טוב אני נאלצתי להישאר בבית

Little MC

New member
זה יכל להיות מצחיק, אבל הרסת את זה

טוב למי שלא הבין - סיון כרגיל מזיינת את השכל

הלו הלו...

אני לא משוחדת ולא כלום... (ליאור השיק חזר...
) הוא אחד המדהימים והוא לא טיפש הוא ממש מתוקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!! ואני כבר מתגעגעת אליו

פייייייייייייף............ ../images/Emo163.gif

אני לא מגעילההההההההההההההההההההה... לא נראה לי שמוקי כל כך התייחס אלייך גם אם המשרוקית בניגוד לזה שהוא עשה לצליל שלום מהבמה ואפייייייייילו היתה שם הרמת גבה או שתיים ואפילו הזזה מאוד חדה של הראש ואפילו קצה של חיוך אבל זה נעלם ברגע שהוא ראה שאני עומדת לידה.
כמה חבל... ואז החלום הורוד הזה התנפץ ... כשדחפתי לצליל מרפק והעפתי אותה על הכיסאות כשהתלהבתי שמוקי אמר לה שלום. ומתןןןןןןןןןןןן עזבי אותך אנחנו לא פרחות מתן לא ישים עלינו
אבל אם יש לך שפשפת אולי יש לך פוטנציאל. השריקות שלך הספיקו לי לעת עתה... הגיע הזמן לשבור את המשרוקית לכי על גדולללללללללללל תחשבי ענקקקקקקקקקק מה דעתך על זמבורה???

סיונול

New member
הוא כן התייחס!

( תני לי לחיות באשליות..) חחחחחחחחח האלה עם הבגד גוף הרגו אותי......!חחחח אני מקדישה לך עוד אחת למרות שאת לא רוצה.. |שריקה| ויש לי זמבורה.. אני שומרת אותה לארועים חשובים באמת..:)

Little MC

New member
אני ינצל ת'שרשור הזה

לא רוצה לפתוח חדש :)).. להגיד שאני מצטער שאני לא כותב כאן הרבה כי אני פשוט לא הרבה בפורומים וכאלה כי יש לי הרבה דברים לעשות.. :) אני בן אדם עסוק (כן, אל תאמינו לא צריך!!) וסתם בא לי להגיד שאני אוהב את כולם כאן בן חולה עלייך :)) מיכל אוי נשמה.. את יודעת שסיון במיוחד אמרה לי באייסיקיו להכנס?.. בגלל ההודעה שלך.. ומכאן מגיעים לסיון - חולה גם עלייך ומתן דאבל אם האחד והיחיד, תעשה פריסטייל (או לפחות ביט בוקס נורמלי) ואני מצטער אם שכחתי מישהו כי לא נראה לי ש.. אני מכיר עוד אנשים אישית מכאן - אם כן אז סורי חולה גם עלייכם :))

סיונול

New member
ממש עסוק...הלימודים הורגים אותך מה?

חחחחחחחחחחחחח "ומכאן מגיעים לסיון" יפה... ולמה לא הגעת אלי משם?!!?!?!?!?!?! ( פאק.. זה השיעמום של מודיעין משפיע..) וליאור הייתי אומרת שאני חולה עלייך גם אבל.. הכבד שלי ז"ל לא מסכים לי!!! דבר איתו קודם..

Little MC

New member
יש כמה וכמה סיבות למה אני לומד

והעיסוקים שלי זה אחת מהסיבות ובניגוד לאלף אנשים ש"לומדים" ויש להם את כל הזמן שבעולם אני לא "לומד" ואין לי זמן..

אוקייייייייייייייייייייי ../images/Emo6.gif

בהודעה זו הבחנת ב"חוכמתה" השופעת של גברת סיון יוסף ילדת המשרוקית. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח........... ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק "הכבד שלי ז''ל לא מסכים לי"............. מה נותנים לכם לאכול שם במודיעין???

בהביבו

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

מה המצב מותק

למעלה