חתימה על תצהיר

מצב
הנושא נעול.

ilanitmo

New member
חתימה על תצהיר

חתימה על תצהיר
התקבלתי לעבודה כמחליפה לבחורה שיצאה לשמירת הריון וחופשת לידה. אני הבהרתי שאם אני מוצאת עבודה טובה יותר אני אעזוב והוא הסכים. אתמול נתבקשתי לחתום על "תצהיר" שזהו תוכנו: אני החתום מטה XXXXXXXXXXXXX ת.ז XXXXXXXXXXX מצהירה בזאת שנתקבלתי לעבודה אצלכם כמחליפה זמנית של כ- 9 חודשים במשרה חלקית בשכר מינימום לפי שעת עבודה. א. האם תצהיר זה מחייב אותי להישאר שם 9 חודשים ב. מה משמעות תצהיר זה. תודה על תגובותכם.

זה לא מחייב אותך להישאר, אבל...

חתימה על תצהיר
התקבלתי לעבודה כמחליפה לבחורה שיצאה לשמירת הריון וחופשת לידה. אני הבהרתי שאם אני מוצאת עבודה טובה יותר אני אעזוב והוא הסכים. אתמול נתבקשתי לחתום על "תצהיר" שזהו תוכנו: אני החתום מטה XXXXXXXXXXXXX ת.ז XXXXXXXXXXX מצהירה בזאת שנתקבלתי לעבודה אצלכם כמחליפה זמנית של כ- 9 חודשים במשרה חלקית בשכר מינימום לפי שעת עבודה. א. האם תצהיר זה מחייב אותי להישאר שם 9 חודשים ב. מה משמעות תצהיר זה. תודה על תגובותכם.
זה לא מחייב אותך להישאר, אבל...
את גם לא חייבת לחתום על זה. אני מניח שהם רוצים את זה כדי שאת לא תטעני שאת זכאית להישאר שם יותר וכדי שלא תטעני שאת זכאית ליותר משכר מינימום.

שיר ורד

New member
הערה חשובה

חתימה על תצהיר
הערה חשובה
בין אם תחתמי על התצהיר ובין אם לא, במקרה שאת רוצה לעזוב עלייך לתת הודעה מראש כחוק. (במהלך השנה הראשונה לעבודה יום על כל חודש עבודה שעבדת). אם את חותמת על התצהיר תבקשי לקבל אישור מקביל מהמעסיק. בנוסף, הוא חייב לתת לך מכתב המפרט את תנאי עבודתך תוך 30 יום מהתחלת העבודה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה