טבעת נישואין

רחלילי

New member
למה לריב על זה?

באמת! אני במקומך היית יותר נבהלת מהמושג להרגיש כמו כלב מאשר לגבי לשים טבעת. מה שחשוב זה איך אתם מסתדרים בינכם. אצלי אגב הוא לא מוריד את הטבעת וזה לא כי אני ביקשתי. ממש לא. היא פשוט מלווה אותו לכל מקום. כל הזמן. אז זו בחירה אישית של החתן ואם לא בא לו אז לא הבנתי למה זה כזה קריטי לך מה זה מסמל בשבילך שהוא הולך עם טבעת. אם חשוב לך, לכי את עם טבעת (יש נשים שמורידות אותה). הגוף שלך, שלך. שלו, שלו.

kisses

New member
אצלי למזלי בעלי מאוד אוהב תכשיטים

ככה שלא היתה לנו בעיה לגבי הטבעת. אבל לגבייך עדיף שתתני לו לעשות מה שנוח לו נאמת חבל לריב על דברים שהם חסרי משמעות (אפילו עם זו טבעת נישואים) מה שחשוב זה שיש כתובה ויש תעודת נישואים

תוכי

New member
אצלנו

חיים היה עונד טבעת קרטייה(3 צבעים) עד לחתונה בחתונה הוא אמר לי שישים אך יוריד אותה אחרי כמה זמן ויחזור לקרטייה אמרתי לו בסדר היום כבר שנה וחודשיים+ והוא עדיין איתה בשיפוצים בעבודה במקלחת ובכל מקום

משתתפת

New member
אולי אני טועה

אבל זו כולו טבעת!!!! חסר משמעות לגמרי. אני אומנם לא נשואה, אבל אני לא רואה את עצמי הולכת עם טבעת בקיץ, למשל - זה לא נוח. גם לא עם טבעת נישואים.ואין לזה שום משמעות מעמר לנוחות - זה לא שארצה להראות פנויה או משהו כזה. אז באמת חבל לריב על זה.

נורמל

New member
שטויות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אין ולא כלום בענידת טבעת. מי שרוצה שיענוד מי שלא הניחי לבחור לנפשו תלמדי לכבד את רצונו של בן זוגך אחרת תמצאי מהר מאוד את עצמך במאבקי כוח ושליטה ומכאן הדרך קצרה וסלולה לחיים כפולים ואו גירושים ראי הוזהרת!!!!!!!!!!!!!!!

רחלילי

New member
ל"משתתפת" ול-"נורמל"

הבעתם דיעות שאני מאד מסכימה איתם, אישית לא הבנתי למה להשתמש בשמות חסויים. (אם מדובר במשתמשים חדשים אז אתכם הסליחה) כי באמת אמרתם דברים נבונים.

משתתפת

New member
זה לא שם חסוי ../images/Emo13.gif

שמי קטיה והשם פשוט היה תפוס...אז בחרתי משהו אחר. לא לשם הסוואה

shelycat

New member
ברוכה הבאה קטיה

ברוכה הבאה קטיה, אנחנו שמחים שהצתרפת אלינו נשמח אם תספרי לנו קצת על עצמך.

משתתפת

New member
הייתי בכרטיס שלך...

איזה תמונה מדהימה!!!!!!!!! הורדתי בשביל אחותי הקטנה - היא מתה על חתולים.

אקסיומה

New member
קרן...

שאלתי את חבר שלי אם הוא יענוד טבעת כשנתחתן, והוא גם אמר שכל זה נראה לו מיותר וסתמי וכו´ וכו´... אבל הגענו לפתרון אחר: הוא ישים את הטבעת בשרשרת דקה על הצוואר, ככה שאף אחד לא רואה, אבל היא תמיד תהיה עליו... זה רעיון שאני מציעה גם לך להשתמש בו...

אביבית1

New member
אצלי שנתיים אחרי

ואביחי לא עונד את הטבעת, הוא שונא תכשיטים מושבע (חוץ מעגיל באוזן) הוא ענד אותה ביום של החתונה וזהו, אם הוא לא רוצה אני לא אכריח אותו, אני הולכת עם הטבעת לכל מקום.

הי קרן מה שלומך???

דיברנו כבר על הנושא הזה, ולפני החתונה,אם את זוכרת נתי היה עקשן כמו רועי, אם לא יותר: "אני בשום פנים ואופן לא הולך עם טבעת"!!! עכשיו, שבועיים אחרי, הוא בא אליי ואומר שאם זה עדיין חשוב לי הוא מוכן ללכת לחפש, ואם ימצא חן בעיניו, אז יאללה... וזה בלי טיפת לחץ ממני... אם לא הולך בלחץ, נסי ברוגע... לפעמים זה עובד... וד"ש מהמתא"ם.. סתם...

רחלילי

New member
שמעתי על זה, ו: ../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif

לדעתי זה דר נורא וחבל שאתם לא מתארגנים שיבטלו את זה. זה סתם משאבת כספים מיותרת תתחילו להתארגן שיקבלו אתכם לפי האישיות שלכם ולא לפי המבחנים הללו זה פשוט מוגזם מה שעושים לכם! לא מספיק הייתם צריכים ללמוד לפסיכומטרי ובמשך התואר? לכו תתארגנו די להשפלות הללו של מי שרוצה להיות פסיכולוג.

yalyul

New member
חבל על האנרגיות../images/Emo99.gif

כבר אין לך על מה לריב איתו? חכי קצת ויהיו לך המון דברים ששוים הרבה יותר לריב עליהם. ת´כלס ,תארי לעצמך שהוא יענוד לך טבעת של סבתא של סבתא שלו שנראית כמו שייבה של אינסטלטור... היית הולכת איתה אחרי החתונה? סביר שלא, היית עושה הכל כדי לשכנע אותו שאת רוצה חדשה. ככה חשוב לך שהוא יענוד טבעת אצל משפחתו זה לא מקובל לא נוח לא עונד טבעות בכלל אז מה בעצם את רוצה להיות קטנונית ומנג´סת רק בגלל שזה יפה בעיניך? תני לו להחליט לבד... רוצה טוב לא רוצה גם טוב, את הרי אוהבת אותו יותר מאשר את הסימון הטריטוריאלי הזה לא? מזל טוב, ותזכרי תמיד - מאישה מנוסה תני לגבר שלך להחליט החלטות קטנות ותהייה לך אפשרות להחליט על הגדולות

tool2002

New member
למה לריב על שטויות?????

הרי לפי ההלכה היהודית אין צורך שגבר יענוד טבעת נישואין ובכלל לדעתי חבל לגבר על הכסף לקנות אחת כזאת. אך בגלל הנוהג שנוצר בעולם אנו (הגברים) נוהגים לקנות גם כן טבעת ולענוד אותה ביום הנישואין. אם בעלך לעתיד לא חובב טבעות למה לך להכריח אותו? אם הוא מרגיש אוהב ונאהב לדעתי אין צורך בטבעת או בכל עצם אחר שיראה את אהבתו אלייך. גם אני שוקל בכובד ראש עם לענוד את הטבעת. :) בכל אופן המון מזל טוב.

anatas

New member
סה"כ טבעת

את אוהבת אותו? הוא אוהב אותך? זה כל מה שחשוב!!!! טבעת??? טבעת זה מה שיעשה לך את הסמל וההוכחה לכך שאת נשואה? לא, ממש לא! הורי נשואים למעלה מ- 30 שנה ומאז שאני זוכרת את עצמי לא ראיתי אותם עונדים טבעות. אבא שלי אמר לי פעם זה לא הטבעת זה מה שבלב... בהצלחה!!!

פלטרון

New member
הטבעת היא סמל . זה כל-כך חשוב לך?

ראשית - אי לא נשוי , ולא קרוב לשלב הזה . ראיתי אתכם בשער של תפוז - קראתי והחלטתי להגיב ... ההורים שלי נשואים 30 שנה , בלי טבעת ( על האצבע ) לאף אחד מהם . לדעתי לענוד טבעת היא כמו לתלות דגל בחדר. מדובר הרבה יותר בנסיון להפגין את הסימבוליות, מאשר הסימבוליות עצמה . למשל אם אני אתלה דגל ישראל אצלי בחדר , אני לא חושב שזה יהיה מתוך נסיון להוכיח כמה אני אוהב את המדינה , אלא מתוך נסיון להראות לאנשים אחרים כמה אני מנסה להראות את זה שאני אוהב את המדינה . ובכלל, אני אישית, ארגיש ממש מוזר "מללכת" עם טבעת על האצבע . לא יודע - אולי אתן הנשים התרגלתן לזה כבר , אני עדיין ארגיש מוזר. שיהיה לכם מזל טוב וחיים מאושרים יחדיו רק אושר ..וגם עושר ... פלטרון

ביאטה

New member
אולטימטום !

אמנם אני עוד רחוק מלהיות בעסק. אבל דודה שלי גם הייתה במצבך והיא קבעה קביעה " אם אתה לא עונד טבעת אני לא מחליפה את שם המשפחה" אצלה זה עבד...

למעלה