טוב אני נותנת לעצמי את הסמכות ל...

rootteem1

New member
טוב אני נותנת לעצמי את הסמכות ל...

פתיחת שרשור חדש. אז בננות חזרתי הרגע מהמפגש ואני רוצה לומר לכן שאת מדהימות!, כל אחת ואחת, היה מקסים ואני מקווה שנוכל להיפגש שוב בקרוב. ההורים המעצבנים שלי חטפו אותי יותר מידי מהר ולא הספקתי לומר שלום יפה לאף אחת!, אז סליחה והינה קבלו חיבוק וירטואלי
. אני חייבת להודות שההתחלה הייתה טיפה מפחידה ולקח לי זמן לקלוט מה קורה סביבי ולהבין מי זו מי. באמת שחלק מאוד הפתיעו אותי, לטובה כמובן, ובמיוחד שיר, דורית, שון ויאנה, שהיו ונראו מהממות! יאנה לא דיברנו בכלל וזה ממש לא בסדר! דורית הכי לא חשבתי עליך בצורה כזו, בהקשר חיובי, ולא ממש דיברנו לבד אז אני מקקה להזדמנות הבאה, בהצלחה עם הנייד! שמיים אני מאוד שמחה שיצא לי לשבת לידך ולדבר איתך, את מאוד מיוחדת וחמודה, וסליחה שבגללי לא אכלת כלום ונתקעת בצד הרדום בלי האקשן. (באמת שאסור לתת לי להזמין!!!- חוק ברזל). קארין הייתה באמת היחידה שהייתה בדיוק כפי שדמיינתי אותה, טוב אולי זה בגלל שראיתי תמונות ושמעתי את הקול שלה, אבל למרות זאת זה היה ממש מוזר לראות אותה. קשה לי להסביר אבל זו הייתה כמו מין תחושה שכשאתה או במקרה שלנו את, רואה מישהו מפורסם בתמונות רגילות ובטלוויזיה את מדמיינת אותו בצורה מסוימת, ואז לראות אותו במציאות זה כ"כ סוריל ומוזר. באמת ככה הרגשתי לגבי קארין, אבל חשבתי שהיא כזו מאוד אאוטגוינג וחברמנית וצדקתי ביג טיים! לגבי זואי( איףףף), לא דיברתי איתך מספיק ובסוף דיברנו רק בשפת המקום ולא בשפתו!, אז אני דורשת חוויה מתקנת מהר! אילת וליבי היו גם בערך כפי שדמיינתי אותן, אבל מאס או מנוס, לא במדויק כמו קארינה. וליבי סליחה שלא הכנתי אותך מראש לכך שאני אני בגילי ובמעמדי, לא נראית ממש כזו=]. אבל תראי אני ממושמעת: אז לקחתי לתשומת ליבי את ההארות שלכן (במיוחד את של ליבי) ואני אנסה ליישם אותן: 1- דבר ראשון מהיום גמילת הסיומת "וש" לצמיתות! (או עד שקראינה תגיע.) 2- אין יותר רווחים. 3- אין יותר הודעות שמאפיינות את הגיל שלי. 4- ואני אנסה למתן את ה- "חח". נראה לי שהיה שווה לקבל מחר במבחן ציון לא משו בשביל להגיע למפגש! אוקי דבר אחרון זה לא פייר שכולן הצטלמתן עם ההורס שאני לא אנקוט בשמו מכיוון שקשה לי לרשום את השם בלי הסיומת. אוקי זה יהיה קשה, לרשום רק ביי בלי "וש". אוקי הינה זה בא... ביי

שמיים???? אני בכלל לא הייתי../images/Emo3.gif

נראה לי שבלבלת אותי עם מישהי אחרת... אבל לא נורא, ניפגש פעם אחרת בלינדר לילה טוב מותק...

דורית41

New member
בנות ../images/Emo24.gif

לא מזמן חזרתי,וכדי לא להעיר את כל הבית,אכתוב מחר. רציתי רק להזכיר לכן אם שכחתן שאני אוהבת אתכן המוןןןן!כל אחת ואחת מכן. רותמוש-את פשוט.....מדהימה. אה,וזו שישבה לידך היא מון ליין
(גם זה אחד מגרמי השמיים ולכן התבלבלתושששש)ולא שמיים כחולים. לילה טוב,נפגש כאן מחר.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifכנראה הייתי במצב נוזלי מידי..

וראית מי הגיע לבקר? אה בעצם אני רואה שהגבת..יופי, הרחבנו את מעגל החברים, מי עוד מצטרף? שמקלע ,גזורי, חברי משפחת אייזנברג.. כולם מוזמנים להגיב לנו בכייייייףף

Karina85

New member
רותמוש! (מותר, זה שם חיבה)

מה, ככה מפסיקים עם ה "ששש"...??? טוב, אני מוכנה לנסות, אבל אני לא מבטיחה כלום
היה ממש כיף במפגש, היו דאחקות, ובנימה אישית... היחידה שפגשתי בפעם הראשונה זאת רותמוש, אז קודם כל תודה על ההקבלה לסלב
את מהממת כפי שציפיתי... כלומר כפי שראיתי בתמונות... והיה ממש כיף לפגוש אותך חבל שזה היה כ"כ מהיר! ותגדלי ציפורניים! טוב לא נורא... קחי אותי איתך לניו יורק בבקשששההה!!! (זוהי משיכת אותיות סטנדרטית ואין בה כדי להדגיש את האות ש' ספציפית
) דוריתוש, כבר קודם ידעתי שאת מקסימונת אמיתית אבל הפעם יצא לי לדבר איתך יותר, בעיקר בנסיעה כי ישבנו רחוק במסעדה חחח, אבל נהניתי מכל רגע!!! אין כמוך ותודה רבה רבה רבה!!! יאנושקה, את נהדרת, פשוט אשת שיחה נפלאה, מאוד נהניתי, סורי שבלבלתי לך את המוח עם כל ההתלבטויות לימודים
את מדהימה!!! ותודה על נסיונות העזרה, אני מחכה למידע מודיעיני... ואם את לא זוכרת אני ארשום לך במסר
תודההה! שיר ושון, שתיכן מקסימות, איתכן פחות יצא לי לנהל שיחה ארוכה ורבת משמעות (כאילו אני אי פעם מנהלת שיחות רבות משמעות... הו אם איי קידינג???) אבל ממה שדיברנו נהניתי מאוד ואתן נהדרות!!! מוני המהממת, איך אני אוהבת אותך, היה ממש כיף והיה גם נפלא לראות את הוידאו... כפיתוש, שמחה שהבהרנו למה התכוונתי כשאמרתי מצב כפית
תשאלי את דורית ואילתי הן חוו זאת בדרך חזרה... היה ממש כיף איתך, מואאאההה!!! כל הכבוד לך שבאת אפילו כשלא הרגשת כ"כ טוב, איחולי החלמה מהירה!!! זואייי בעלת הטעם המשובח, גם אותך נהניתי כל כך לפגוש שוב ואף לנגן איתך בקסילופון מאולתר!!! גסוסה עליך... ליבי, אני חולה עליך ורק שתדעי שאת הורסת את הבריאות... חחח חצי יום איתך ואני אצטרך אינפוזיה
לא עושים דברים כאלה!!! סתם סתם מתה עלייך ממש, והיה כיף
ואחרונה חביבה, אילתי היפה, אני חולללההה עלייך שאין דברים כאלה!!! את הכי מצחיקה בארץ... תהני... טוב סורי שקצת חזרתי על עצמי עם "איזו מהממת את, חולה עליך", מה לעשות שאני אוהבת את כל הבנות שהגיעו למפגש(צריך לארגן כזה מדי פעם...)!!!
מקווה שכולן נהנו! אה... ואף מילה על הג'ינג'י... והמבינה תבין

rootteem1

New member
קארינה

אוקי אז הגמילה קשה אני יודעת, אז פשוט ננסה למתן את התשושים ואת הרשושים
ובאמת היה זמן קצר מידי, החיים קשים עם טוב לא משנה=] אני מנסה לגדל ציפורניים אבל ללא תוצאות משמעותיות. את מתנדבת לנדב מישהו בעל ציפורניים ארוכות במיוחד, שאורך ציפורן אחת שלו שווה לאורך כל הציפורניים שלי יחד? ובקשר לניו יורק מאמי את חייבת לבוא יחד איתי, איך אני אשרוד 12 שעות במטוס בלי לדבר על ג'קו?, וגם במשך כל הימים עד שאני אגיע למחשב יקח הרבה זמן. אז אני חייבת שמישהי תבוא איתי, או שהיא תהיה אחותי האמריקאית הגדולה, או את (רציתי להוסיף "וש" אבל לא הוספתי! , איך אני?). בקשר לדיסק, את פשוט כזו מלכה שזה לא יתואר! יש לך כתב כ"כ יפה!! ותודה על התמונות המודפסות
קומבינות.
אותך כ"כ! תודה על כל הזמן ההשקעה שהכנסת לתוך הזדבר המדהים הזה! התמונות שלך הורסות בצורה בלתי רגילה שקשה לתאר, יש המון דברים שאין לי, ולי יש 812 תמונות=] אבל לא כולל כל הסריקות שלי שנמצאות בתיקייה אחרת, אז יפה לך ששמרת הכל מההתחלה! ח"ח והמשיכי כך! (פה היה מתבקש "חח" אבל לא). טוב אז בפעם הבאה את מקצה לי יותר זמן!! goodbye for now... C ya

לכל הבנות שהיו במפגש-שמחה שנהנתן..

בע"ה במפגשים הבאים וב-ה-ו-פ-ע-ו-ת!!
שתיהי'ה שבת מבורכת ונעימה לכולן, תהנו !!

rootteem1

New member
פאק פאק פאק פאר פאק פארק פאק

שיט שיט שיט שיט שיט שיט שיט!
לא כתבתי את נילי!!! סליחה!!!! כל הלילה היו לי יסורי מצפון!! בגלל זה גם לא ממש נרדרמי, והינה התוצאות לפינכן. וגם די אמרתי לכן שאני לא טובה בשמות! רציתי לכתוב פשוט דנה אבל פחדתי שיסקלו אותי באבנים וירטואליות! אז מוני מוני!!!! סורי=[=[=[=[=[=[=[=[=[=[=[=[=[=[=[=[=[=[ שמיים סליחה על הפחידות! קראין אני כבר עוברת לתגובה שלך, אין אין עליך את מדהימה! הדיסק רק מהעטיפה המושקעת אומר הכל!

../images/Emo8.gifזה בסדר..ותראו משהו מארץ נהדרת

שעוד לא שודרה.. התמונה הזו-------------)))))))) לא חושבים לרגע שאסי שוב מחקה את ג'קו?? אבל לא.. זה כוכב רוק אחר..דווקא מתאים לו עם השיער ככה

rootteem1

New member
../images/Emo6.gif

סורי שוב, אני קוראת להחרים את הכינויים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והוא באמת נראה כמו חיקיו של ג'קו עם שפמפם, מתאים לאסי השיער, לעומת זאת השפמפם לגמרי לא!

חברות היה פשוט כייף

כל כך נהניתי לפגוש את כולכן... את רובכן שוב... ואת שון ורותמוששש לראשונה... שון את מקסימה... ורותמוששש, אין מה לדבר, את מתוקיזה ובאמת יצא לנו לדבר מעט אז בפעם הבאה... my American friend we'll speak more, and I'm addicted to tashooshhhhh, so I'm not giving up on it זה מדהים איך שבכל פעם אני מוצאת מחדש עוד קווים משותפים בין בנות הפורום, כאילו באופן קוסמי חוברנו יחדיו... (זואי תרגיעי חאלס ניתוחים פילוסופיים) מוני, אוהבת אותך ממש כייף לדבר איתך (למרות שאת לא אוהבת את עברי..
) כפית ודורית היה לי העונג לפגוש אתכן שוב... תודה על הארגון דורית רנה, תודה ומסר כבר יישלח אלייך
קארינוששש אחותי בעלת הטעם המשובח במוסיקה... איזה כייף... בפעם הבאה ג'ם סשן על תופים ולא רק על קסילופון... ואחרונות חביבות אילתי וליבי.... מזמן אבל מזמן לא צחקתי ככה... אתן מקסימות... אילתי... צריך לתכנן את הירידה לאילת... וליבי... גיליתי עוד אחות מפוצלת וזאת את... יש לך ראש משוגע ואני ומסתבר מתחברת לאנשים עם ראש משוגע... אולי כי גמאני קצת משוגעת? מאד מאד נהניתי ובנות... את חתיכות אחת אחת... נראה לי שמישהו כאן פיספס ערב קצוות שחבל.... שיהיה שב"ש ללוש מה שלום הבנצ'וק... הפשושששה שלי היום החליטה לפתח משהו... נראה שיש משהו באויר של הפורום... יאללה ביי

rootteem1

New member
קרועה אחותשלה

אז לא דיברנו באנגלית ולא תכננו תוכניות חטיפה של הוואקו לNYC או לסן פרנסיסקו. אומנם זה לא בסדר, אך ניפגש בטיסה. נו איך החיים כש"כפרה" בלקסיקון שלך? האשמה לא התייצבה not cool. OK ZOZO SEE YA SUGAR without any tashoshim

קרועה קרועה...

ועוד יש זמן לתכניות חטיפה.... אני בטוחה שלא תהיה התנגדות... דידושששש not cool at all שלא התייצבת... תרשמי מינוס גדול ביומן ובבקשה חתימה של ההורים... רותמוששש C ya sugar

rootteem1

New member
חתימת הורים?, אולי חתימת אחיינים

ואין זמן=[ עוד חודש ותשעה ימים!

כן אה?! חתימה מהאחיינים...

ותמיד יש זמן... מה ז'תומרת? חודש ותשעה ימים זה הרבה זמן.... קצת כושר שיכנוע שלך sugar והכל יכול לצאת לפועל....

rootteem1

New member
אבל בדרך יש יומולדת, מבחנים בלי סוף

אה ויש לי רעיון למיקום המפגש הבא, באיקאה! דנה יש שם אוכל יותר טוב מהסושי, מבטיחה=]

למעלה