טוב... אין ברירה...

ronen1981

New member
ובאמת כמו שנקודת מוצא אמרה בו נעשה

שלום בית, או לפחות גדר הפרדה . אני רוצה להאמין שהילי לא התכבנה לפגוע באף אחד בדבריה ופשוט לא בדיוק הבינה איך דבריה יכולים להישמע מהצד . ואם בכל זאת היא כן כתבה זאת במכוון כדי לפגוע אז הרי שזה מועיד עליה כמה דברים...ואז מכל מקרה אין שום סיבה להיפגע. והילי את יודעת שאני חושב שאת יפה (אמנם לא כמו זאת שעומדת להיות חברה שלי בקרוב ) אבל בכל זאת תשתדלי קצת לסים לב למה שיוצא מבין ידיך. את נראה לי קצת מושפעת לרעה מטיפוס מאוד "חיובי" בפורם ספציפי שדרכתי בו בטעות ....(את יודעת הכונה.)

principeza

New member
רונני ../images/Emo13.gif

נכון! לא התכוונתי לפגוע . והאם הכוונה שלך לספקטרל.. אז לאחר ששוחחתי איתו עמוקות מסתבר שהוא בסה"כ מאוד חביב!

ronen1981

New member
חמודה.

לגבי ספרקטל אני לא רוצה להיכנס לדיון בנושא שכן הוא לא שווה את הזמן שלי וכל מה שהיה חשוב לי להגיד מבלי לרדת לתת רמה שלו נאמר ולא משנה כמה "חביב" יהיה עכשיו את המסמרים בגדר הוא כבר תקע וגם עם יוציא אותם החורים עדיין ישארו ויעידו עליו רבות. ובהקצנה מכוונת גם אנסים ורוצחים יכולים להיות בסה"כ מאוד חביבים ונחמדים.

רונן... כנס לפה רגע

הבאתי לך עוד תמונה. אם באמת מעניין אותך, תכנס לאתר שלה ותראה כמה תמונות שאתה רוצה.

ronen1981

New member
יותר טובה בהרבה.

אבל עדיין לא ליב ,תגידי איך אפשר לקבל ילדים מליב
. מכל מקרה החמודה שלי שאני יוצאת איתה פצצה לא קטנה בעצמה אני מתישהו יסיג תמונה שלה ואסתכל עליה :).

אני שמחה שאתה מרוצה מהשירות../images/Emo6.gif

מלאי הילדים מליב אזל לי, אם תרצה אני יכולה לעשות הזמנה מיוחדת אבל זה יעלה לך יותר... בהצלחה עם הפצצה שלך

איזו מין תחרות זאת?../images/Emo106.gif

למיטב הבנתי המטרה היתה שאנשים מכאן ישתתפו בתחרות.. בכל מקרה... את המפורסמים האלו כולנו מכירים... יש למישהו/י משהו לחדש?? חבר´ה תתחילו ל-
ומי שצריך
לניעור שיודיע... ומילה אחרונה למנהלת החביבה... בתור מנהלת את צריכה לשמש דוגמה את עצמך אמנם
, אבל עדיין אפשר לשחד אחרים (ואחרות) למשימה.. וחוץ מזה, עפ"י התקנון שלנו - רוע הגזירה בטלה... את רשאית להשתתף! שיהיה לכולם יום כתום

r i p l y

New member
תגידו זה נהפך לפורום סלבריטי קלאב??

וואו ככה זה נראה מועדון מעריצים

למעלה