טוב אז...

טוב אז...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

פינה חדשה.. מקווה שתהנו... ~שאלונים~
תהיה פעם בשבוע ביום שני.. וזהו.. אז ככה: אתר מועדף? פורום מועדף? מה הצבע(ים) האהוב(ים)? מה הצבע(ים) השנוא(ים)? מה תחומי ההתעניינות שלך [חוץ מרכיבה]? מה הדבר הכי הזוי שאכלת בחווה? ואיך היה? האם זה היה מרצונך החופשי? מה התוצאה הכי טובה שהייתה לך בתחרות? מתרגש ממש לפני תחרות? אתה אוהב אתגרים? אתה משתמש בקרם לחות לשיער? מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה? במה אתה מאמין? אמונה תפלה לפני תחרות? האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה? ממה את מפחדת? את אוהבת בע"ח?. את חברותית? אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו? אם הייתה לך חווה משלך איך היה הייתה? [נראת,מתפקדת וכו'..] אם היית יכול לשנות משהו ברכיבה שלך מה היית משנה? מקווה שתהנו...

סוני DSCH1

New member
עונה

אתר מועדף?אין אין שחור אין אולי ורוד צילום משהו שילד מהחווה הכין כן בערך אין לא כן לא כלום בערך להביא למתחרה משהו שמצאתה לא כלום לפעמיים כן כן לא משנה שם לא יודעתה לך כמו החווה שלי רק שהילדים לא היו מתערבים לילדים אחרים בחיים לרכב הרבה יותר טוב הכונה ישיבה היחד העבודה הכול

אהמ אהמ חחחח ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo182.gif

אתר מועדף? תפוז
פורום מועדף? ר"צ
מה הצבע(ים) האהוב(ים)? צבעים של סוסים ויש לי חיבה יתרה לביי
מה הצבע(ים) השנוא(ים)? ורוד פוקסיה- אני מתעבת!
מה תחומי ההתעניינות שלך [חוץ מרכיבה]? סוסים (מה לעשות שכל החיים שלי זה סוסים
)
מה הדבר הכי הזוי שאכלת בחווה? ואיך היה? חציר, והיה דווקא בסדר
האם זה היה מרצונך החופשי? כע
מה התוצאה הכי טובה שהייתה לך בתחרות? אני לא מתחרה
מתרגש ממש לפני תחרות? --
אתה אוהב אתגרים? כן, אבל תלוי איזה
אתה משתמש בקרם לחות לשיער? לאא
מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה? וירוס שעשה כל מיני דברים.
במה אתה מאמין? אלוקים
אמונה תפלה לפני תחרות? --
האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה? לסוסיםם (חח
)
ממה את מפחדת? אממ אני לא ממש יודעת (מה לעשות שהתגברתי על רוב הפחדים שליי
)
את אוהבת בע"ח? כמעט חצי מבעלי החיים על כדה"א
את חברותית? יאפ
אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: הייתי משנה אבל אני לא יודעת למה
אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו? רוכבת ורוכבת בלי סוףף וחיה היחד עם הסוסים שליי
אם הייתה לך חווה משלך איך היה הייתה? [נראת,מתפקדת וכו'..] חוות ווסטרן, אורווה מעץ בהיר וכל המתכות שבה צבועות ירוק. דלתות של תאים עם צירים, חלונות בכל התאים, חדר ציוד יהיה כמו תא של סוס אבל בלי חלון ועם דלת על גלגלים וסורגים מעליה, ויש עוד מלא אבל נראה לי שכתבתי מספיק
אם היית יכול לשנות משהו ברכיבה שלך מה היית משנה? את רמת הביצועים ואולי את רמת התקשורת עם הסוס.

שיהיה :)

אתר מועדף? וואלה פורום מועדף? חחח אני לא אעיד.... מה הצבע(ים) האהוב(ים)? סגול, שחור. מה הצבע(ים) השנוא(ים)? צהוב מה תחומי ההתעניינות שלך [חוץ מרכיבה]? מוסיקה, ברים. מה הדבר הכי הזוי שאכלת בחווה? ואיך היה? תערובת [?] (למרות שזה דיי סבבה, או לבבות :-| ואני לא נוגעת בזה יותר בחיים האם זה היה מרצונך החופשי? התערובת כן הלבבות לא מה התוצאה הכי טובה שהייתה לך בתחרות? זה ממש לא משנה כשאתה לא מתחרה בחוץ מתרגש ממש לפני תחרות? אין למה להתרגש כי אין תחרויות ף-P אתה אוהב אתגרים? בטח! אתה משתמש בקרם לחות לשיער? לא :p הוא גם ככה ניראה זוועה בשביל מה להוסיף ולגרוע? מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה? צינונים, אסטמה, לא משו רציני... אה והתייבשתי כמה ימים. במה אתה מאמין? באנשים. אמונה תפלה לפני תחרות? לא לתת לסוסים גזר לפני, חחח זה הפך לאמונה תפלה שלי. האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה? סוסים, וחוצמזה לאיזה מישו :-? ממה את מפחדת? מדברים שאין לי שליטה עליהם, מכישלון. את אוהבת בע"ח?. בטח! את חברותית? תלוי למי אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: פיצי
אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו? סוסים. הרבה מהם. אם הייתה לך חווה משלך איך היה הייתה? [נראת,מתפקדת וכו'..] חווה ביתית כזאת. יוצאים לתחרויות פעם ב... ורק מי שרוצה. אם היית יכול לשנות משהו ברכיבה שלך מה היית משנה?את הרכיבה חח

ram ram

New member
עונה..

אז ככה: אתר מועדף? וואלה
פורום מועדף? לא משנה.. העיקר שיש סוסים...
מה הצבע(ים) האהוב(ים)? כחול, סגול וכל מה שבדרך... מה הצבע(ים) השנוא(ים)? חום, ירוק קקי... מה תחומי ההתעניינות שלך [חוץ מרכיבה]? מוסיקה, ריקוד וכאלה... מה הדבר הכי הזוי שאכלת בחווה? ואיך היה? חחח... סירופ מייפל לבד...
[פשוט היה לי התקף רעב..] היה טעים... האם זה היה מרצונך החופשי? כה... מה התוצאה הכי טובה שהייתה לך בתחרות? 71.5
מתרגש ממש לפני תחרות? וואי כן..!
אתה אוהב אתגרים? יאפ... אתה משתמש בקרם לחות לשיער? כה... מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה? אממ... לא יודעת... הרגילות... נזלת, כאבי ראש, אף, אוזניים.. ואני נחנקת על כמה זמן... במה אתה מאמין? ממ... ה', במי שאני אוהבת ולפעמים בעצמי.. אמונה תפלה לפני תחרות? חחח... חייבים לשתות שוקו..!
האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה? אההה... אני נהנת ממהירות ואוהבת סיכונים.. נחשב?
ממה את מפחדת? לא יודעת... את אוהבת בע"ח?. כה.. את חברותית? לא יודעת... אני חברותית?? אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: לא הייתי.. אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו? חחח.. סוסים ושוקו... והרבה!!! אם הייתה לך חווה משלך איך היה הייתה? [נראת,מתפקדת וכו'..] אההה... לא יודעת.... אם היית יכול לשנות משהו ברכיבה שלך מה היית משנה? גוף קצת יותר אחורה... ורגליים אחורה... מקווה שתהנו...

../images/Emo47.gif

אז ככה: אתר מועדף? תפוז? חח פורום מועדף? ר"צ מה הצבע(ים) האהוב(ים)? צהוב ושחור מה הצבע(ים) השנוא(ים)? כחול וורוד מה תחומי ההתעניינות שלך [חוץ מרכיבה]? רכיבה
אין הרבה מעבר. מה הדבר הכי הזוי שאכלת בחווה? ואיך היה? חחח אממ איזה עוגה בלתי מזוהה שמישהו הביא, עם נירצ'ו היה מצחיק ומגעיל
האם זה היה מרצונך החופשי? לא! נירצ'ו הכריח אותי מה התוצאה הכי טובה שהייתה לך בתחרות?מקום שני. מתרגש ממש לפני תחרות? הכייייייי אתה אוהב אתגרים? כן אתה משתמש בקרם לחות לשיער? כן והרבה ממנו מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה? דלקת בסינוסים, שפעת, הצטננות רגילה, מה לא?!?!?! ונראה שגם אסתמה. במה אתה מאמין? הנאה וכסף אמונה תפלה לפני תחרות? שאם הציוד לא נקי במאה אחוז...יהיה רע ממש. האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה? טישו ממה את מפחדת? להכשל את אוהבת בע"ח?. כן, לרוב את חברותית? לא במיוחד..יש כאלו שטוענים אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: שחר
אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו? הכל חוץ מאנשים רעים. אם הייתה לך חווה משלך איך היה הייתה? [נראת,מתפקדת וכו'..] נקייה ואין מה להוסיף! סתם נו יש הרבה, אבל זה העיקר. אם היית יכול לשנות משהו ברכיבה שלך מה היית משנה? את השחרור של האגן

cavallo

New member
בקשר לאגן...

תנסי לעשות כמה שיעורי לונג' בלי שאת מחזיקה במושכות על אוכף הולנדי ותעשי תוך כדי תרגילי שחרור עם פלג הגוף העליון, ואחרי זה תדוושי עם הרגליים כמו על אופניים, גם לי הייתה בעייה כזאת והמדריכה שלי עשתה לי שיעור כזה וזה ממש עזר למרות שהרגשתי קצת מטומטם כשעשיתי את זה על הסוס:) היא נתנה לי עוד שיטה שגם עזרה לי, אני ינסה להסביר אותה - צריך ליישר את הקימור שבגב התחתון ועושים את זה ע"י הכנסת הישבן פנימה ואז האגן משתחרר והמסה של השרירים עוברת מהאגן לרגליים. הממ זהו מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי

cavallo

New member
תקרא שוב בזהירות את מה שכתבתי

ותראה שלא אמרתי את זה...

היה לי ברור מהתחלה שזה לא מה שאמרת,

אבל הטון ששמעתי בראש כשקראתי את ההודעה מעליך, היה נשמע מופתע ומתפלא- כאילו "וואי אולי הוא למד את זה מהמדריכה שלי.." סתם היה חשוב לי לציין, שזה ממש לא קשור למדריך זה או אחר.

חח תודה...אני עושה את זה כשיש זמן

זה באמת עוזר המון!!! פשוט עם כל התחרויות אין לי כל כך זמן..והלימודים
אז מזמן לא השתחררתי

2eye

New member
אנייי

אתר מועדף? תפוז
+ וואלה פורום מועדף? אוכבים צעירים, נו..אין מתחרים XD מה הצבע(ים) האהוב(ים)? אדום וכחול כהים מה הצבע(ים) השנוא(ים)? הממ, כל מה שזוהר וצועק מה תחומי ההתעניינות שלך [חוץ מרכיבה]? הממ...מחשב, גיטרה....בעיקר מה הדבר הכי הזוי שאכלת בחווה? ואיך היה? הממ....לב של תרגול S: לא ידעתי שזה זה, הקאתי אח"כ האם זה היה מרצונך החופשי? כן, אבל לא ידעתי מה זה, פשוט אכלתי ואז שאלתי XD מה התוצאה הכי טובה שהייתה לך בתחרות? מקום 3 PP: טוב נו, אין לי הרבה ניסיון מתרגש ממש לפני תחרות? תלוי, בד"כ אני רק במנג'ים מתחיל. אתה אוהב אתגרים? כן, עד רמה מסויימת אתה משתמש בקרם לחות לשיער? נופ מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה? הממ, קוצר נשימה חוזר. במה אתה מאמין? בעבודה קשה והשקעה אמונה תפלה לפני תחרות? זין, אין כזה דבר. האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה? אני מכור לסוסים, לא יכול רגע בלי זה. ממה את מפחדת? שייקחו לי את הסוסים, ושלא תישאר משפחה. את אוהבת בע"ח? שאלה רטורית לא? את חברותית? בד"כ כן, יש תקופות שפחות. אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: לא יודע, יש שמות יפים...אבל נחמד לי בתור עמרי. אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו? הממ, בעל של מרעה עננננננננק עם המווווון סוסים. אם הייתה לך חווה משלך איך היה הייתה? חח, הרבה היו אומרים מושלמת, אני הייתי מעדיף להגיד מושקעת, בעצם...הייתי רוצה משהו בסגנון של בצרה, מצויין לי ככה. אם היית יכול לשנות משהו ברכיבה שלך מה היית משנה? את הכתפיים, ועניין הידיים, טו מאצ' פנימית פור גאד סייף

2eye

New member
תיקון:

בקשר לדבר הכי הזוי, זה לא היה בחווה D:לא ראיתי את המילה "בחווה"
הממ, אז: בחווה, מה לא אכלתי? כל מה שבא ליד XD

gili600

New member
תשובות

אתר מועדף? soos פורום מועדף? רוכבים צעירים מה הצבע(ים) האהוב(ים)? תכלת וורוד מה הצבע(ים) השנוא(ים)? ורוד פוקסיה מה תחומי ההתעניינות שלך [חוץ מרכיבה]? אממ מה הדבר הכי הזוי שאכלת בחווה? ואיך היה? מרק עדשים. היה חביב.. האם זה היה מרצונך החופשי? כן מה התוצאה הכי טובה שהייתה לך בתחרות? באחוזים?? 69.9 אם אני לא טועה אבל השתתפתי רק בשתיים. מתרגש ממש לפני תחרות? לא כל כך אתה אוהב אתגרים?כן אתה משתמש בקרם לחות לשיער? לא מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה? לא יודעת במה אתה מאמין? בזה שוונדיז חתיך אמונה תפלה לפני תחרות? לאכול גלידה וניל בשתיים עשרה בלילה.. חח נעם תבין האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה? וונדיז. כי הוא מושלם ממה את מפחדת? מפוקצ'ה כי היא מרוקאית את אוהבת בע"ח? דה!! את חברותית? נראה לי שכן אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה? מאי אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו? טוב לי ככה תודה אם הייתה לך חווה משלך איך היה הייתה? [נראת,מתפקדת וכו'..] אממ... אם היית יכול לשנות משהו ברכיבה שלך מה היית משנה? הייתי משנה בישיבה את הברכיים שלי.. הן תקועות באוכף

בושי לך..

את לא באמת מפחדת ממני ואני לא מפחידה!! אז מה אם אני מרוקאית?? אני גם אמריקאית!! תשאלי את נועם, היא תסביר לך..

משעמם.

אתר מועדף? אין פורום מועדף? אין מה הצבע(ים) האהוב(ים)? הכל מה הצבע(ים) השנוא(ים)? לא יודעת מה תחומי ההתעניינות שלך [חוץ מרכיבה]? מוזיקה, צילום.. מה הדבר הכי הזוי שאכלת בחווה? ואיך היה? תערובת? האם זה היה מרצונך החופשי? כן זה טעים מה התוצאה הכי טובה שהייתה לך בתחרות? מקום שלישי וגם זה בטעות מתרגש ממש לפני תחרות? לא התחרייתי איזה שנתיים.. אתה אוהב אתגרים? כה אתה משתמש בקרם לחות לשיער? כה מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה? כאב גב נחשב? במה אתה מאמין? בעצמי אמונה תפלה לפני תחרות? עזבו זה מביך האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה? לא ממה את מפחדת? מהשיעמום, הוא הורג אותי את אוהבת בע"ח?. כה את חברותית? משתדלת אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: לא הייתי משנה אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו? את כל האנשים שאני אוהבת אם הייתה לך חווה משלך איך היה הייתה? [נראת,מתפקדת וכו'..] מושלמת, אין לי כוח לתאר אם היית יכול לשנות משהו ברכיבה שלך מה היית משנה? את העובדה שאני לא רוכבת מסודר.. :/

SoosKatan

New member
אני :)

אתר מועדף? נמנמנמ גוגול? חחחחח
פורום מועדף? חטיבת ביניים
מה הצבע(ים) האהוב(ים)? צהוב ואדום
מה הצבע(ים) השנוא(ים)? כתום.
מה תחומי ההתעניינות שלך [חוץ מרכיבה]? ריקודים סלוניים, ציור, צילום, פירסום :)
מה הדבר הכי הזוי שאכלת בחווה? ואיך היה? נמנמנמנמ לא זוכרת =O
האם זה היה מרצונך החופשי?
מתרגש ממש לפני תחרות? כן, אבל לא בהגזמה
אתה אוהב אתגרים? מאוד. יותר מידי. חחחח
אתה משתמש בקרם לחות לשיער? יאפ. בד"כ.
מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה? דלקת ריאות, אסטמה שפתאום הופיע! חוצפנית!
במה אתה מאמין? אני מאמינה בעצמי
אמונה תפלה לפני תחרות? לא
האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה? שירים.
ממה את מפחדת? הפסדים
את אוהבת בע"ח?. יאפ
את חברותית? יאפ
אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: לא הייתי משנה
אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו? מנהלת אותו
אם הייתה לך חווה משלך איך היה הייתה? [נראת,מתפקדת וכו'..] נמנמנמ יותר מידי ארוך לכאן ^^
אם היית יכול לשנות משהו ברכיבה שלך מה היית משנה? הרבה דברים.. חחח...

למעלה