כנראה התפקיד שלי לקלקל מידי פעם....
חזרתי מאוכזבת במידה מסויימת ואסביר לכן מדוע....אני יודעת שלפעמים צריכים לסגור עיניינים בפרטי ולא לערב את כולן, אלא שמה שנעשה לי אתמול גורם לי לחשוב אם בכלל להשאר כאן.... כל כך התרגשתי לקראת המפגש ועל אף שהייתי משופעת כמה ימים, התעליתי מעל כל כאב כדי להפגש אתכן. ומעשה שהיה כך היה...בתחילת הערב ביקשו ממני כמה בנות לסמס לג'קו בהקשר לערב המיוחד שלנו ונשלחה אליו הודעה בזו הלשון: " ג'קו, אם אתה תמה מדוע הפורם שומם היום זה בגלל שאנחנו באושי אושי קניון ארנה, מירי וכל השאר"...ההודעה נשלחה וכמובן שלא קיבלתי תגובה....בשעה 23.20 ביקשה מי מהבנות את הסלולרי שלה כדי להתקשר לבעלה...קצת היה הזוי, כיוון ונדמה היה לי כאילו לכולן היה טלפון, אלא שאני בחורה טובה ומניחה שלא היה עולה בדעת אף אחת מכן לסרב לבקשה כגון זו...משום מה , נדמה היה לי כאילו אותה בחורה מחפשת יותר מידי ונזכרתי כאילו כמה רגעים לפני, שוחחה עם שכנתה לשולחן במין הסתודדות שכזו....עשיתי חשבון פשוט והגעתי למסקנה שמסדרים אותי ורוצים לדלות בדרך לא ישרה את מספר הטלפון של ג'קו שהבטחתי לא להעביר. בדרך חזרה הביתה החלטתי לבדוק ...אני פותחת את שיחות יוצאות ורואה שני מספרי טלפון...אחד לא ידוע שיתכן והוא הסלולרי של הבעל והשני של ג'קו אייזנברג.... חושבת שזו חדירה לפרטיות שלי...חושבת שזה ניצול ציני של עקב אכילס שלי: עדינות ותמימות לכאורה...חושבת שזה מעשה לא ישר ולא כדברי אותה בחורה שזה היה מעשה שובבות שנבע מהאוירה בה היינו....אני לא מקבלת שום התנצלות שהכוונה הייתה בראשיתה טהורה כדי להתקשר לבעלה ורק אחרי כן, רוח שובבה שכזו...רצון לדבר איתו ולהזמין אותו. המעשה היה מתוכנן והניסיון של אותה בחורה להתנצל ולומר לי שזה מעשה שובבות רק מסלים את המעשה הלא ישר ( בלשון המעטה) שנעשה כאן אם מי ממכריו של ג'קו, קורא את מילותיי, העבר לו מסר שלא אני התקשרתי אליו, אין בכוונתי להטריד...חושבת שלמדתי את הלקח שלי ואתרחק מכאן.... סלחו לי אם אני לא עוברת אחת אחת ואומרת לכן כמה אתן מקסימות ויפות ונעימות...בטוחה שחלקכן אכן ראויות, אלא שמה שנעשה אתמול ולוא דווקא בהקשר אלי- מעשה שלא יעשה! מירי