טוב, אז אחרי שיחה לא הכי נעימה...

belli80

New member
אין אמת אחת

אבסולוטית, כמו שאין דרך תגובה אחת ויחידה שהיא הנכונה. מה שנכון לגביך, לאו דווקא נכון לגביה. מה דעתך על התרחיש הבא: דיברתם על משהו, הרי אמרו את זה לפניי, הדברים שלה לא נזרקו סתם. אולי אמרת משהו שפגע בעצב חשוף. אולי אפילו לא היית מודע לזה, שהרי אתם לא מכירים לעומק מספיק. אולי היא היתה עצבנית על 1001 סיבות אחרות. המשפט שלך, שקדם למה שהיא אמרה כל כך כאב, כל כך צרם, שהיא אמרה את מה שאמרה. אתה, כמו שאתה מציג את עצמך- בחור פשוט. אמרו לך משהו ואתה לא מחפש משמעות נסתרת. היא אמרה. אתה עשית. הסתובבת ופנית ללכת. היא קצת בשוק, רגילה שנלחמים עליה. אתה בוחר ללכת, ולא לשאול מה קרה, לא לשאול ממה היא נפגעה כל כך שגרם לה להגיב כמו חייה שדחקו אותה לפינה. היא משתתקת כי היא פגועה. ברגע שנופל לה האסימון שאתה באמת הולך- היא קוראת לך. אתה (לא שומע??) ממשיך ללכת. היא נעלבת. אתה לא מתקשר במיידי, וגם לא בבוקר שלמחרת - היא עוד יותר פגועה.. שאמשיך?? זה מעגל קסמים. כל אחד ממכם שבוי בתסריט שרץ אצלו בראש. רוצה לעצור את זה? לברר מה בעצם קרה? תרים טלפון. לא רוצה- אל. יום נעים.

שכחת פרט קטנצ'יק...

אני לא הזמנתי אותה אליי ואז אמרתי לה שלא איכפת לי אם היא תלך... וזו השורה התחתונה... ועכשיו סיפור: פעם, עם אקסית שהיינו הרבה זמן ביחד, יצא שבלהט השיחה פלטתי משהו כזה כשהיא היתה אצלי, והיא נעלבה והלכה, וברגע שהיא טרקה את הדלת הבנתי שמה שלא יהיה אני לא באמת רוצה שהיא תלך, ורצתי אחריה חצי עירום בגשם, התנצלתי וחיבקתי אותה עד שהיא נרגעה וחזרנו יחד אליי... מוסר השכל: א. במצב כזה, לא משנה מי צודק, כל עוד לא הרביצו לך או משו, לא מזמינים מישהו ואז מראים לו את הדלת... ב. אם כבר עשית את זה, טעית, היית נסער, תעשה הכל כדי לתקן וכמה שיותר מהר, כי זו התנהגות שאף אחד לא צריך לסבול...

belli80

New member
אתה נסער

ועקשן. בסדר. קח לך יומיים להרגע. אחר כך תבין שהגבת יותר מידי בחריפות. אלא שאז- לא יעזור בית דין- לא יישאר לך למי לחזור. ולא שאני חושבת שאתה צריך. לא צריך אם לא בא. אבל כן חשוב להבהיר את הסיטואציה.. אחרת- לא היית בא ופורס את הכל בפנינו, נכון???

belli80

New member
לא עקבתי..

'צטערת. פעם הבאה אני לא אנסה. אתן לך לשבת לבד. בחושך. ולבכות. כלום! גם אם תתחנן!!! מילה לא תשמע ממני!! ת-ע-ש-ה מ-ה ש-א-ת-ה ר-ו-צ-ה

../images/Emo6.gif

יאללה סגרנו...

cheshire9

New member
אז גם את שמת לב

שהגברים הם הפולניות הכי גרועות ? מעניין לנסוע פעם לפולניה ולבדוק שם את הגברים מקרוב.....

ufffnick

New member
אם...

היית קורא את ההודעה שלי, לפרטים, לאט, מההתחלה עד הסוף, היית מבין שמה שכתבת לא מדבר - לא אליי ולא אל ההודעה שכתבתי. חבל. דווקא השקעתי הפעם. בסופו של דבר, ההחלטה שלך על להיפרד או לא, לא רלוונטית למה שכתבתי. וזו אפילו לא עצה למקרה הזה ספציפית. אלא כזו שעושה טוב בפנים, אתה לעצמך. בלי קשר אליה. לי נראה הרבה יותר נעים לחיות בסביבה בה ההדורים ישרים (או לפחות פתיחת חלון ליישור הדורים). גם עם עצמך. אם היום אותה בחורה היתה רוצה לדבר על זה, לא חושב שאסרב. למה? לא בגלל שאני נשמה טהורה, לא בגלל שיצא לי מזה משהו ולא בגללה. כי פתחתי את החלון הזה מזמן, והיא יכולה להשתמש בו מתי שהיא רוצה. ולא, שום דבר לא יגרום לי לעזוב את מי שיש לי היום, בשבילה. בקיצור, תקרא שוב את ההודעה שלי.

טוב, לא הבנת...

שהתכוונתי שבמצב כזה אין לי עניין ליזום שיחה... מקווה שלפחות עכשיו זה ברור...

ופה אתה טועה

אתה יודע מה קרה רק מהצד שלך, אבל לא מהצד שלה. לא מעניין אותך כהוא זה לשמוע את הצד שלה? אתה טוען שהיא אטומה, אבל אולי אתה זה שהיה אטום? עובדה, היא קראה לך ולא שמעת. כנראה שהיית כל כך מכונס בעצמך. ובקשר לאופניק - סבא שלי היה אומר: "תמיד טוב להשאיר חלון פתוח. אין לדעת מתי תצטרך לעבור דרכו שוב"...

לא קראת שהעניין סגור?

ובכל מקרה, הסברתי כאן מספיק מה אני מוכן לסבול ומה לא... ואת הקטע הזה אני לא מוכן לסבול בשום מקרה, אז למה להמשיך לעסוק בזה?

קראתי

זה היה לצורך הדיון. לא צריך להתעצבן... מבינה אותך שיש דברים שאתה לא מוכן לסבול. כמו כולנו. אז טוב שעשית מה שטוב לך. הכי חשוב זה להיות שלם עם עצמך. כי ביננו, בסוף היום אתה במיטה עם המחשבות שלך. והעיקר הוא שתהיה שלם.

למעלה