טוב אנשים

Charmed 4ever.

New member
עדנה?! מוווווווווו... דפינטלי מווו!

נחמה זה שם של כינה! פיפולים, כינה!! יש לכם חלק חסר בידע הכללי אם אתם לא מכירים את הכינה נחמה! ארג!! שכחתי את המשפט האהוב עליי שלה!! אבל אני יודעת שהוא מסתיים ב... "..... הגעתי אל הפוווני!"

לאנה

New member
נכווון!

לא חיפושית, כינה!, פיו, געלת אותי מייסוריי, זה היה מציק לי המון זמן אם לא הייתי זוכרת מי זאת נחמה...

Charmed 4ever.

New member
אבל מה המשפט שהיא אומרת?! ארג!!!

אני חייבת לדעת.. ואני עכשיו שואלת אנשים באייסיקיו..

Dror Lavie

New member
לא לא לא! ../images/Emo60.gif

מאיר שלו כתב את הסיפור כי הוא נורא אהב את השם נחמה, אבל אי אפשר שתהיה לך פרה על הראש אז הוא הפך את זה לשם של כינה, ולכן לא מתווכחת! ולאנה, אני: ex מעריץ של britney ספירס

לאנה

New member
אבל ex נכון?

כלומר, בע-ב-ר..., נכון?, אל תענה, אני יודעת שזה נכון..., נכון?

Charmed 4ever.

New member
נזכרתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יאאאאאאא!!! "אין כמוני! הגעתי אל הפוווני!!!!!!!!!!!" שולתת! (((((((:) אני מטורפת!! ארמ.... *מיוחדת!! ו... נחמה היא לא פרה! חוצמזה, לסבתא שלי יש שכנה שקוראים לה נחמה!

Dror Lavie

New member
ניצ לא מתווכחת! נחמה זה ../images/Emo60.gif

שם של פרה! בטח השכנה של סבתא שלך כזאת שמנה שהיא דומה לפרהההה!

TCgirl

New member
גם אני!!!!

הערצתי אותה עד ש: א. היא הוציאה את don´t let me be... שבו היא נראית כמו *שיעול*.... אבל זה נסלח ונחשב אצלי למעידה חד פעמית... ב. השלב השני (של מלחמת העולם הראשונה - אני מושפעת משיעורי היסטוריה עם המחנכת שלי) היה כשהיא הוציאה את slave ששם היא נראתה עוד יותר כמו *שיעול*. ג. שמעתי את The Calling (כבר הזכרתי שהם להקה ענקית, מדהימה, גדולה, ענקית, מדהימה, גדולה, ואני חוזרת על עצמי??????) וקלטתי שבריטני לא שווה את קצה הציפורן שאלכס הולך לגזור (היום אני במצב רגיש שהרבה עוברות *המבין יבין* אז אני סובלת מכאבי תופת אז אני לא חושבת בהיגיון...) אז פשוט זרקתי אותה לפח (לא את הדיסקים - את הפוסטרים - אני לא עד כדי כך משוגעת...) *התמונה שמצורפת היא מנשף הסיום של אלכס ואני בטוחה ב-99% שהוא לא הומו!!!* אירנה

Charmed 4ever.

New member
הא!! סופסוף עוד מישהי שחושבת

בהיגיון.... כמוני!! ^^; שאלכס לא הומו...
ארג... כדאי שאני אסתום לפני ששוב יתחיל ויכוח על זה.....

TCgirl

New member
נכון!!!!

זה די חד משמעי - כאילו זה כמו שתראו מישהו ברחוב ותתחילו להדביק לו תוויות - הוא הומו, הוא קוקסינל, היא לסבית. אם אלכס לא יצא מהארון אז הוא לא ואני מוכנה לחזור על זה עוד פעם לא הומו!!! ד"א - איזה מתוק!!!!!!

Charmed by love

New member
מה?!

הסתכלת על התמונה?! הוא נראה שם כל כך הומו
יותר מתמיד!!!! יאכס *עושה פרצוף נגעל*

Hadar Mariano

New member
הדבר הכי שטחי

זה לשפוט זהות מינית לפי מראה. עד שיוכח לי אחרת, אלכסון הכוסון הוא סטרייט.

TCgirl

New member
ב-ד-י-ו-ק!!!!

זה הדבר הכי שטחי וכל שאר הדברים שהיא אמרה!!!

למעלה