את יכולה לקטול את פישי, לרדת על עדי דגן, לבטל את יאגא אבל אל תעזי להוריד מכוסיותה של השחרחורת! גררררר כמה קל להעביר את ההופעות של פישי כשיש ליך כזאת בייב.....
צליל מוסרת: מתןןןןןןןןן, י'טוחן צ'יפס שכמוך, תזרוק עליי מערכת הגברה! (היא אומרת שאתה אמור להבין, אני סתם הלכתי להטביע את הראש בשירותים) מהההההההההההה???? אתם מוזרים... אני יכולה גם להביא בך???
סתם... אם זה הטעם שלך בבנות אז שיהיה בכיףףףףףףףףףףףףףףףףףףף. רק אני חושבת שהיא יכלה להיות כוסית גם בדרכים אחרות... לא כמו ****. אבל מי אני שאני אתווכח איתך??? אדוני המושלם...
בטח שהייתי נורא חסרה ! אף אחת לא הציקה לך !! אני שמחה שכולכם נהנתם בזמן שאני בכיתי כמה מר גורלי וגורל רגליי ! טוב...אז שיהיה לכם לילה מלאאא פעולות אקטיביות !! אוהבת אותך בובה !
סיון לא מציקה !! וחוץ מזה גם לי ולפילדי היא נתנה שריקה ( את כבר לא מיוחדת !!!) פעולות אקטיביות...ממ...משהו הזוי שקשור לחדר שלי , מיטה נפתחת , בת דודה שלי הקטנה ( בת 9 ) ישנה בצד אחד ואני ופילדי בצד השני...ממ...והרבה צלקות נפשיות לילדה המסכנה אבל היא תתגבר...אני חושבת... יום בלי בכי !!( אז מה אם הוא מתגייס ?! אז מה !? לא לבכות !!) נשיקות
התכוונתי שהמשרוקית שלה מעצבנת... סיון שרקת להם גם????????????????????????????? מניאקיתתתתת. הגזמת ילדה בת 9 מה נסגר איתך??? (והפרוט לא היה אמור להיות על גבי הפורום
) הוא רקקקקקקקקקק מתגייייייס חפיףףףףףףףףףףףף זה לא צבא אפגניסטאן למרות שיש כמה דברים משותפים. הוא כבר הוריד את הראש דשא????
( מה אני עושה בשביל לקבל את הנעליים שלי חזרה ) סיון שרקה גם לנו...היה מצחיק ! היא שורקת ומעירה את כל השכונה ואז היא עושה " ששששששששש ! אמא תתעורר " מצחיקה... הוא הוריד אתמול...קיבלתי שוק... גם סיון נכנסה לשוק...היה מצחיק
דיי מהממת ?? אה...ושבוע אחרי שקניתי אותה הלכתי להופעה של מוקי ולפילוני יש בדיוק את אותה נעל בדיוק באותו צבע !! איזה חמוד הוא !! תמיד ידעתי שיש לנו טעם טוב...למרות שלא רואים את זה עליו אמסור בובה...