טוב... אין ברירה...

טוב... אין ברירה...

הגברים בתחרות הולכים ומתרבים, אפילו בראד וקיאנו הגיעו, הייתי חייבת לעשות מעשה... החלטתי לייבא לכם אשה מהממת... אני לא יודעת לגבי הצבע האהוב עליה או התחביבים (למי אכפת?) אבל המידות/היקפים שלה משתנים מניתוח לניתוח... אנשים, ג´ניפר לופז...

dudusch

New member
אחחחח ג´ניפר...

אין, איזה עיניים יפות, את הלב טורפות. חלון לנפש, בבוץ וברפש, תנו לי עיניים יפות בהן לטבוע, והחיוך על פני יישאר קבוע...

אחחחחח דודוש... נשמה...

אני מביאה לך ג´ניפר בבגד ים (מעור???) ואתה רואה עיניים...

dudusch

New member
../images/Emo140.gif נקודה מתוקה שלי דבש...

הדבר הראשון (יש גם כאלה) שאני רואה הוא עיניים, אח"כ בודק פרופורציות, זוויות, קימורים ובליטות... והנה שוב עולה השאלה: מהו הדבר הראשון עליו אתם/ן מסתכלים/ות? והשני? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? למה? ...

ronen1981

New member
תלוי...

באיזה מרחק היא כשאני רואה אותה לראשונה אם היא רחוקה אז גוף כמובן כמכלול. אבל אם פעם ראשונה שאני רואה אותה היא קרובה אז אל ארובות הנפש כמובן (העיניים).

r i p l y

New member
כן באמת?

אוטוסוגסטייה בעברית עממית. אם היא קרובה אז רק העיניים השמיימיות... והפנים העדינות (לא חס ושלום לא הציצים לא מה פתאום.לא . שנאמין לך?

ronen1981

New member
כן בהחלט כן..........

שימי לב שדובר על הדבר הראשון עליו מסתכלים.
.

dudusch

New member
נקודה....../images/Emo8.gif

תאמיני לי, עדיף לו בלעדיה... כזו ביצ´ית... ישר רואים עליה ב"חברים"...

../images/Emo3.gifדודוש

מה קרה? העיניים שלה לא לטעמך? הרבה היו מוכנים לעשות לה "מיאו"... אבל זה באמת לא המקום...

למען הסדר הטוב

כדי שהילדים כאן לא יתחילו להשתולל ולהתפרע הבאתי גם את המורה שלי מהתיכון... מישל.

dudusch

New member
../images/Emo23.gif מישללללל...../images/Emo47.gif

האישה הסקסית והחתולית הזו... מיאו הייתי עושה לה
... לא זה המקום או הפורום המתאים

למעלה