טוב אז...

עונההה

אתר מועדף? SOOS פורום מועדף? סוסים....סליחה..חח מה הצבע(ים) האהוב(ים)? אדום ותכלת...וגם צהוב מה הצבע(ים) השנוא(ים)? אפור כהה וטורקיז כהה מה תחומי ההתעניינות שלך [חוץ מרכיבה]? אמ...בע"ח בכלל כלבים (רועים אוסטרלים) והטיפול בהם (וטרינריה) מה הדבר הכי הזוי שאכלת בחווה? ואיך היה? אמ...טוסט אם שמן זית וזעתר (שם הכרתי את זה) וזה מעולה! האם זה היה מרצונך החופשי? כן מה התוצאה הכי טובה שהייתה לך בתחרות? 70.5 מתרגש ממש לפני תחרות? לפעמים כן ולפעמים לא אתה אוהב אתגרים? כן אם אני יודעת שיש סיכוי להצליח בהם (גם אם קטן) אתה משתמש בקרם לחות לשיער? לא...חח מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה? הצטננות בייחוד וקצת שיעולים במה אתה מאמין? באהבה, ובאלוהים. אמונה תפלה לפני תחרות? לתת לסוסה ליטוף על התחת וכיפ כזה לעידוד על הצוואר האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה? לסוסים! ולשיר של הראל סקעת..חח ממה את מפחדת? נחשים וכל הג'וקים למניהם והזוחלים את אוהבת בע"ח?. כן..תלוי את מי את חברותית? אני חושבת שכן אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה? אני לא הייתי משנה, אני אוהבת את השם שלי והתרגלתי אליו אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו? חווה ענקית עם המון קווטרים ופיינטים, וכל אהובי וסובבי היו גרים קרוב אליי והיינו נפגשים כל יום. אם הייתה לך חווה משלך איך היה הייתה? [נראת,מתפקדת וכו'..] הייתה כמו החווה בשרונה (דאבל קיי ראנץ') מתופקדת טוב עם אורווה נעולה ותאים עם חצר. מגרש גדול וטוב וראונד פן (רק מגרש עם גג-הכי טוב!) אם היית יכול לשנות משהו ברכיבה שלך מה היית משנה? אמ...ישיבה יותר עמודה באוכף בזמן עצירות.

למעלה