טוב אז עכשיו זה רשמי!

zexion

New member
בכייף..

למרות שאני בתיכנונים איך להרוג כמה אנשים.. XD אני יבוא בכיף .. אבל רוב הסיכויים שאני רוב הזמן סתם אשב בצד או משהו..

TillsWIFE

New member
נדאג להכניס אותך ../images/Emo123.gif

תעשי ילדים ואז תשבי לנוח כשאופיר ודור עושים כמה משל עצמם ^_^ (סורי שנידבתי אותכם, אבל אתם בערך הבחורים היחידים של הקומונה)

zexion

New member
....

תאמיני לי שאם לא הייתי פוגשת אותך כאן לא הייתי מאמינה שיש אנשים כאלה בעולם.. מה לעשות שבידדו אותי חברתית ילדים מפגרים... לפחות עכשיו כבר אין לי בעיות פסיכטולוגיות מזה.. פסיכולוגים מפגרים.. אני שונאת אותכם!!!!.. יש כבר קומונה?.. מה הכתובת?.....

TillsWIFE

New member
../images/Emo122.gif התכוונתי פורום

גאד, טיפשה את בסדר? פתאום ברחת... סורי שהייתי יבשנית, יותר מדי משועממת. נראה לי אני אלך ללמוד או משו 0_0

רגע.......

זה יהיה פה בפורום או שפותחים איזה משהו?????????????................................

TillsWIFE

New member
עוד לא הוחלט ../images/Emo88.gif פרטים בהמשך

בגלל השירות לאומי של קודש היא לא יכולה להתחבר הרבה, והיא זאת שלקחה על עצמה את הפרוייקט w(^o^)W (Together with me כמובן
) אז נראה איפה נעשה את זה. יכול להיות שזו תהיה קומונה סגורה לחברי הכת $_$

TillsWIFE

New member
../images/Emo99.gifאההההההההההההההההה ♥_♥

יעלללללללללללללללללללללללל, ילדה יפה שכמותך אני כ"כ מתגעגעת אלייך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איך את לא מבינה? הרי את הביץ' הראשית של מר לורדי (לשעבר?)

AngelicPaige

New member
הבנתי בערך ../images/Emo54.gif

שכנראה הוקמה איזו כת סגידה סודית ללורדי >.> גם אני מתגעגעת אלייך!!! את אף פעם לא במסנג'ר!
ולא לא! אני עדיין אוהבת את מר לורדי! כמעט התעלפתי שהם פתחו את האירוויזיון >.>

TillsWIFE

New member
Wakarimasen ;_;

לא היה יותר מדי רעש סביב העניין הזה, ולא ראיתי את האירוויזיון, כך שאין לי מושג אפילו איזה שיר הם שרו... זה היה HRH? ואת צודקת... תמיד הייתי חלשה במסן '_' ועכשיו עם תקופת הבגרויות זה רק התחזק ;O; יאי, אבל ממש כיף לראות אותך w(^o^)W

AngelicPaige

New member
נכון ../images/Emo54.gif

וכן, הם שרו את HRH והיה כזה סרט מגניב בהתחלה שראו איזו מפלצת רצה בשלג לצלילי השיר. לא נגמרו לך כבר הבגרויות? או שנשאר לך עוד?

TillsWIFE

New member
איזה נגמרו T_T

אבל אני בהחלט לקראת הסוף, כאילו יש רווחים נחמדים בין בגרות לבגרות, והאחרונה שלי ב-16.7 בינתיים אני משתדלת לא לאנוס מרוב תיסכול את התמונות של אמאן שיש לי על הקיר *=* וב-17.7 אני מתחילה שירות לאומי, יעל אני מסכנה X_X

AngelicPaige

New member
אוי ../images/Emo201.gif ../images/Emo54.gif

נו, עוד חודשיים. זה עובר צ'יק צ'ק. לא אמרת שאת נוסעת לפינלנד מתישהוא?

TillsWIFE

New member
אכן כן

אבל לצערי זה נדחה ;_; הייתי אמורה לנסוע עם אמא שלי, אבל בגלל השביתה באוניברסיטה הוערך לה הסמסטר והבחינות שלה נפלו על תאריך הנסיעה. עכשיו לא רק זה, כפי שראית אני מתחילה שירות ב-17.7 וגם את זה גיליתי רק לפני שבוע, אז בפוקס יצא שביטלנו עוד לפני שראינו את תאריך התחלת השירות שלי (שאגב בכלל לא ציפיתי שהוא יהיה מוקדם כ"כ, אבל בגלל שאני הולכת להיות מדריכת טיולים, אז יש לי קורס קיץ
) שיחה שלי ושל אמא שלי לפני חצי שנה בערך: "די, איזה כיף שאנחנו טסות *מירי מתרגשת* לא יכול להיות שזה באמת יהיה, נכון אמא?" ¬_¬ "בטח שכן! עכשיו שיש כרטיסים ואנחנו נעבור אצל המשפחה באסטוניה אז הכל מאורגן" +_+ התגובה שלי כשאמא שלי דיברה איתי על זה שאנחנו דוחים את הנסיעה (עכשיו, שיהיה ברור שהדוחים הזה, זה לא ברור למתי): "ידעתי" ._.

AngelicPaige

New member
איזה באסה!!! ../images/Emo54.gif

אני שונאת שדברים כאלו קורים. מסכנה שלי

TillsWIFE

New member
בהתחלה

באמת הייתי ממש מבואסת, כאילו באמת כעסתי >_< אבל בסדר, לומדים להתגבר על דברים כאלה m(_ _)m הנסיעה הזאת תהיה זה ברור, גם אם אני אטוס לבד. טוף, אני זזה לתפוס כמה שעות שינה לפני הבגרות בתנ"ך מחר o_O ליל"ט מותק, היה כיף לראות אותך ^_^

למעלה