טוב אז...

favory

New member
נממ...אוקעיי

אתר מועדף-אין פורום מועדף-רוכבים צעירים הצבעים האהובים-חום,תכלת,ירוק בהיר,כתום. הצבעים השנואים-ירוק קהה,ורוד חזק. תכומיי התעניינות- סוסים,ריקוד,מוזיקה. הדבר הכי הזוי שאכלתי- חול .. (?) היה מדהים מה זה..הייתי כ"כ מרוצה זה לא היה מרצוני החופשי חח אוהבת אתגרים ועוד איך אממ..כן אני משתמשת בקרם ממ...בלי עין הרע מכלום.. אני לא מאמינה האמת חח אני מכורה למחשב שילי, למה? כי אני חולה עליו אני מפחדת מהסוף,אני מפחדת מעצמי אני אוהבת סוסים וכלבים =] אני חברותית מאוד.. הייתי משנה את השם שלי ל- נעה (
) אם היה לי עולם משלי הייתי בו מה שאני עכשיו..רק עם יותר אושר אם הייתי לי חווה משלי היא הייתה חווה יפה ומרשימה! והיא הייתה באנגליה.. ממ..ברכיבה ..כלום למען האמת..אני אוהבת איך שאני רוכבת וזייהו

שירלי317

New member
מתחמקת מללמוד למבחן בספרות../images/Emo13.gif

אתר מועדף? עולם המצויירים
פורום מועדף? ר''צ כמובן! מה הצבע(ים) האהוב(ים)? סגול
מה הצבע(ים) השנוא(ים)? לא שונאת מה תחומי ההתעניינות שלך [חוץ מרכיבה]? אומנות (ציור ופיסול), פלמנקו וכתיבה (שירים וכאלה
) ובזמן האחרון האמת שקצת צילום.. מה הדבר הכי הזוי שאכלת בחווה? ואיך היה? אני מלקלקת לקים את הקוביית מלח כדרך קבע
האם זה היה מרצונך החופשי? בהחלט! זה טעים!! מה התוצאה הכי טובה שהייתה לך בתחרות? פייי, לא התחרתי כל כך הרבה זמן... מתרגש ממש לפני תחרות? כמו כל בנאדם נורמלי =] אתה אוהב אתגרים? מאוד! אתה משתמש בקרם לחות לשיער? גועל נפש! ממש לא מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה? בעיקר מחלת נפש קשה, זה עוד מינקות.. לא עובר, מה עושים?
במה אתה מאמין? בצחוק כתרופה הכי טובה! אמונה תפלה לפני תחרות? חייבת לחייך האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה? קים, כי איך אפשר שלא?! ממה את מפחדת? מבגדים
את אוהבת בע"ח?. כמובן! יותר מאת עצמי
את חברותית? תלוי למי, תלוי מתי, אבל בעקרוני כן אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה? לא נראה לי שהייתי משנה.. אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו? יש לי כבר, ויש בו הרבה מחלות נפש, הרבה צחוק, הרבה קים והרבה מציאות משום מה
אם הייתה לך חווה משלך איך היה הייתה? בקתה קטנה, מסביבה מרעה ענק וירוק עם סככה קטנה על חלקו, בצד מגרש דרסז' בודד, הרבה סוסים שעברו שיקום ובכלל בע''ח שניצלו מהתעללות והתאכזרות
אם היית יכול לשנות משהו ברכיבה שלך מה היית משנה? את העקימות והנוקשות

ווינגז

New member
גם אני

אתר מועדף? תפוז.
פורום מועדף? ר"צ, ברור.
מה הצבע(ים) האהוב(ים)? כתום, אדום, כחול וסגול. מה הצבע(ים) השנוא(ים)? ורוד. מה תחומי ההתעניינות שלך [חוץ מרכיבה]? בע"ח, צילום ומוסיקה, בעיקר... מה הדבר הכי הזוי שאכלת בחווה? ואיך היה? מה לא אכלתי בחווה?
האם זה היה מרצונך החופשי? כן, חוץ מהזמן שהאכילו אותי בחציר. מה התוצאה הכי טובה שהייתה לך בתחרות? מקום שלישי, איזה כיף. מתרגש ממש לפני תחרות? אני לא מתחרה עכשיו, אז הייתי לחוצה ממש. אתה אוהב אתגרים? בתיאוריה כן. אתה משתמש בקרם לחות לשיער?|סדגש לפעמים.| מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה? צינון, בעיקר. במה אתה מאמין? בעצמי. אמונה תפלה לפני תחרות? להטעין את הבטריות?
האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה? צילום? אני מכורה? ממה את מפחדת? מכאב, מחוסר שליטה. את אוהבת בע"ח?. כן. את חברותית? מאמינה שכן. אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: לא הייתי משנה אני חושבת. אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו? המ, שאלה מורכבת. אם הייתה לך חווה משלך איך היה הייתה? [נראת,מתפקדת וכו'..] טוב שזה לא נושא לדיון שלם. אם היית יכול לשנות משהו ברכיבה שלך מה היית משנה? את הרגליים, בעיקר.

ש נ י ס

New member
../images/Emo4.gif

אתר מועדף?תפוז איי גס. פורום מועדף?ר"צ מה הצבע(ים) האהוב(ים)?כלמיני מה הצבע(ים) השנוא(ים)?ורוד מה תחומי ההתעניינות שלך [חוץ מרכיבה]?עבודה מה הדבר הכי הזוי שאכלת בחווה? ואיך היה?שומדבר האם זה היה מרצונך החופשי?--- מה התוצאה הכי טובה שהייתה לך בתחרות?ראשון עם זינה
מתרגש ממש לפני תחרות?לא זוכרת כבר. אתה אוהב אתגרים?כן אתה משתמש בקרם לחות לשיער?לא מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה?כאבי ראש במה אתה מאמין?שאלה קשה.. אמונה תפלה לפני תחרות?מה זה תחרות, תזכירו לי!? האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה?אדבייל ממה את מפחדת?מלהפסיק לרכב מהסיבות הלא נכונות את אוהבת בע"ח?מאוד את חברותית?לפעמים אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?... אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו?אנשים טובים ובעלי חיים. אם הייתה לך חווה משלך איך היה הייתה? [נראת,מתפקדת וכו'..]היא הייתה חווה מתחשבת, חברותית, לא עושה אפליות, נקיה, סוסים מטופלים, שיהיו סוסים לכל רוכב-בכל רמה, אפשרות לצאת להתחרות, בקיצור-שלכולם יהיה שם טוב, לא רק לאלו שיש להם כסף. אם היית יכול לשנות משהו ברכיבה שלך מה היית משנה?קודם כל שאני ארכב, ואז אני אזכר מה יש לשנות בה.

גם לי בא../images/Emo3.gif../images/Emo107.gif

אתר מועדף? אממ... כלמיני. פורום מועדף? ר"צ (כמובן) וסוסים. מה הצבע(ים) האהוב(ים)? כחול/תכלת. מה הצבע(ים) השנוא(ים)? ורוד, כתום. מה תחומי ההתעניינות שלך [חוץ מרכיבה]? בע"ח. מה הדבר הכי הזוי שאכלת בחווה? ואיך היה? לא זכור לי משהו הזוי במיוחד. האם זה היה מרצונך החופשי?-- מה התוצאה הכי טובה שהייתה לך בתחרות? מקום חמישי נדמה לי, בתחרות פנימית בדרסז', קדם 4.
איזה הישג. מתרגש ממש לפני תחרות? כן.
אתה אוהב אתגרים? תלוי איזה. אתה משתמש בקרם לחות לשיער? לא... מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה? דלקת גרון/אוזן, צינון. במה אתה מאמין? בכלום, אני אתאיסטית. מאמינה באבולוציה, אם זה נחשב להאמין. אמונה תפלה לפני תחרות? אין. האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה? סוסים, מחשב, במבה, לישון. ממה את מפחדת? מוות?..
את אוהבת בע"ח?. הכי בעולם!
את חברותית? לא בדיוק... אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה? לא הייתי משנה. אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו?
??? אם הייתה לך חווה משלך איך היה הייתה? [נראת,מתפקדת וכו'..] חווה עם המון סוסים מטופחים ושמנים. יש שם גם אינגליש וגם ווסטרן. הייתי רוצה שיהיו בה גם הרבה סוסים משוקמים ואפילו כאלה שאי אפשר לרכב עליהם יותר, פשוט שיהיה להם איפה לחיות. אינדור גדול עם מראות, עוד כמה אאוטדורים. מכשולים. מרעה ענקי. שטחים טובים לטיולים. ציוד מטופח, איכותי ויפה. מאמנים מעולים ברמה גבוהה. (יופי, אפשר להמשיך לחלום...
). אם היית יכול לשנות משהו ברכיבה שלך מה היית משנה? הרבה דברים, יותר מדי...

cavallo

New member
עונה...

אתר מועדף? תפוז + וואלה פורום מועדף? רוכבים צעירים כמובן מה הצבע(ים) האהוב(ים)? אין העדפה...תלוי במקרה מה הצבע(ים) השנוא(ים)?אפור מה תחומי ההתעניינות שלך [חוץ מרכיבה]? וטרינריה, בע"ח, רפואה, ספורט, מוזיקה, עיצוב וטיולים מה הדבר הכי הזוי שאכלת בחווה? ואיך היה? עוגה לא נחשב הזויP= האם זה היה מרצונך החופשי?
מה התוצאה הכי טובה שהייתה לך בתחרות?לא התחריתי=/ מתרגש ממש לפני תחרות?
אתה אוהב אתגרים?כן, אבל תלוי איזה מן אתגרים אתה משתמש בקרם לחות לשיער?לא מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה? כאבים בפרק כף היד נחשב? במה אתה מאמין?שאלוהים קיים...וחוץ מזה כלום אמונה תפלה לפני תחרות?
האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה?הלימודים לא משאירים לי זמן להתמכרLOL ממה את מפחדת?מחסור, מכל הבחינות את אוהבת בע"ח?.מאוד את חברותית?תלוי באנשים ואיך קמתי אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: אני אוהב את השם שלי, אבל אם הייתי משנה אז ל-ג'יימסP= אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו?את הטבע כמו שהוא בלי בני אדם אם הייתה לך חווה משלך איך היה הייתה? [נראת,מתפקדת וכו'..]חווה עם אווירה ביתית...מנז'ים כמו בפארק אבל אורוות הרבה יותר מרווחות ויפות אם היית יכול לשנות משהו ברכיבה שלך מה היית משנה?איבוד הריכוז

PinkHorse

New member
=].

אז ככה: אתר מועדף? תפוז. פורום מועדף? ר"צ. מה הצבע(ים) האהוב(ים)? ורוד. מה הצבע(ים) השנוא(ים)? שחור, כתום. מה תחומי ההתעניינות שלך [חוץ מרכיבה]? ציור, צילום ואולי קצת כושר אבל הכל ממש בקטנה.. אני לא שואפת ליותר כרגע. מה הדבר הכי הזוי שאכלת בחווה? ואיך היה?
אנחנו אוכלים דברים הזוים בכל הזדמנות אפשרית... ויש מלא. כרגע זה טוסט מסריח שאהוד הכין. האם זה היה מרצונך החופשי? כן, הצטערתי בסוף. מה התוצאה הכי טובה שהייתה לך בתחרות? בפנימיות מקום ראשון, ארציות בנתיים עשיתי רק אחת וזה מקום שני. מתרגש ממש לפני תחרות? כן אבל לאט לאט נרגעת. אתה אוהב אתגרים? תלוי.. אבל כן. אתה משתמש בקרם לחות לשיער? כן. מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה? לא זוכרת.. במה אתה מאמין? אבלוציה. אמונה תפלה לפני תחרות? חח לא ממש אמונה תפלה אבל אני מכינה מלאאאאא רשימות מאורגנות של כל הציוד במפורט. האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה? אוכל, ורוד, סוסים..ורוני טוענת שפיצה. ממה את מפחדת? הרבה דברים. את אוהבת בע"ח?. כן. את חברותית? כן. אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: צריך לחשוב על זה.. אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו? אנשים כנים ושווים. אם הייתה לך חווה משלך איך היה הייתה? [נראת,מתפקדת וכו'..] זה די הרבה לכתוב, בואו נגיד שהיא לא הייתה ממוקמת בארץ, היא הייתה ירוקה בעלת סוסים עם פותנציאל P=. אם היית יכול לשנות משהו ברכיבה שלך מה היית משנה? הגישה שלי להרבה דברים, ובעניין הישיבה.. נו את זה כבר נתקן עם הזמן..

Vintage Queen

New member
ואווו אנה את נתת חתיכת

התקדמות ברכיבה הא? מי הסוס! ומה שכתבתי לך באיסי זה שממזמן כבר מכרתי אותם! עוד לפני שטסתי

PinkHorse

New member
תודה רבה סתיו../images/Emo9.gif.

הסוס זה ג'וניור שהיה פעם בפארק.. סוסון חמוד.. וסבבה תודה
.

ש נ י ס

New member
וואו!../images/Emo99.gif

ממ..מתי את מחוברת בערך? אני צריכה לדבר איתך על משהו..

אנייי

אתר מועדף? וואלה פורום מועדף? זה לא ברור? ר"צ
מה הצבע(ים) האהוב(ים)? אדום, לבן מה הצבע(ים) השנוא(ים)? ורוד, צהוב מה תחומי ההתעניינות שלך [חוץ מרכיבה]? טניס, מחשב.. מה הדבר הכי הזוי שאכלת בחווה? ואיך היה? במבה עם חומוס ושוקולד... היה מדהים!! האם זה היה מרצונך החופשי? ממש לא... כשעובדים כל היום נהיים מורעבים! מה התוצאה הכי טובה שהייתה לך בתחרות? 77.6 מקום ראשון בתחרות פנימית.. מתרגש ממש לפני תחרות? כןןן... אתה אוהב אתגרים? מאוד, לפעמים יותר מדי.. אתה משתמש בקרם לחות לשיער? כן מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה? פיגור שכלי, שפעת, דלקת גרון, דלקת אוזניים, והתמכרות קשה להנס..
במה אתה מאמין? חוקי מרפי, אחי הגדול. אמונה תפלה לפני תחרות? לא לישון בלילה... בעיקר! האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה? ביסלי גריל, אלוני.. ממה את מפחדת? מומיות את אוהבת בע"ח?. ודאי את חברותית? יש שטוענים שכן ויש שלא.. בגדול כן. אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: עמית, אני חושבת.. אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו? האמת שדי טוב לי בעולם הזה.. אם הייתה לך חווה משלך איך היה הייתה? [נראת,מתפקדת וכו'..] ללא הרי חרא (והמבין יבין), מקום שכיף לרבוץ בו ברוב שעות היום.. אם היית יכול לשנות משהו ברכיבה שלך מה היית משנה? להסתכל לאן אני רוכבת..

serdonix p

New member
me ../images/Emo9.gif

אתר מועדף? הממ תפוז? פורום מועדף? ר"צ מה הצבע(ים) האהוב(ים)? ירוק, אדום.. מה הצבע(ים) השנוא(ים)? אין.. מה תחומי ההתעניינות שלך [חוץ מרכיבה]? מוזיקה, סרטים, אנשים.. בעיקרון אין לי יותר מידי חיים חוץ מחווה וביה"ס. מה הדבר הכי הזוי שאכלת בחווה? ואיך היה? תערובת? חח האם זה היה מרצונך החופשי? כן מה התוצאה הכי טובה שהייתה לך בתחרות? מקום 1 מתרגש ממש לפני תחרות? האמת שלאט לאט נרגעת אתה אוהב אתגרים? כן. אתה משתמש בקרם לחות לשיער? לפעמים מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה? שפעת במה אתה מאמין? בי אמונה תפלה לפני תחרות? אין האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה? כרגע לא. רוב הזמן לשוקולד ממה את מפחדת? מהמוות את אוהבת בע"ח?. מאוד את חברותית? תלוי אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: לא משנה אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו? סברינה, כמה חברות, משפחה והמוןןןן ים ושמש אם הייתה לך חווה משלך איך היה הייתה? [נראת,מתפקדת וכו'..] אין לי כוח לפרט. אם היית יכול לשנות משהו ברכיבה שלך מה היית משנה? רגל שמאללל!!

SUFA theOUEEN

New member
עונה.

אתר מועדף:לא משהו מיוחד פורום מועדף:רוכבים צעירים..!! צבע אהוב:תכלת צבע שנוא:אפור תחומי התעניינות(חוף מרכיבה):קניות חח.. מה הדבר הכי הזוי שאכלתי בחווה:עוגת גלידה ואיך היה?טעייםם האם זה היה מרצוני החופשי?ברווור מה התוצאה הכי טובה שהייתה לי בתחרות?1ראשון מתרגש ממש לפני תחרות??אממ..לא כל כך.. אוהבת אתגרים?מאוד.. משתמשת בקרם לחות לשיער?כןן אילו מחלות סבלתי השנה?תודה לאל כלום במה אתה מאמין?בעצמי.. אמונה תפלה לפני תחרות?ממש לא. האם אני מכורה למשהו כרגע?לסופייי הסוסה שילי.. ממה את מפחדת?מכל מיני דברים... את אוהבת בע"ח?איזו שאלה?!? את חברותית?כן..משתדלת מאוד!! אם הייתה לי אפשרותלשנות שם למה הייתי משנה?לא הייתי משנהה אם היה לך עולם משלך מה הייתי שמה בוו?ממ..הרבה סוסיםם..חווה ענקית .קניון!! אם הייתה לך חוה משלך איך היא הייתה?הכי טובה שאני יכולה לעשות מושקעת, עם הרבה אנשיייםם חמודים כמו בחווה,סוסים טובים,מדריכים..אבל בגלל זה אםם! אם הייתי יכולה לשנות משהו ברכיבה מה הייתי משנה?קצת מהכל..הרבה מהישיבה..

LordHorse

New member
Me Me!

אתר מועדף? תפוז,ישראבלוג. פורום מועדף? ר"צ,כמובן!
מה הצבע(ים) האהוב(ים)? אני טיפונת מושפעת מהאנס,אז..ירוק תפוח.(Kill Me,Seriously
) מה הצבע(ים) השנוא(ים)? אני לא חושבת שיש אצלי כזה דבר. מה תחומי ההתעניינות שלך [חוץ מרכיבה]? ציור (סוסים,לרוב.),דרמה (אני בצעירי הבימה! ווהו!) מה הדבר הכי הזוי שאכלת בחווה? ואיך היה? ניסיתי לעשות עם לורד כזה היפיפיה והיחפן עם החציר,לא היה משהו. האם זה היה מרצונך החופשי? אכן כן.
מה התוצאה הכי טובה שהייתה לך בתחרות? עוד לא מתחרה.אבל זה עוד יקרה! מתרגש ממש לפני תחרות? אני מניחה שאני לא אתרגש ממש,כאשר אני אתחרה. אתה אוהב אתגרים? ברכיבה או בכללי? , ברכיבה מאוד מאוד,בכלליות..תלוי באתגר.אבל כן. אתה משתמש בקרם לחות לשיער? נופ. מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה? הצטננות,שפעת,משהו שהיה אמור להיות הפנדיציט,אבל אז הסתבר שלא. במה אתה מאמין? באהבה.
אמונה תפלה לפני תחרות? נופ. האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה? לרכיבה,לסוסים,לחיות,לחווה.אני לא חושבת שיש צורך להסביר.^__^ ממה את מפחדת? מכאבים.וגם אמ.שידרכו עלי
(סוסים). את אוהבת בע"ח? ברור! כל החיות.חוץ מעכביש,שנחשב אצלי לחרק,אבל אצל אחרים לא. את חברותית? לאנשים חברותיים
אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?:אני אהיה איטלקיה בעתיד,אז לאיזבל,או למייגן,אבל זה אמריקקי. אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו? מרעה ענקי ענקי ענקי,עם סוסים מכל המינים והצבעים,וכולם שלי!
אם הייתה לך חווה משלך איך היה הייתה? [נראת,מתפקדת וכו'..] אמ.כמו החווה שאני רוכבת בה,מושקעת,מסודרת,יפה.אחלה נוף.אחלה סוסים.והמון אנשים יפים. אם היית יכול לשנות משהו ברכיבה שלך מה היית משנה? לשבת כמו שצריך בטרוט ישיבה,ועם מעט מן הסוסים את הקפיצות במעבר לקנטר. תלמדי לשבת ביטצ'!

oO nam nam Oo

New member
אני..../images/Emo80.gif../images/Emo95.gif

אתר מועדף? המממ תפוז? פורום מועדף? האנטומיה של גריי (1526
) מה הצבע(ים) האהוב(ים)? סגול, בורדו, ירוק בגוונים מסויימים, כחול בגוונים מסויימים.. הכל!
מה הצבע(ים) השנוא(ים)? צהוב, וורוד זוהר, חום קקי מה תחומי ההתעניינות שלך [חוץ מרכיבה]? הלוואי שעוד היתה הרכיבה
מה הדבר הכי הזוי שאכלת בחווה? ואיך היה? לא יודעת
האם זה היה מרצונך החופשי?
מה התוצאה הכי טובה שהייתה לך בתחרות?68.5 מתרגש ממש לפני תחרות? ברור
אתה אוהב אתגרים? תלוי איזה סוג של אתגרים..
אתה משתמש בקרם לחות לשיער? כן
אבל רק לפעמים. מאילו מחלות סבלת בשנה האחרונה? יותר מידי
במה אתה מאמין? בהרבה דברים? לא יודעת. אין משהו ספציפי. אמונה תפלה לפני תחרות? אין ממש תחרויות
האם את מכורה למשהו כרגע? אם כן, למה? שוקולד?
ממה את מפחדת? מכלמיני דברים. את אוהבת בע"ח?. מאוד
את חברותית? אני לא יכולה להגיד את זה על עצמי
אבל משתדלת
אם היתה לך את האפשרות לשנות שם לאיזה שם היית משנה?: אין לי מוגש אם היה לך עולם משלך מה היית שם בו? הה?
אם הייתה לך חווה משלך איך היה הייתה? [נראת,מתפקדת וכו'..] ארוך מידי
אבל היא כוללת לא מעט קווטרים ומגרש טוב ומכורה
אם היית יכול לשנות משהו ברכיבה שלך מה היית משנה? הייתי רוכבת, קודם כל

למעלה