טבעת נישואין

משתתפת

New member
למה שתחליף?

אלא אם כן השם שלו יפה יותר. אין צורך מיוחד להחליף שם משפחה. אני מכירה נשים שלא החליפו שם משפחה - גם בדור שלי וגם בדור של ההורים שלי - זה לא פוגע בחיי הנישואין.

lioriano

New member
כנסי

לדעתי רעיון הטבעת יפה אך לא כולם רואים זאת כך כמו שאמר בעלך...בעיניו היא מסמלת בעלות כל עוד יש אמון ביניכם הטבעת לא משנה דבר בהצלחה

מלי62

New member
../images/Emo91.gif

סתם הצצתי והחלטתי לענות, הייתי פעם נשואה והיום כבר לא אז בטח לא נשואה טריה אך גם לזקנה כמוני יש דעה על זה. הטבעת היא סמל, אך היא לא כלום. ראיתי גברים עם טבעת נשואים ענקית חצי אצבע מלאה בטבעת בוגדים(הולכים עם החברה מאהבת פילגש איך שאתם רוצים לקרוא לזה)הולכים לחדרי חדרים ואפילו לא מורידים את הטבעת. החשוב לדעתי הוא הרגש אחד כלפי השני ההבנה התובנה האושר הפנימי האישי ובן האישי. האמון ההדדי ואת זה לא יכולה לעשות טבעת. אלא קשר טוב ויציב. שיהיה לך בהצלחה והרבה אושר והבנה

טליגלי

New member
ממש חבל לריב בגלל זה. גם אצלינו

בעלי לא הולך עם טבעת (פשוט לא אוהב תכשיטים), אני בתקופה הראשונה אחרי החתונה הלכתי עם הטבעת באדיקות יום יום, אבל כיוון שגם אני לא חובבת גדולה של טבעות, הפסקתי עם זה די מהר ועכשיו ביום יום אני בכלל לא עונדת אותה, אלא רק לפעמים כשאנו הולכים לאירוע כלשהו (אנחנו נשואים כבר 3 שנים)

אמיקה

New member
לא עושים...

קרן - לדעתי חבל לריב על דבר כזה ואם זה עוזר יש כאלו שקוראים לטבעת נישואים על אצבע של גבר : "מגנט נשים" (יעני אשה רואה גבר נשוי, מיד בא לה עליו...
). בעיני זה דבילי אבל יש לנו ידיד שמוכן להשבע בקבר של סבתא שלו שמיום שהוא התחיל לענוד את הטבעת ההצלחה שלו קיבלה "פוש" לא נורמלי אצל בנות המין היפה
אז אולי זה לטובה הא?

keren1877

New member
רק רציתי להגיד תודה../images/Emo9.gif

ואוו, לא ציפיתי לכ"כ הרבה תגובות בנושא, אז באמת תודה רבה, ונראה לי שאני באמת ארד מהנושא. קצת הכנסה לפרופורציות מעולם לא הזיקה... הוא רוצה לקנות טבעת לחופה, אז נראה אח"כ אם הוא יחליט לענוד אותה או לא, וגם אם לא- זה באמת לא יהיה סוף העולם... תודה רבה!!!

למעלה