הלוואי שהיה לך חוש הומור, אז היית מבינה...
הלוואי שהיה לך חוש הומור, כי אז היית מבינה שצוחקים עלייך... ואת עושה צחוק מעצמך.
מליארד פלוס גברים שנימולו צוחקים לשמוע את מה שאת אומרת על ברית מילה.
כמעט כל אותם גברים, וגם אני, מנסים להסביר לך דבר פשוט: שאם את לא רוצה לעשות מילה לילד שלך, אז אל תעשי! לא איכפת לנו. למה שיהיה איכפת לנו? אנחנו כמעט כולנו מסכימים שזה גם לא נחוץ. הרי ידוע לנו שיש עוד יותר גברים שלא נימולו והם בסדר.
אבל אל תמציאי לנו סיפורים לגבינו: שההורים האכזריים שלנו הטילו בנו מום ופגעו בנו פיזית ונפשית ושאר ירקות.
צריכים להיות דפוקים במוח כדי באמת להאמין שזה כך. ואני אומר "דפוקים במוח" כי אני מאמין (ומקווה) שלמרות שאת אומרת את זה, את לא מאמינה שזה כך. את רק אומרת את זה כדי למשוך (למעשה להפחיד) אנשים לדעות שלך. אני טועה?
לגבי מכות לילדים, זה בדיוק אותו דבר! לא רוצה עונש פיזי לילד שלך, לא איכפת לי. זה לגמרי העסק שלך.
עוד לא נולד ההורה של צעק על הילד שלו או לא העניש אותו. לא מאמין לרגע שיש הורה שלא עשה את זה. ולמרות כל ה"פסיכולוגיה" נגד זה, שום נזק לא קרה לילדים מזה.
יש גם כאלו שגם משתמשים בעונש פיזי קל. אין שום נזק בזה! בניו זילנד, רק לדוגמא, בהצבעה פופולרית, אני חושב 2009, רוב האוכלוסיה הצביעה לבטל את החוק של יפי נפש שאוסר על הכאת ילדים בצורה קלה (SPANKING). אני גאה בהם! אנשים עם גישה בריאה. ותאמיני לי שילדים בניו זילנד לא גודלים להיות דפוקים בשכל עם בעיות פסיכולוגיות.
לי יש את השיטות שלי, ואני יודע מתי ואיך להעניש, בלי להסס.
רענן