טוב אנשים, משהו שדיי מציק לי

• פותח הנושא ny34
  • פורסם בתאריך

rebel girl

New member
רוסים חמודים....

כמו שאמרתי במיוחד אם הם מתאגרפים עם עיניים ירוקות, שיער כהה,קול עמוק,אישיות מעולה ,מצחיקים ועונים לשם אנדריי

EveDark

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

../images/Emo45.gif../images/Emo163.gif

למרות שגמאני הייתי פעם זונת ג'רארד (תעשה אותי!!!!!!!!1111111 וכו'..), אני לא חושבת שמראה צריך להשפיע על השאלה אם לשמוע או לא. בדיוק כמו שרובנו לא שומעים רוני, למרות שהיא בלונדינית עם עיניים כחולות.

ny34

New member
בדיוק, אבל בגלל כל שרשורי הסגידה

שראיתי פה.. ובקומונה (מודה, הייתי קורא סמוי).. רציתי לבדוק אם באמת זה ככה, כמו שאת אמרת..
יום טוב.

אוף! כמובן ש../images/Emo45.gif!!!

אתם ממש מגזימים. מה רע בלהגיד על מישהו שהוא שווה?! איף.

ny34

New member
זה ממש לא רע, להפך...

אבל מה שהפריע לי שזה הפך להיות הנושא העיקרי סביבם.. וכן, זה דווקא די מפריע
..

ny34

New member
לא יודע...

זה נראה כאילו יש יותר מדיי שיחות לגבי המראה שלהם, לעומת המוזיקה... עכשיו זה נראה פחות.... אני מאוד שמחתי לראות שחברי הפורום לא אכזבו וכולם אמרו שזב לא משנה

MCRules

New member
ת'אמת

אני לא חושבת שאף אחד היה קופץ ואומר :" אני אוהבת אותם רק כי הסולן חתיך.."" אבל בכל זאת כולם נראים לי מעריצים אמיתיים ואנשים אחלה (ד"א)

Blue Puding

New member
../images/Emo45.gif

זה לא שאני יושבת ובוהה בו כל היום...אני יושבת ושומעת את המוסיקה כל היום..זה שנה לגמרי

l u d

New member
../images/Emo45.gif

לא היה לי מושג איך הם נראו בהתחלה וכשראיתי את ג'ר הוא היה לפי דעתי די מכוער וזה לא שינה לי ת'דעה על הלהקה

yaelrs

New member
../images/Emo45.gif

ברורר... אין שום סיבה שאני לא אשמע מוזיקה שאני אוהבת בגלל שהאנשים מכוערים... זה פשוט מטומטם!

למעלה