אין לי דעה עליו הוא נשמע לי דווקא אחלה
L lama האחד New member 27/6/06 #84 אהההההההה אתם דתיים? (אל תביני אותי לונכון!!! אין לי בעיה עם דתיים!!! בכלל בכלל!) (בכלל בכלל בכלל!!!)
אהההההההה אתם דתיים? (אל תביני אותי לונכון!!! אין לי בעיה עם דתיים!!! בכלל בכלל!) (בכלל בכלל בכלל!!!)
א אות ומספר בלבד New member 27/6/06 #89 ואני דתי../images/Emo19.gif ואתה לא תתפוס אותי פה אף פעם בשרשור סינגלס!
L lama האחד New member 27/6/06 #93 תקנו עוד מחשב (נייד או משו..) הרי ליאורה עובדת לא? במה את בכלל עובדת?
L limors2 Active member 27/6/06 #97 לא במשהו שיכול לממן לי מחשב../images/Emo54.gif נייד וחיבור אינטרטנט
א אות ומספר בלבד New member 27/6/06 #101 אני הבן היחידי\-:../images/Emo19.gif וזה קשה. תאמין לי. למשל, כל פעם שחברים מדברים על האחים שלהם בצבא וכאלה, אני רק יכול לדבר על השירות הלאומי של אחותי..
אני הבן היחידי\-:../images/Emo19.gif וזה קשה. תאמין לי. למשל, כל פעם שחברים מדברים על האחים שלהם בצבא וכאלה, אני רק יכול לדבר על השירות הלאומי של אחותי..
L lama האחד New member 27/6/06 #103 נו, אבל עוד מעט אתה תתגייס. לא? או שקודם אתה הולך למכינה או משו...
א אות ומספר בלבד New member 27/6/06 #106 קודם למכינה אומשו..../images/Emo19.gif ואז ידברו על אחים ואני אשוויץ על עצמי. יאיי!