חחחח אוי ענק
I InbarKiii New member 12/8/09 #11 צפוי שהוא יגיד את זה ../images/Emo3.gif כי באמת שאי אפשר להגדיר את אדם.. הוא נשמע כמו עצמו ולא כמו אף אחד אחר
צפוי שהוא יגיד את זה ../images/Emo3.gif כי באמת שאי אפשר להגדיר את אדם.. הוא נשמע כמו עצמו ולא כמו אף אחד אחר
R R o c k s e n New member 13/8/09 #78 אני בטוחה שהוא הולך להפתיע באיך שהאלבום שלו ישמע. וזה טוב.. גם לי קשה לחכות אבל זה לא עוד הרבה זמן.
M MIDNIGHT SKY New member 12/8/09 #16 חחחח מייגן נראית כמו קייטי כאן O: ונראה שאליסון מתחילה להתחרפן שוב ^^ סתם((;
I InbarKiii New member 12/8/09 #18 למה קריס תמיד על הריצפה >< ואני רואה שהוא התחבר עם הבנות האלה.. חח יש עוד תמונה שלהן מנשקות אותו והוא גם דחף להן עוגה לפה[?!] לפי מה שהן סיפרו.. ובאלי שאדם יחזור לשיער אימו כבר
למה קריס תמיד על הריצפה >< ואני רואה שהוא התחבר עם הבנות האלה.. חח יש עוד תמונה שלהן מנשקות אותו והוא גם דחף להן עוגה לפה[?!] לפי מה שהן סיפרו.. ובאלי שאדם יחזור לשיער אימו כבר
מ מישמיש56 New member 13/8/09 #62 אוי מה קרה לשיער של אדם???הוא נראה כמו הבחור ההוא שכחתי את שמו מ-סיינפלד(שתמיד היה נראה כמומישהוא שחישמלו אותו)
אוי מה קרה לשיער של אדם???הוא נראה כמו הבחור ההוא שכחתי את שמו מ-סיינפלד(שתמיד היה נראה כמומישהוא שחישמלו אותו)
מ מישמיש56 New member 13/8/09 #71 אני מפרגנת בנוסף גם מאוד מחבבת את דרייק.....וגם מקנאה...איזה כיף לו
I InbarKiii New member 12/8/09 #14 Slow Ride ודרייק עם התחתון! http://www.youtube.com/watch?v=as6pSb9-FuU&feature=player_embedded ב2:10 רואים את דרייק עם התחתון וניראלי שאפשר לראות את אדם כמה שניות לפני, מסתכל לכיוון של איפה שהוא עומד וצוחק..חמודיםםםם
Slow Ride ודרייק עם התחתון! http://www.youtube.com/watch?v=as6pSb9-FuU&feature=player_embedded ב2:10 רואים את דרייק עם התחתון וניראלי שאפשר לראות את אדם כמה שניות לפני, מסתכל לכיוון של איפה שהוא עומד וצוחק..חמודיםםםם
N nini18 New member 12/8/09 #19 איזה חמודייייי חחחחח יייאיי מענין אם התחתון של אדם או שלו (דרייק) ואני גם שמחה שאדם חגג בלילה חח ד"א אני מקווה שהחדשים שיצטרפו לפורום לא יבהלו מאיתנו (או יותר נכון ממני ומהצורת דיבור ) חחח
איזה חמודייייי חחחחח יייאיי מענין אם התחתון של אדם או שלו (דרייק) ואני גם שמחה שאדם חגג בלילה חח ד"א אני מקווה שהחדשים שיצטרפו לפורום לא יבהלו מאיתנו (או יותר נכון ממני ומהצורת דיבור ) חחח
I InbarKiii New member 12/8/09 #23 חחח אני מקווה שהם לא שלו תאמת הם נראות תחתונים ענקיות ומכוערות ונננה, אי אפשר להיבהל ממך
N nini18 New member 12/8/09 #28 חחחח ../images/Emo24.gif אבל זה בטוח של אחד מהם חח את לא חושבת שדרייק לקח את התחתונים של סבא שלו, כדי לזרוק על אדם. חחחחחחח
חחחח ../images/Emo24.gif אבל זה בטוח של אחד מהם חח את לא חושבת שדרייק לקח את התחתונים של סבא שלו, כדי לזרוק על אדם. חחחחחחח