טוב אני נאלצתי להישאר בבית

holly shit

New member
טוב אני נאלצתי להישאר בבית

אבל כל מי שהיה(כשתחזרו) כל הפרטים איך היה ,מי היה, כמה היו ,היה שווה,מ1 עד 10 איך היה? הכול!!! אוף איזה זמן גרוע ליום הולדת

ה ג ר ו ש

New member
גם אני... מי שהלך... ת-ה-נ-ו... ../images/Emo9.gif

וספרו חוויות (מקווה שטעיתי ומוקי כן יהיה...)

בהביבו

New member
כן, אה??

|אייקון של בן פותח מטריות שלא ייראו את הפנים שלו| ניסיון:::

היפ הופ בפארק חישגוזים... ../images/Emo26.gif

וואי אני אספר לכם בבוקר עכשיו אני צריכה ללכת לנטוע נהר... נכון צליל???

אופסי...

כתבתי בבוקר... התכוונתי שאני אקום אשמע ת'מיקסטייפ של שי 360 (שנמכר בהיפ הופ בפארק) אשחק שבץ נא/נע/נה/נווווווווווווווו...

סיונול

New member
חח יא מסטולה.. אני יושבת לי בתחנה

מחכה לאוטובוס ואת מתקשרת לשאול אם יש לי שבץ בלע בלע משו...! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סיונול

New member
היה מ-ד-ה-י-ם!!!

אין לי כוח לפרט יותר... אבל באמת שנהנתי:) בטח מיכל תרשום עוד מעט משו ארוך כזה שיסביר בידיוק מה היה שם:)

טוב אז ככה... ../images/Emo9.gif כנסו....

היפ הופ בפארק 2003 "נשארים במחתרת נאמנים למקור" אז ככה... הערב היה אומר להתחיל ב 18:00 התחיל משהו בסביבות ה - 19:00 אבל לי לא ממש היה אכפת כי איחרתי
הגילאים שם היו ממש מצחיקים הגיל הממוצע היה בערך 14 וזה די חבל כי בפעם הקודמת היה ממש סבבה והיו יותר אנשים בכלל ויותר אנשים בגילאים נורמליים. אני חייבת לציין שהיו שם שתי פרחות דוחות בטירוף שעוד שנייה זרקתי עליהם נעל לראש בטח כל מי שהיה שם לב... הם לבשו מכנסיים נמוכים בטירוף בגד גוף חוטיני שהם בקושי הצליחו ללכת איתו אני זונה אם אין לה שפשפת עכשיו.... פן מגעיל כאב לי רק לדמיין איך עשו לה אותו איפור שחור כזה... בקיצר גועל נפש בושה !!! איך ההורים שלה נותנים לה לצאת ככה מהבית??? אוחחחח... מצטערת נסחפתי... פשוט... מי שהיה וראה יבין. וואי לירון הנחה כמו תמיד והיה ענק הוא פשוט קרע אותי מצחוק... מזל שהיה אותו... "את כבר מבייצת? כי פישי ביקש ממני לשאול אותך" בקיצר... אני לא זוכרת בדיוק את סדר ההופעות אבל ננסה לא לשכוח אף אחד
קוואמי דה לה פוקסססססססס - הצחיק אותי בטירוף הופעה נחמדה, שירים טובים אחלה ליריקס "אני לא דופק חשבון אני מזיין לחשבון את הצורה" הוא ראפר חנון כזה מתוק... השיר 10 היה חמודי "איך קוראים לי ?? קוואמי דה לה פוקסהההההההההה אהההההה " מותק. לירוי - אח של שי ... כל פעם שהוא עלה הוא חימם את הבמה והקהל הוא מתוק כזה... סבבה היה צריך להיות שם. בזוקה- נהנתי בטירוףףףףףףףףףףףףף... יש לו הליכה מצחיקההההה אותו דבר מני... ג'פקה - עשה ראגא מקפיצה כזאת ... אהבתי. פישי - ככה ככה יכל לתת יותר... לא היתה הופעה משהו... עדי דגן- מה היא קשורה להיפ הופ ????? שיהיה לה המון בהצלחה ואני נשארתי לראות אותה... אבל היא ממש לא קשורהההההההה!!!! די.די.די - לא ממש הייתי בפוקוס עליהם... מספרי הסיפורים - בעעעעעעעעעע... פתיחה מיותרת הם עלו עם לפידים כאלה.... שעה וחצי בעעעעעעעעע...הגזימו... אבל אח''כ היה נחמד למרות שהלכתי לשירותים מתי שהם הופיעו. השבט - ענקייייייייייייייייייייייים. האחד והיחיד מוק- אוףףףףףףףףף היה קצר מדי אבל הוא וכלא 6 גרמו כמעט לכל הקהללללללללל לרדת למטה ולרקוד. מוקי זה מוקי ואין יותר מה להגיד. סניקרז - אני ובת דודה שלי פשוט נגנבנו כמה הוא מזכיר לנו את אמינם בקול בתנועות בסגנון בקיצר אין מה לדבר עליו הוא פשוט אחד ויחיד והפריסטליים שלו??? אלוהיייייייייייייייי. הארכיון - יודעים על מה הם שרים... היו מצויינים כמו תמיד. יאגא - היו מיותרים... מומי - הייתי צריכה ללכת בתחילת ההופעה לנסות להספיק לאוטובוס - (לא הצלחתי וטוב שכך... כי אח''כ היו יותר מהנה.) ואני מאוד מבואסת שפספסתי את ההופעה של מומי כי הוא מדהיםםםםםםםםםםםם בעיני חולה עליו אמן ענקקקקק שתורם המון לסצנה. כלא 6 - אויייייייייייייייייייי מעוליםםםםםםםםםםםםםםם!!!! אני מחכה בצורה מטורפת כבר לדיסק חולה עליהם מוכשרים בצורה מטורפת לפי דעתי הם עוד יצליחו ובענקקקקקקקקקק הטובים בסצנה. על תאמר וחבריו עדיף שאני לא אגיב כי אני בכלל לא אוהבת אותם כן כן אני גזענית קפצו לי. אילן באבילון - רואים שהוא בא מת.א.ק.ט ת'כלס אני אוהבת ת'ראפ שלו אני לא יודעת מה רוצים ממנו... הוא מצויין. היה חסר לי את סאבלימינל והיו צריכים להביא עוד כמה מוכרים כמו הדג נחש למשל.... בקיצור ענק ומי שלא קנה ת'מיקסטייפ פרייאר. ומי שלא בא הפסיד ערב טוב, שמחתי לפגוש את כל מי שפגשתי ובמיוחד את ליאור הוא כזה מאמיייייייייייייייייייייייייייי אבל הדר היתה נורא חסרה לי. בקיצר צלילה ונטע היה ענקקקקקקקקקק איתכם בלעדיכם לא היה אותו ערב מדהים. תודה ל-7 שהסכים שנתנחל אצלו, אחלה בן דוד צליל כן ירבו. ערב נעים שבת שלום...

אוייייייייייייייששששששש....

שכחתי את האחת והיחידה האישה והמשרוקית!!! ילדת המפתח!!!! הבחורה עם המכנסיים הכי לוהטים במודיעין. זאת שלא ראתה כלום ממטר... זאת שליאור מחץ לה את הכבד. בקיצוררררררררררררררר סיוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
ואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאוווו על הווואוו ווואווווו כמו שהיא אומרת! בובה אני חולה עלייייייייייייייייייייך. והיא הקדישה לי שריקה כפרה עליה נשמה יפה, בלונדינית אבל נשמה. נישוקים

סיונול

New member
../images/Emo23.gifחמודההההההההההההה../images/Emo23.gif

בידיוק באתי לרשום שאת מגעילה כי שכחת אותי:( אבל את ללללללללללללאאאאאאאאאאאאאא:) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח המשרוקית שליעשתה את מוקי חירש.. מסכנון... חחחח המכנסיים השולטות שלי:) חחחחחחחחחח הכבד שלי עדיין מחוץ!!! ילד טיפש..:) ואני לא בלונדינית...!!!! לאב יו בובה!!!!!!!!!!!! וגם את צלילה!!! שכן רצתה לפגוש את מוק בניגוד אלייך... אה וזכיתי לפגוש את מתן.. וכן.. הצטרפתי למועדון מעריצות שלו, יחד עם מיכל...ועל בנות הג'י ספוט.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואני מקדישה לך עוד שריקה.. נקווה שאמא לא תתעורר..:)

סיונול

New member
אתה כן...!:)

חחחח ומיכל לא נחשבת. אי אפשר לשאול אותה.. היא משוחדת... (שנספר לכל הפורום מה עוד היה שם?..)

Little MC

New member
משוחדת למה?..

מה *עוד היה שם?* אני נותן לך חופש דיבור..

למעלה