טוב, אז אחרי שיחה לא הכי נעימה...

Star_Dust

New member
לזה בדיוק התכוונתי ../images/Emo13.gif

אולי היא פשוט לכודה בפינה, ממתינה לך שתתקשר בכדי שהיא תוכל להתנצל?

הייתי אומר: שתמתין...

כי אני לא מבין בטלפתיה... אבל היא התקשרה בדיוק וסיכמנו שאין מצב... אז אפשר לעזוב את העניין...

נראה לי שיש פה

עניין של משחקי אגו
הבחורה בסה"כ אמרה משהו ויכול להיות שזה באמת היה בזמן של סערת רגשות אבל הבחור החליט שהיא עיצבנה אותו וזהו ישר חותך, בלי לתת יותר מדי צ'אנסים במצב כזה הוא לא יגיע רחוק

אתה רק מוכיח דבר אחד

תמיד חייב להגיד את המילה האחרונה וכנראה שבגלל זה הקשרים שלך לא אורכים יותר מדי זמן.....

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

די, נו, אני מתגלגל פה... ובכל מקרה, קחי את הזכות להגיד את המילה האחרונה ובלבד שתפסיקי להידבק...

ufffnick

New member
קראתי את רוב התגובות. והינה שלי:

תכל'ס? ביננו? ככה בלי שכולם שומעים? היא יצאה די קטנה. חומוס, כמו שאומרים אצלינו. לא יודע מה קרה בינכם, לא יודע מה הקדים אמירה כזו שלה, אבל אמירה כמו זו, גם לי היתה גורמת לקום וללכת. וגם לא להסתובב גם אם היא קוראת לי. שתעבוד קצת, מה קרה? עם זאת, זה נכנס כבר למשחקים של אגו. אתה שומר על שלך וחותך בלי חשבון, היא על שלה ולא מתקשרת כדי להלבין את הדברים, כדי להסביר את פשר היציאה. למעשה, הייתי שם פעם אחת, משהו די דומה. נורא נפגעתי מהאמירות שלה שדי היו מנותקות מהמציאות, ומאוד לא במקום בשביל מישהי שאני מכיר בערך שבוע במצטבר. קיבלתי את האמירות כפרידה, ונורא רציתי להמשיך הלאה. בלעתי את שארית האגו והתקשרתי למחרת. לא ענתה. ניסיתי שוב למחרת, ושוב לא ענתה. המשכתי הלאה. שבועיים אח"כ נפגשנו במקרה באונ'. שאלה אותי, לאן נעלמתי כל כך הרבה זמן? במין רצינות שכזו כאילו סיננתי אותה שבועיים. עניתי, שמבחינתי זה כבר הסטוריה וחבל שנזכרה בי כל כך מאוחר. היא לא מצאה לנכון להסביר את פשר הסינון ולא את הניתוק. אז ויתרתי והמשכתי הלאה. החלטת להיפרד? סבבה, נראה לך שאין טעם? מצויין, אני בעד לישר הדורים לפני שפונים איש ואישה לדרכם, אם הצד השני לא משתף פעולה, קיבלת תשובה ואישור לדעתך עליה ואתה יכול להמשיך הלאה. המטרה העיקרית היא לנסות לוודא, אם מה שהתעורר בך בשעת סערת הרגשות, אכן תואם את המציאות. לא תמיד רואים דברים נכון בשעת סערה. עזוב אותך מאגו, מאיך היא תרגיש, מה תוצאות שיחה כזו והאם יש לזה טעם אם כבר החלטת להיפרד. אתה פשוט תעריך את עצמך הרבה יותר אחרי שתתקשר לישר הדורים, ולהיפרד בצורה מכובדת. בלי קשר לאיך תתנהל השיחה ולאן היא תתגלגל. במקרה שלי השיחה "נכשלה", אבל לא חשתי פיספוס ואף צימצמתי משמעותית את המחשבות שניות על כך שאולי שגיתי באיך שראיתי את הדברים.

belli80

New member
אווווף, זה כל כך ברור!!

בנים.. מתי תבינו?? קוראים לזה פרובוקציה.. אנחנו ממש טובות בזה, במיוחד אלו מאיתנו שסבותיהן טובלות את הביסקוויט בתה. אם פתרון יעיל הוא מבוקשך, עשה מה שעשה לי בנזוגי בשלב מאוד (!) מוקדם בקשר: תודיע לה שעליך זה פשוט ל-א עובד! לא, אתה לא תרוץ אחריה כשהיא יוצאת בסערה ובפרצוף חמוץ מהחדר, לא, אתה לא תענה לה על שאלות פרובוקטיביות כגון "מה אתה עוד עושה איתי?" ודומיהן, לא, אתה לא תפרוץ באקטים של קינאה שלוחת רסן בכל פעם שהטלפון שלה יצלצל ובצד השני יישמע קולו של גבר שהוא לא אבא שלה/ אח שלה/ החבר ההומו שלה. זה עבד עליי. אמנם לקח לזה זמן, אבל זה עבד. ואני המצאתי את הפרובוקציה הנשית!

belli80

New member
אבל!

(שכחתי להוסיף את השורה התחתונה..
) לעולם לא תדע.. וחבל על הטעם הרע שנשאר בפה.. תרים טלפון! (מצחיקים אותי כל מיני אנשות ואנשים שיוצאים בהערות על "למה הוא/היא לא מתקשר/ת???" ושוכחים לגמרי שהסיפור הזה עובד בשני הכיוונים..) תרים טלפון, תבדוק מה קרה, אולי באמת יש מה לשייף במערכת הזו, ואם לא- אז לגמור את זה חלק. להיפגש ולדבר. זה הדבר הכי בריא בעיני. ואם מוצאים את עמק השווה ובוחרים להמשיך-- אז להבהיר את כל מה שכתבתי בהודעה הקודמת...

אבל אני לא מוצא טעם...

לבדוק מה קרה, אני יודע מה קרה מבחינתי ואני יודע שזו התנהגות שאני לא יכול לקבל בשום צורה, כי לא היה שום דבר שהצדיק את זה, ומה שהוריד אותי לגמרי מכל העניין הוא העובדה שהיא לא באמת מבינה מה היא עשתה בעצם, ולא ניסתה לדבר ולהסביר, ואפילו סתם להראות שזה מפריע לה כל עוד היה אפשר... וזה העניין שהכריע את הכף, כי אני יכול להתמודד עם הרבה דברים אבל לא עם אטימות רגשית(או אחרת...) ברמות כאלה... והתגובה היא גם לך, אופניק...

cheshire9

New member
נודניק

מה אכפת לך לנסות ? בשבילנו ? הא ? בשביל מה אתה מתייעץ עם מועצת החכמים\ות אם אתה לא רוצה להקשיב ?

../images/Emo6.gif... אבל אני לא מתייעץ...

סך הכל הרגשתי חובה לעדכן על הסוף אחרי שעדכנתי על ההתחלה... לא ציפיתי לדיון וכל הטררם...

Star_Dust

New member
נדמה לי שהגברת המדוברת...

... הייתה מודעת לקיום הפורום, לא? אז נראה לי שאין צורך בטלפונים. היא בטח קוראת את השרשור הזה עוד מאתמול.

למעלה