של דבר

falloutgirl XD

New member
הם כותבים על מה שעובר עליהם בחיים.

הם לא יכולים לשנות את מה שעבר עליהם בחיים רק כדי לא להיות "אימו".

בולשיט.

כל דבר יש איך לנסח, אפשר לכתוב את אותה החוויה כשיר פאוור, כשיר גות', דום, או בלאק. אני יכולה להמחיש לך את זה גם אם בא לך
הם כותבים אימו ולכן הם נשמעים אימו, זה לא קשור למה שעבר עליהם בחיים או מה שלא עבר עליהם בחיים.

חחחח ~מסמיקה../images/Emo9.gif~

את כזאת בובה
ועשית לי חשק להוכיח את הטענה שלי
חוויה: החברה נפרדה מהבחור המסכן ועכשיו הוא לבד. אימו: "אוי אוי אוי אוי החברה שלי נפרדה ממני! אף אחד לא אוהב אותי! אף אחד לא מבין אותי! אני הולך עכשיו לחתוך ורידים!" גות': "חברה שלי עזבה אותי, הבדידות הזאת הורגת אותי, שחור, אפל, מוות נורא בכל מקום" דת': "חברה שלי עזבה אותי. אני אהרוג את הכלבה!!!" ברוטאל: "לא רק שאני אהרוג את הכלבה, אני אשסף לה את הגרון! ואז אקצוץ ואתה לחתיכות! ואז אני אשרוף את הגופה שלה ואאנוס את האפר!" פאוור: "חברה שלי עזבה אותי, אבל אוי! יש פה חד קרן! ~מאושר~"

Beyond The Veil

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הרגת אותי עם הפאוור

גם בגלל שזה כ"כ נכון
*חוזרת לכוך שלי*

תיקון+הוספות

ברוטאל**:"לא רק שאני אהרוג את הכלבה, אני אשסף לה את הגרון! אגמור לה בפה ואראה את זה יוצא מהחתך, ואז אקצוץ ואתה לחתיכות! ואז אני אשרוף את הגופה שלה ואאנוס את האפר! ואז אוכל אותו!" בלאק:"חברה שלי עזבה אותי, אבל פאק הר, הו שטן, נקום! רצח אותה! העלה אותה לאש! 666!!!!@ שטןןן!!!@!@!@" פולק:"חברה שלי עזבה אותי, בואו לפאב ונשתכר אחושרמוטה!!!" וירד אל יאנקוביץ':"חברה שלי עזבה אותי, אבל זה רק כי אמרתי לה שאף פעם לא באמת אהבתי אותה, ולא אכפת לי ממנה, עכשיו בואו נעשה שיר פולקה על זה!" אקסטרים בלאק מטאל סימפוני עם השפעות דת' דום גות' ונטיות קלות של פאוור פרוג וג'אז:"אח, קיבינימאט מהחברה, איך אנחנו כותבים שיר בסגנון הזה?!"

היויו

New member
רוצה להוסיף לזה גם מזרחי?

מזרחי : "חברה שלי עזבה אותי, הוי הבדידות, היא הזריקה סמים, עכשיו אני גלמוד.אין לי עם מי להזריק, או למה אלוהים לקחת את זו שהזריקה על ידי?" ים תיכוני : " חברה שלי עזבה אותי! יאסו! שבור עוד צלחת עם חומוס טחינה צ'יםפלט!" וחזרה לנישה שלנו... ספיד :"חברה 'שלי עזבה 'תי, תן לי בקריז. חברה 'שלי ברחה לי , רצתה להבריז. חברה 'שלי הלכה לה, הלכה לעולמים, אאאאאהההה חברה 'שלי כבר לא פה, אז בואו-נעשה-אורגיה-מטורפת-עם-עוד-כמה-חברות-וחברים!!!" <הערת הכותב - לקרוא ממש ממש מהר בלי לקחת אוויר>

אלאנקה

New member
פולק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אאעה...אקסטרים בלאק מטאל סימפוני עם השפעות דת' דום גות' ונטיות קלות של פאוור פרוג וג'אז יש בכלל דבר כזה?

אני בטוח שאפשר לעשות דבר כזה

זה סתם היה כדי לצחוק על כל הקטגרויות המוזרות האלה עם כל הלהקות המוזרות האלו שמשלבות דברים מוזרים ופשוט לא יודעים איך להסביר מה הם P:

למעלה