טוב אני נותנת לעצמי את הסמכות ל...

דורית41

New member
שלום שלום ולהתראות!!!

איזה יום "קשה " עבר על כוחותינו-התחלנו בחיפושים אחר מסעדה או גן לבר מצווה הממשמשת ומגיעה.מה שכן-זה גרם לי לנבצרות מהבוקר ועד עכשיו. אז ככה: היה כיף !!!כל אחת ואחת מכן מיוחדת ונהדרת בדרכה, תסכימו שיש בין כולנו חיבור מאגי ?(לא התכוונתי לג'קו...למרות שגם לו יש כוחות מאגיים, אלא פשוט לזה שיש כימיה בין כולנו )ואני בהחלט מתכוונת גם לאותן חברות שלא הצליחו להגיע הפעם.החלמה מהירה לכל החולת ובני משפחותיהן. והתנצלות נוספת בפני טליטל שבמקרה יצא שהמפגש ,שהיה בהתחלה מפגשון קטן יצא דווקא יום לפני מבחן. אז ....בפעם הבאה!! רותמוש-קודם כל את חתיכה הורסת שתתשיששש עוד הרבה בנים וגברים (טפו טפו טפו),אבל דווקא לא את זה רציתי לכתוב לך.את כ"כ בוגרת יותר מגילך הכרונולוגי!ישבת אתנו כמו אחת מהחבר'ה באופן הכי טבעי שבעולם, עד שאמא הגיעה ל"שלוף"אותך הביתה,(זה גם מה שאני הייתי עושה במקומה לאור השעה ,אך אל תגלי לה שאמרתי....). שיר-גם אם אכן מה שתארת נעשה בכוונת תחילה,אל תקחי את זה לקיצוניות של להתנתק מהפורום,(ואני בטוחה שזה מכעיס). ופרק אחרון לנסיעה הלוך וחזור-נהניתי מכל רגע מחברתכן-קארינוש ואילתי,זה היה צחוק כ"כ בריא.ותודה לשתיכן מקסימות שלי על הדיסקים.!!(אילתי-בפעם הבאה אני שוכרת רכב עם מערכת רדיו מצ'וכללת.....).ולקארינוששש-תודה עלההסבר הממצה על איך נוסעים אליך
. לא כותבת אישית לכל אחת ואחת מהבנות שהכרתי עוד קודם-כי אתן יודעות שאני אובהת את כולכן. אה,ואיך אפשר בלי הפקת לקחים.....זה ספורט לאומי.-בפעם הבאה מקום נטול מוסיקה לחלוטין.שישמעו רק אותנו!!! אה,וביום ראשון כותרת בעיתון........ "ג'קו אייזנברג (
אגב,לא דקלון-מלצרית חרשת-ג'קקקקו) התנצל שוב ,!!!הפעם בפני הפורום שלו, על כך שלא הגיע עם חברתו למפגש הלא רשמי אליו הוזמן באופן לא רשמי,הוא הסביר זאת בכך שהוא עסוק בהכנות קדחתניות וממושכות......לקראת המפגש הרשמי" . סתם סתם.זה לא אמיתי.שאף אחת לא תיקח ברצינות.

rootteem1

New member
אוי דוריתה (רק דורית נכון?)

אם אין סיומת "ש" אז נחפש דרכים אחרות=] אובהים אותך! שכחתי לכתוב כמה דברים על אתמול, דבר ראשון שאני ממש מצטערת שהגעתי באיחור, אתן לא מבינות רציתי להיות במקום בעשרה לתשע והייתי מוכנה לצאת מהבית בשמונה וכמה דקות, אבל אמא שלי החליטה שהיא חייבת לרוץ לזו שמטפלת לה בציפורניים ועד שהיא חזרה הבייתה השעה הייתה מאוחרת מאוד ועד שהגענו נהיה כבר תשע עשרים ומשהו. אז סורי על הקטע הזה כי בסופו של דבר הגעתי אחרונה (חוץ מיאנה אבל לה היו נסיבות מקלות), וברחתי (יותר נכון נחטפתי) ראשונה! והיו לי עוד כמה דברים בראש שעד שהתחלתי לכתוב את התגובה שזה היה לפני חצי שעה בערך כי אני עושה הרבה דברים במקביל, אז כבר שכחתי את יתר הדברים=] טוב אז דורית תודה רבה,
אני מאוד מעריכה את מה שכתבת! את מדהימה בעצמך וחבל מאוד שלא דיברנו מספיק! פעם הבאה באמת כדאי ללכת למקום או, עם מוסיקת ג'קו, (נראה לי שלפיש אנד טוני), או למקום בלי מוסיקה, (או באמת מוסיקה שקטה) שנוכל לשמוע אחת את השנייה גם מקצה השולחן (אאמ אאמ קארינה!). טוב עכשיו לסיום מישהי מוכנה להסביר לי מה קרה עם הפלאפון?, ידעתי שאסור לי ללכת!, אחרי שהלכתי בטח התחיל כל האקשן=[

דורית41

New member
פיש אנד טוני????חחחחח

אולי נלך לוויסקי אנד טוני.....אבל רק עם מוסיקה חריששששית... נזכרתי בעוד משהו שרציתי לומר לך-הסיטואציה כשנכנסת מאוד הזכירה לי את זו שאחרי ההופעה באלג'יר עם ג'קו., כשהתנפלנו עליו והוא לא הבין מאיפה זה הגיע ....הנשרים פשטו עם שחר....ואז קלטנו שאת עדין לא מכירה אף אחת מאתנו,אז הלו,לאט לאט. לגבי הבר מצווה-משרשרת לשם.

rootteem1

New member
קרועות אתן אחת אחת

אבל גדולות! אובהת את כולן! איזה כיף לי שמשווים אותי לג'קו! תודה=] אבל הסיטואציה באמת נשמעת דומה...

rootteem1

New member
אה רציתי רק להוסיף שאני באמת

מעריכה מאוד את הקטע שלא שפטתן אותי ע"פי גילי ובאמת זרמתן איתי עד הסוף=] דיברתן איתי כאילו שאני בגילכן, בגובה העיינים, ונתתן לי להרגיש מאוד שייכת:) (הינה החלפתי סמיילי) ולגבי אמא עזבי אני לא אגיד מה קרה היום, לאור השעה... אבל קיבלתן תגובות מאוד חיוביות מצד המשפחה שלי, שאם להיות כנה במאה אחוז לא הייתיי בטוחה שהם יקבלו את העניין בצורה חיובית כזו, אז נקודת בונוס לכן. ודוריתה בהצלחה עם כל עניין הבר מצווה, מתי בערך האירוע אמור להתקיים? שנה שעברה אני חוויתי את החוויה הזו, בבר מצווה של אח שלי, המון הכנות, באותו חודש חודש שלם של סידורים וזו גם הייתה הסיבה שלא נסענו לחו"ל שנה שעברה, העלייה לתורה הייתה שבוע שבועיים בערך לאחר תחילת החופש והאירוע היה קצת לפני הסוף, כך שלא היה לנו זמו לנסוע! אבל לא נורא בעוד חודש פחות תשעה ימים כל הפיצויים יגיעו=] טוב הכוונה הייתה רק לכתוב מזל"ט ובהצלחה, טיפה גלשתי סורי.

דורית41

New member
רותמושש

שכחתי לענות לך לגבי הבר מצווה-היא בחודש יוני,אבל אנחנו לא מתכוונים להפיק אירוע כמו רני רהב...פחחחח משהו קטן עם המשפחה והחברים הקרובים-אנחנו נלך על האיכות ....

rootteem1

New member
לא נורא

אבל שהיה במזל"ט, ושיהיה קצוות! ברור שאיכות גוברת על כמות. ועם חברת הפקות שאת עומדת בראשה יהיה פייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

דורית41

New member
יהיה פיייי../images/Emo8.gif קצוות

יאללה נלך לראות את אסי כהן,ואל תשכחו שיש לנו ארץ נהדרת.

rootteem1

New member
מצעמם פה..

טוב אני קיקיתי קיקיתי ישבתי חצ'בתי ולא ראיתי אף תגובונת =[ אז נראה לי שאני אלך ליצ'ונצ'ון ובקשר לשיחה אל ג'קו, אני לא יודעת מה קרה שם אבל זה נשמע לי הזוי, אני מאוד נזהרתי בדברים שכתבי לו, וניסיתי ליצור רושם שאחנו פורום שהכי רחוק מלעשות לו דברים כאלו. טוב אני בטוחה שזה קרה לאחר שהייתן במצב נוזלי במיוחד, ושלא הייתה כל כוונה לחדור לפרטיותו של הוואקו. אבל אתן הזכרתן את הפורום? טוב בכל מקרה הוא מקבל עשרות שיחות טלפון ואס אמ אסים בכל יום, ולרוב הוא בכלל לא מתיחס, כמו למסרים אני משערת (עוד פעם אני חושבת שהוא כן קורא לפעמים את התגובות, ושאני פשוט שלחתי לו מסר בתקופה יבשה אצלו במסרים=]]]) אבל רק לידע כללי ברור לכולנו שהוא כבר רגיל לדברים כאלו, הוא כבר החליף מספר, שדרך אגב.. אמממ טוב עזבו לא משנה כרגע, אני לא אסתור את עצמי. אוקי אז אני מבינה שדברים פה יצאו קצת מכלל שליטה (ופרופורציות), אך באמת שלא הייתה שום כוונת זדון בעניין. טוב לילה

rootteem1

New member
מצעמם פה..

טוב אני קיקיתי קיקיתי ישבתי חצ'בתי ולא ראיתי אף תגובונת =[ אז נראה לי שאני אלך ליצ'ונצ'ון ובקשר לשיחה אל ג'קו, אני לא יודעת מה קרה שם אבל זה נשמע לי הזוי, אני מאוד נזהרתי בדברים שכתבי לו, וניסיתי ליצור רושם שאחנו פורום שהכי רחוק מלעשות לו דברים כאלו. טוב אני בטוחה שזה קרה לאחר שהייתן במצב נוזלי במיוחד, ושלא הייתה כל כוונה לחדור לפרטיותו של הוואקו. אבל אתן הזכרתן את הפורום?, טוב בכל מקרה הוא מקבל עשרות שיחות טלפון ואס אמ אסים בכל יום, ולרוב הוא בכלל לא מתיחס, כמו למסרים אני משערת (עוד פעם אני חושבת שהוא כן קורא לפעמים את התגובות, ושאני פשוט שלחתי לו מסר בתקופה יבשה אצלו במסרים=]]]) אבל רק לידע כללי ברור לכולנו שהוא כבר רגיל לדברים כאלו, הוא כבר החליף מספר, שדרך אגב.. אמממ טוב עזבו לא משנה כרגע, אני לא אסתור את עצמי. אוקי אז אני מבינה שדברים פה יצאו קצת מכלל שליטה (ופרופורציות), אך באמת שלא הייתה שום כוונת זדון בעניין. טוב לילה

Nova5

New member
ששבת ששששלומוששש!

רותמוששש, מתוקיזה שכמותך, לפי מסורת עונה לך בסעיפים: 1. גמילה מאות "ש" - לדודה של בדשששש (ביטוי מוצלח של דידה ) 2. מכל בנות הפרום מסרים לפי היכולת, רווחים - לפי הצורך. (שיניתי בשבילך עיקרון סוציאליסטי, אל תנסי במבחן בהיסטוריה) 3. בקשר לגיל - לא משנה, דבר אחד יש לילהגיד - את לא רק מוכשששרת אלא גם יפיופה אמיתית! אבל אל תרימי ת'אף היפה שלך למעלה - זה נכון כלפי כל בנות הפורום. 4. לא דיברנו בכלל וזה ממש לא בסדר! - חוויה מתקנת תבוא בקרוב מאוד! לצערי לא החלפתי מילה גם עם מוני, שון,(!) דורית(!) וכפית(!). טוףףף, ומגיע לי כי - הגעתי באיחור. בהזדמנות זאת, אני מכל הלב מודה לדורית על הארגון, מקום סטיילי ומעוצב היטב, על שיעור הפרטי בנושא " איך לאכול סושי ולהישאר נורמאלית" שנתת לי.( אילתי, במקום ללכת לחדר כושר או לשיעור התעמלות, אני משקיעה עכשיו באימונים אחרים - אכילה בעזרת מקלות. אל תשאלי - כל הרצפה מלאה באורז ואצות, חתיכות סלומון דבוקים על החלונות, טיפות של רוטב סויה בכל המקומות ובת שלי איימה שתעבור למעונות...) ולסיום - ארוחה נחשבת לטובה, כשקמים אחריה עם הרגשה קלה של רעב. אני כבר רעבה למפגש הבא

rootteem1

New member
יאנה מתוקיזונת!

תודה רבה על הכל, אני בכל מקרה מנסה למתן את עצמי ולכתוב הודעות טיפה יותר "נומליות", שהן יוכלו "להישאר נורמליות". את ממש מקסימונת ובאמת חבל שלא דיברנו, טוב אני בכלל נשארתי לזמן מאוד קצר=[ ודי אתן גורמות לי להסמיק!
סתם תמשיכו תמשיכו.. בהצלחה עם המקלות!, אני כבר מיציתי את תהליך הלמידה הכושל הזה בגיל שש נראה לי. בין כל הלימודים ברחתי לכמה דקות מחשב ואני חייבת לזוז כי אני הולכת עוד מעט לארקפה... אז ביי ביי

a d i d a s 2 1

New member
יאנה יקירתי...שבוע טוב..שאני אבין

איזה ביטוי שלי לא מוצלח??? ודאי שהוא מוצלח! שבוע טוב לכולן, זה שרותם יפיפיה זה לא ידיעה מרעישה, לפחות לא מהיום:) כפרה על הנסיכה, הצרה הכי גדולה שלה היא איך ללמוד למבחן בלי להכנס לפורום... בקרוב אצלי.. או שלא! שמחה שנהנתן... נשיקות! שבוע טוב

Nova5

New member
דידה!!! שבוע טוב!

הדגש לא היה על "מוצלח" , אלא על "דידה" -תזכורת לקוראים חדשים, סמויים וגלויים, אבל סיניליים, כמוני...

a d i d a s 2 1

New member
חחח תזכורת..יפה לך

שבוע מצוין... מה אני אעשה אין לי סבלנות לשבת על המחשב ... ובקשר לקוראים.. לא חושבת שאפשר להתעלם ממני... גם כשאני לא כאן זה מה שנקרא בן אדם מיוחד..כמוני וכמו חלק נכבד מכאן:) שבוע טוב יפתי.. את ?! סנילית?! להההההההההה את כמו יין ישן שמשתבח עם הזמן!

rootteem1

New member
דידה!!!!!!!!

כפרה על הצורה שלך! איזו אורחת הגיעה. תודה מתוקיזה, אוהבת כ"כ! את יודעת שלהבריז זה לא יפה, אבל סלחנו לך כי במפגש הבא עם ג'קו את שרה לנו דואט איתו
טוב אולי זה יהפוך לטריו עם קארינה!
תכיני את גרונך מעכשיו=] בסוף לא סיפרת איך היה הביביסיטר :] אבל לא לצחוק עלי, זה דבר קשה מנשוא ללמוד ולא להיכנס לפורום!, אני רצינית זו התמכרות לשמה ואולי אם לא הייתי נכנסת לפורום הממוצע שלי היה קופץ בלפחות חמש נקודות ל-100?
סתם סתם, עכשיו באמת הפורום גוזל הרבה זמן יקר ואני לא אספר לכן איפה הייתי ביום שישי בבוקר במקום במקום מסויים שהייתי אמורה להיות בו, בשל האירועים שקרו ביום שלפניו... אבל ויט גאד הלפ עוד חודש ה-כ-ל נגמר וניו יורק בפתח! מזתומרת בקרוב אצלך??
נ.ב. אני יודעת שאני צריכה להחזיר מסר חשוב למישהי אבל אני כרגע לא במחשב שלי, (אבא שלי קצת התרגז וסגר לי את האינטרנט במחשב שלי, אז אל תגלו לו שהתגנבתי למחשב שלו בזמן שהוא רואה 24.. ש.. אני לא מושכת את השין=)) אז מחר...

למעלה