טוב אנשים

לאנה

New member
*פלאשבקים לעודד מנשה*

*איך לעזאזל יכולים להיות לי פלאשבקים לעודד מנשה?!*

לאנה

New member
../images/Emo6.gif

האמת היא שגם זה קורה לפעמים...*קורצת**והמבין יבין*

Adrienne

New member
חחח, דווקא הייתי בכיוון של הגננת

נחמה, אבל עודד מנשה גם טוב...

לאנה

New member
לא!!!

נחמה זה שם של חיפושית!, אבל, מממ, למה "נחמה" מזכיר לי חיפושית?, תגידו, בשיר על פרת מושה רבנו היא רוצה שיקראו לה נחמה או שאני מדמיינת?..., לא!, היא בכלל רוצה שיקראו לה "החברה משה"..., כמו בקיבוץ..., חחח! - "החברה שרה קוראת לחדר האוכל!", חחח..., אהמ. לגננת שלי קראו..., אה..., אירית?!

Dror Lavie

New member
תגידו מנשנש הומו? ../images/Emo60.gif

אחרי שהחלטנו שאלכס כן (זה לא נתון לויכוח!!!) צריך להחליט אם עודד הוא הומו או לא...!

Adrienne

New member
הוא מחובר לצד הנשי שבו הרבה יותר

מדי... אבל הוא לא הומו, אתה רוצה שהקהילה תהרס??? ולאנה, נחמה זה שם של גננת, לגננת שלי קראו שולה ואחר כך הייתה אחת שקראו לה ברכה. תמיד רציתי נחמה...

לאנה

New member
.No way

נחמה זה so not שם של גננת. זה שם של חיפושית. ורותי זה שם של גננות!, אויש, וגם שולה, אז אתה יכול לסמן
על זה...

Charmed 4ever.

New member
מה עם עופרה?

כי לי הייתה גננת עופרה... וגם אחת אסתי... ואחת חנה שאני עד היום פוגשת אותה... ו... מי עוד היו לי? היו לי שתי עופרה בעצם אני חושבת..... ו...דרור! תיזהר ממני!

Dror Lavie

New member
איתמר! בושה וחרפה לחבורת ../images/Emo60.gif

הפרות בארץ! נחמה זה שם של פרה! עדנה זה שם של פרה! מה קרה לכם אנשים? מווווווווווווווו?

לאנה

New member
או, סופסוף מישהו מבין!

עדנה זה דפנטלי שם של פרה. נחמה?..., אה, לא ממש. ואמרו לי שרוחמה זה שם של כבשה, אבל אני לא בטוחה. אוו, וגם ורדה זה שם של פרה. ורוחל´ה. או שזה לא ורדה, אלא ורדית?..., לא, אני סתם מושפעת מורד הגליל.

Dror Lavie

New member
עדנה הפרההההה! ../images/Emo60.gif

גם נחמה זה שם של פרה רוחלה זה שם של כבשה כזאת מעצבנת
רוחמה זה שם של כלב חחחחחח לא סתם, זה שם של עז....

לאנה

New member
מממ...

אף-פעם לא ממש הקדשתי מחשבה לשמות של עיזים. ולאקי זה שם של כלב..., ושל בריטני ספירס..., נו, כמו שאמרתי, שם של כלב. אהמ, סורי אם יש פה מעריצים שלה..., אבל, רגע - יכול להיות דבר כזה שמישהו מעריץ גם את דקולינג *שיעול*המדהימים*שיעול* וגם את בריטני *יעול*יאק, בלעע, וכו´*שיעול* ?

Adrienne

New member
LOL אתם קוראים אתם....

דוד זה שם של סוס שמעון זה שם של אוגר ברוך זה שם של חמור ויקי זה שם של ציפור שיר...

למעלה