טוב אני נותנת לעצמי את הסמכות ל...

rootteem1

New member
באמת זואי לוקח זמן לתכנן

צריך להוציא חטיפה שלמה לפועל, לגייס אנשים, טנקים מטוסי קרב, סיירות. זה לא דבר פשוט... טוב אני זזה לאכול אחורת צהריים יחד עם הסבים שלי, וגם עם הגורמי פדיחות. ביי מתוקיזות אובהת!
!

ביוששש רותמוששש

ואם כבר מדברים על חטיפה... אז בקרב השושו.. לא צריך טנקים וגם לא מטוסי קרב... כולה נערת פיתוי וקצת חומר מרדים.... אז יאללה רותם למשימה.... סתם מחשבות קרימנליות שלא ייצאו לפועל כן?! בתיאבון....

moon line

New member
רותם רותם רותם

כמה פאדיחות הא
סולחת לך על הכל: הבלבול עם השם שלי, לאחריו חשיפת שמי האמיתי, ועוד קודם חוסר הכשרון בבחירת הסושי...
אבל כל זה מתגמד ..את מתוקה אמיתית!.. ולא פחות אמיצה ותששששושה אמיתית כל הכבוד לך
וליתר הכותרות... היה אחלה! יש טעם של עוד עם חוויה מתקנת (מוזיקה חלשה וישיבה במעגל.. שיהיה קצוות אבל לא מהסוג של המלבן) בייי

rootteem1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

סורי הייתי חייבת לכתוב "חח"!!!!!!!!! סליחה סליחה סליחה סליחה! אני פדיחות מייקר! את סולחת? סורי.... כתבתי יותר מידי סורי בשרשור הזה, זה לא טוב. מה שלום מועדון ג'קו?

moon line

New member
../images/Emo45.gif מה את יודעת...

היום אני הולכת לפאב אירי רותם תני לי המלצה! או רותם פרגני לי תפריטוש ! וסורי, מכירה את השיר של אלטון גון?

rootteem1

New member
ככה יורדים עלי חופשי?../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

ברור שמכירה... להקת בלו עשו לו גרסה חדשה לפני שנתיים שלוש.... שיר מדהים!

דורית41

New member
מוני!!!

נראה לי ש
IS NOT YOURE
| מה שלומך?יוצאת לחוויה מתקנת עם בירה במקום היין של אוישי אוישי?

moon line

New member
דורית , הי

קודם כל תודה! כן..
איזה בליינית אני הא? יום אחרי יום.. הפעם אני אעשה את זה ובגדול ולא עם היין ה-אלשמטע הזה..
דורית אני אומרת לפני כולם " את חמודה אמיתית" ואני מקווה שאנו נשאר
לעוד הרבה זמן.

דורית41

New member
מוני-

גם אני מקווה
אגב,את יודעת שאוישי אוישי-הוא תרגום מיפנית של "טעים טעים"?(שם מזעזע למסעדה). האמת?לי דווקא הסושי היה אוישי אוישי.

rootteem1

New member
מעניין למה היה לך אוישי אוישי.....

כי את לא נתת לרותם להזמין עבורך=] מוני מקווה שהיום נהנית יותר, (רק מהאוכל!)... היה היום משהו מעניין בארץ נהדרת? הייתי בסרט ולא ראיתי=[

איףףף יאנוששש איך יכולתי לשכוח...

יקירתי ושותפתי ללימודים.... מתה עלייך ואת יודעת את זה.... אנחנו עוד נפגש בפורמים מצומצמים בפרט שיש לנו לא מעט פרוייקטים משותפים אוהבתותך.... ואתה שם בתמונה...
בלי דמעות כן?! בפעם הבאה תגיע...

רנה6

New member
כנראה התפקיד שלי לקלקל מידי פעם....

חזרתי מאוכזבת במידה מסויימת ואסביר לכן מדוע....אני יודעת שלפעמים צריכים לסגור עיניינים בפרטי ולא לערב את כולן, אלא שמה שנעשה לי אתמול גורם לי לחשוב אם בכלל להשאר כאן.... כל כך התרגשתי לקראת המפגש ועל אף שהייתי משופעת כמה ימים, התעליתי מעל כל כאב כדי להפגש אתכן. ומעשה שהיה כך היה...בתחילת הערב ביקשו ממני כמה בנות לסמס לג'קו בהקשר לערב המיוחד שלנו ונשלחה אליו הודעה בזו הלשון: " ג'קו, אם אתה תמה מדוע הפורם שומם היום זה בגלל שאנחנו באושי אושי קניון ארנה, מירי וכל השאר"...ההודעה נשלחה וכמובן שלא קיבלתי תגובה....בשעה 23.20 ביקשה מי מהבנות את הסלולרי שלה כדי להתקשר לבעלה...קצת היה הזוי, כיוון ונדמה היה לי כאילו לכולן היה טלפון, אלא שאני בחורה טובה ומניחה שלא היה עולה בדעת אף אחת מכן לסרב לבקשה כגון זו...משום מה , נדמה היה לי כאילו אותה בחורה מחפשת יותר מידי ונזכרתי כאילו כמה רגעים לפני, שוחחה עם שכנתה לשולחן במין הסתודדות שכזו....עשיתי חשבון פשוט והגעתי למסקנה שמסדרים אותי ורוצים לדלות בדרך לא ישרה את מספר הטלפון של ג'קו שהבטחתי לא להעביר. בדרך חזרה הביתה החלטתי לבדוק ...אני פותחת את שיחות יוצאות ורואה שני מספרי טלפון...אחד לא ידוע שיתכן והוא הסלולרי של הבעל והשני של ג'קו אייזנברג.... חושבת שזו חדירה לפרטיות שלי...חושבת שזה ניצול ציני של עקב אכילס שלי: עדינות ותמימות לכאורה...חושבת שזה מעשה לא ישר ולא כדברי אותה בחורה שזה היה מעשה שובבות שנבע מהאוירה בה היינו....אני לא מקבלת שום התנצלות שהכוונה הייתה בראשיתה טהורה כדי להתקשר לבעלה ורק אחרי כן, רוח שובבה שכזו...רצון לדבר איתו ולהזמין אותו. המעשה היה מתוכנן והניסיון של אותה בחורה להתנצל ולומר לי שזה מעשה שובבות רק מסלים את המעשה הלא ישר ( בלשון המעטה) שנעשה כאן אם מי ממכריו של ג'קו, קורא את מילותיי, העבר לו מסר שלא אני התקשרתי אליו, אין בכוונתי להטריד...חושבת שלמדתי את הלקח שלי ואתרחק מכאן.... סלחו לי אם אני לא עוברת אחת אחת ואומרת לכן כמה אתן מקסימות ויפות ונעימות...בטוחה שחלקכן אכן ראויות, אלא שמה שנעשה אתמול ולוא דווקא בהקשר אלי- מעשה שלא יעשה! מירי

אאוץ.. בנות אני המומה ממכן../images/Emo12.gif

אמנם לא הייתי איתכן אבל היה ברור לי באמת שנושא פגישה של בנות הפורום יהיה בעיקר ג'קו.. כבר צחקתי שבטח האוזניים שלו בערו אתמול ערב והוא לא הבין למה,.. עכשיו אני מבינה שאולי הוא כן הבין ויידעתן אותו??שלדעתי גם קצת מיותר.. בכל זאת פגישה פרטית שלכן..
אבל מילא sms אבל לקחת ממך טל' ולהתקשר אליו???
אז כמובן מירי אני מבינה שנפגעת מהמעשה עצמו ובכלל.. זו חדירה לפרטיות בנות.. אל תשכחו את גילכן,מעמדכן והיחס הנעים שיש לנו בפורום גם עם נשוא הפורום. לא נרצה להרוס את זה בגלל רוח שטות שנכנסה בכן (אולי באמת כמה ממכן היו במצב "נוזלי" אז יש נסיבות מקלות..) אז תחשבו על זה
שבת שלום..

דורית41

New member
שיר-

ראיתי את המסר ממך,אך לא מצליחה לשלוח תשובה חזרה!אנסה מאוחר יותר.

moon line

New member
זואי זוכרת את ה " בבואה"

אז ככה .. בהתחלה לא ידעתי איך לעכל את המשפט האם לצחוק או לא ,חשבתי וואלה לבחורה יש פיצול אמיתי..חח , אח"כ בדרך הארוכה ממך אלי בחזרה.. הגעתי למסקנה יש אמת בדבריה, ואז הגעתי למסקנה היותר סופית והיא: אם יש בבואה שלו, וזה ידוע שכיף לרדת איתו על בירות , אז .. המשפט הזה נכון גם בלשון נקבה! והמבינה תבין... ו(אם כל זה סתור ולא מובן זה רק יוסבר במסר!) זואי תני סימן ..אם הבנת! באהבה

kapit5

New member
היי בננות ומוני

רציתי להגיד לך מוני ששוב היה כיף לי לקשקש איתך .את מקסימה. היום אני יוצאת לבילוי רציני.הרצאה ואוכל .השתיה הכי פרואה שתהיה שם זה כוס קפה.אך כמה אני אתגעגע אליכם בננות קלילות שלי. יאללה ג'קו מה עם ההופעות.אוף כמה אני מתגעגעת .ביי בינתיים. אוהבת אתכם.

בילוי נעים כפית ../images/Emo23.gif

תוסיפי לקפה קצת אייריש קרים.. אפרופו פאב אירי... כן ומה עם הופעות באמת?! הולכת לראות ארץ נהדרת ביי בינתיים

אפרתי 29

New member
וואו, נשמע שהייתה לכן ממש חוויה!../images/Emo9.gif

שמחה בשבילכן...
ומחכה כבר למפגש הבא, אליו גם אני אבוא... ורותמוש, כל הכבוד שעמדת בזה, הודעה שלמה בלי "וש" אחד !

למעלה