טוב אנשים, משהו שדיי מציק לי

• פותח הנושא ny34
  • פורסם בתאריך

ny34

New member
טוב אנשים, משהו שדיי מציק לי

((סוג של סקר)) אני יודע שזה נושא די נטחן והכל אבל לא נורא..זה פשוט ככה אני רואה את רוב האנשים פה עכשיו:"יאווו, ג'רארד השווה, מייקי השווה..בלה בלה השווה וכו'" המראה של האומן באמת כל כך משנה לכם, או שהייתם ממשיכים לשמוע את MCR גם אם הם היו האנשים הכי "יצורים" שיש... אז כל מי שעדיין היה ממשיך לשמוע אותם.. שישים
מי שהיה שומע אותם הרבה פחות ו/או לא היה שומע שישים

may90

New member
../images/Emo45.gif

כמו שכבר אמרתי... הכרתי אותם מהורדת שירים [כמבן שעכשיו יש לי את הדיסק]רק אחרי זה נזכרתי לראות אותם

whatascene

New member
נראה לך שאנשים באמת יגידו שהם היו

מפסיקים לשמוע אותם? כבר לא שמים לב לזה עכשיו. רואים אנשים יפים, מתחילים לשמוע את המוזיקה (אפילו אם היא לא משהו, ואז סתם מתרגלים אליה), וזה המצב.

קרניjack

New member
חח....אני גם חושבת שאף אחד

לא הולך לכתוב פה "אני שומע את MCR כי ג'רארד הוא כוסון"
ואם חברי הלהקה היו "יותר מכוערים", אז יכול להיות שבאמת זה היה מושך פחות מעריצים, אבל זה לא אומר שהם לא להקה טובה כי אנשים התחילו לשמוע אותם בגלל המראה, ואולי עכשיו הם שומעים אותם בגלל המוזיקה, ואם הם עדיין שומעים אותם בגלל המראה, שיהיה להם לבריאות, זאת זכותם:)

whatascene

New member
זה סתם חרא כל העסק הזה

כולם צריכים להופיע עם מסכות, כמו סליפנוט (רק שהם באמת חרא)

Love Bem

New member
סליפנוט לא חרא!

אני גם לא מתה על על הלהקה אבל יש לה פה מעריצים את יודעת! טוב פעם הבאה תנסו לא להשמיץ להקות אחרות שלא יצא ריב! ויש להם שירים יפים לסליפנוט תנסי לשמוע!

whatascene

New member
חח אני מכירה אותם כבר די הרבה שנים

בשביל להגיד את זה חוצמזה, לא צריך לקחת קשה, אם את אוהבת אז תאהבי, לא אמרתי לך להפסיק או משהו.

Love Bem

New member
"אוהבת" אני לא הייתי אומרת אוהבת!

אני מכירה בקושי 2 שירים שלהם!

rebel girl

New member
אני ניסיתי לשמוע ולא אהבתי...

אני לא אוהבת את השירים שלהם...וגם את הקטע עם המסכות זה מעצבן אותי...

Love Bem

New member
צריך להבין את המסר!

לא את המסכות! ויש להם מסר ממש טוב

קרניjack

New member
חחח לא צריך מסכות

וכל הקטע של היופי הזה ממש נדוש. רוצים להיות מכוערים, תיהיו ארותי להיות יפים- תהיו רוצים להיות עצמכם תיהיו מה שבא לכם

ny34

New member
זה כל כך לא אמור להיות ככה

אני חושב שלמוזיקה אין שום קשר למראה... לעומת מה שקורה בעולם המוזיקה של הפופ/ראפ/היפ-הופ וכד'.. אם תפתחי אמ טי וי.. לפי דעתי, וואלק צריך הגבלת גיל על חלק מהקליפים שם..

deadXend

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo45.gif

מודה שהסתכלתי על הקליפ לראשונה כי ראיתי שיש מישו חמוט. ושהגברתי ראיתי שהוא גם מוצלח ^^

kati666

New member
זה פורום ללהקה........../images/Emo45.gif

מי יגיד לך שהם יפסיקו? סקר מיותר לפי דעתי.

ny34

New member
בדיוק, אבל זה פורום ללהקה

למוזיקה שלהם, ולא לאיך שהם נראים.. ואם תסתכלי על הדף הראשון של ההודעות בפורום, חצי מהשרשורים פה הם על כמה שג'רארד ושאר חברי הלהקה מדהימים, לומר לך ת'אמת.. אני ממש מרוצה שכולם פה אומרים שהם היו ממשיכים לשמוע אותם.. כי די הטרידו אותי כל השרשורים האלה, אבל אולי זה רק אני

למעלה