טוב... אין ברירה...

תרגישו חופשי

להמציא להן תחביבים, צבעים מועדפים וכו´... אני את שלי עשיתי

principeza

New member
יפה יפה

עד עכשיו סיפקת את המין הגברי .. ומה איתנו ? לנו לא מגיע ??? אני לא מחסידות בראד ולא קיאנו .. אז בבקשה...

שלושה לא הספיקו לך...

ביקשת עוד אחד... את בן אפלק גם הבאתי. כוכבים אני מורידה בשבילך...

esmeralda

New member
סליחה, לא שכחתם מישהו../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ומה עם קצת פטריוטיות?

חברים, גם לנו יש מגה-בייב להתגאות בה. קבלו את האחת והיחידה: מורן איזנשטיין אח...איזה נשמה... (פרטים נוספים על מה שאתם יכולים לקרוא כאן - אצלי)

principeza

New member
זה היה מרענן

אחרי כל התמונות שראינו פה תמיד טוב לראות גברים יפים . תודה ענבלוש!

Zeos_30

New member
תגידי לי יא חתיכת נסיכה ../images/Emo46.gif

ככה לפגוע בחברים שלך? מה קרה, החברים הקרובים שלך מהפורום, אלו שאת לא יכולה להתנתק מהם אפילו לא לרבע יום כבר לא רמה בשבילך? היופי שלהם (פנימי וחיצוני) כבר לא מדבר אליך? מילא אני, לא שם עליך ולא רואה אותך ממטר אבל ככה לפגוע באנשים שמחמיאים לך ואינם מדברים עליך סרה? נראה לי שהגיע הזמן לצבוע את השיער לשחור, הבלונד גורם לך להגיד שטויות. ו...אל תעני לי בבקשה, "הפנינים" שלך הספיקו לי לשבוע שלם. ZEOS נ.ב. רונן, אל תשים לב להערות שלה, לדעתי פרוייקט "רונן - הלוק החדש" היה אחלה ובתוקף סמכותי כמלך האלים אני גאה להעניק לך את התואר הנכסף:"דוגמן הבית"!

הילי וזאוס

אני מבקשת, מתחננת ומפצירה בכם, אל תעשו את זה כאן... רוצים לריב? צאו החוצה בבקשה. חבל להרוס את התחרות הזאת... זה לא משנה עכשיו מי התחיל ומי עשה מה למי ולמה. נשאלתם מה דעתכם על שלום עולמי, מה דעתכם להתחיל בשלום מבית?

למעלה