טוב, בואו נשחק משחק.

magenta73

New member
היי, הלו

למה את מזלזלת בכוח השתיה של המג'נטה? א. לא רק הוא שתה. ב. גם ככה נשאר פחות משליש... אבל כן, די מצחיק לראות גבר, שנראה כאילו באמת בא משבט דוב המערות, רוצה או צריך זמן... כלומר מתסכל. כלומר, איפה אישון?

זה הזמן לנקות את כל...

ה, אההה, "שאריות" של השפעת מהחורף! :) :) :) אבל שאפו על זה שאמרת וודקה ולא שאר קשקושים. רצוי "סמירנוף 50", נקי בלי קרח אפילו. יש, אבל, בעיה אחת עם השיטה הזו: וודקה, כמו מקלחת קרה רק יותר כיפית, עושה לנו כל מיני דברים שדי נוגדים את המטרה שלשמה התכנסנו בשרשור הזה. אבל עדיין, שאפו על הוודקה.

ד נ י ת3

New member
אולי היא

לא רוצה סקס מזדמן? אולי היא סתם מחרטטת לעצמה, וגם לנו? <אאוצ'... אני יודעת שזה הולך לכאוב לי... >

magenta73

New member
אני חושבת שזה די ברור

שאני לא רוצה סקס מזדמן. זה מה שנכתב למעלה, בתחילת השרשור. אבל העולם לא מחולק לסקס מזדמן מול מערכת יחסים... כאמור... גם זה כתוב למעלה, בתחילת השרשור.

Old Girl

New member
אז למה את לא הולכת

לאיזה אתר היכרויות ומנסה לבחור מישהו מתוך 200, ולא אחד מתוך 3 שלכל אחד יש חסרונות לא מבוטלים?

magenta73

New member
כי

אני לא רוצה סקס עם משהו שאני לא מכירה, אני רוצה סקס עם משהו שאני כן מכירה. טוב, אני אסביר לך במסר...

Old Girl

New member
האמת היא שאני יכולה להבין

בייחוד לאור העובדה, שההיצע בנישות המיועדות למחפשי מין מזדמן הוא לא משהו. פעם לקחתי יותר מדי ברצינות את האמירה "לבחורה אין שום בעיה למצוא סקס בכל רגע" והלכתי לצ'אטים. מאז אני מאמינה ב"לבחורה עיוורת אין שום בעיה למצוא סקס בכל רגע".

מתוך מה שאמרת כאן...

ובהודעה אחרת קצת יותר למעלה בשרשור אני מבין שלדעתך רק מכוערים, אבל ברמה של קווזימודו מחפשים זיונים כי אחרים הם או חתיכים סטייל (השלימי שם לבד) שמזיינים כל אימת שהדם זורם להם מהמוח ל-"מוח" או שהם רוחניים שעבורם הקאמה סוטרה זה ספר לימודי, ואני מתכוון באופן אקדמאי. גישה מעניינת יש לך. מאד, מה המילה שאני מחפש?

Old Girl

New member
לא משתמש,

תראה אני מדברת רק מתוך הניסיון שלי. ברור שלרוב האנשים בעולם הזה - יפים ומכוערים כאחד - יש פה ושם סקס מזדמן. אבל כנראה שביקוש והיצע, וההתאמה ביניהם, משחקים תפקיד גם בתחום המין המזדמן. גבר שנראה ממש טוב - הוא פחות זמין, פחות נואש, פחות קל להשגה. יש לו הרבה ממה לבחור, יש לו יותר אופציות. לכן, קשה להשיג גבר יפה וקל להשיג גבר מכוער. נכון שאין כאן דיכוטומיה. התמזל מזלי וזכיתי לבלות בחברת גברים יפים - גם במין מזדמן, גם במערכות יחסים. אבל הם לא מספיק זמינים כדי שאוכל להגיד למישהי "לכי לפאב תמצאי חתיך", "כנסי לצ'אט תמצאי חתיך". למצוא חתיך זה עניין של מזל או השקעה או שניהם אפילו.

ב-MAD TV...

הייתה פינה שנקראה Lowered expections. הכל שאלה של מה רוצים מהחיים. ברור שגם אני לא הייתי רוצה להכנס לסיטואציה של מין מזדמן עם מישהי שנראית כמו קלף של "חבורת הזבל", בטח שלא. השאלה היא רק כמה מוכנים להתגמש עבור מה שאמור להיות סטוץ. יש כאלו שיתנהגו כמו קיר בטון יצוק, יש שיתנהגו כמו נערת גומי בקרקס הסיני. אישית, בנושאים האלו, אני מעדיף את גישת עץ הבמבוק: מתכופף פה, מתכופף שם אבל לכולם ברור שמדובר בעץ. ושוב, רק כשמדובר בסטוץ. זו דעתי.

Old Girl

New member
צודק לחלוטין.

לפעמים הנמכת הציפיות משפרת סיכויים בלי לפגוע משמעותית בהנאה שמפיקים. אני בעצמי כבר מזמן התבגרתי מהגישה "רוצה צעצוע הכי יפה בחנות", מה גם שיש לי בן זוג כבר 5 שנים אז הסטוצים הם מדע בדיוני מבחינתי. פשוט התייחסתי למה שצ'שיר אמר על "חתיך שמת לזיון", זה הזכיר לי את האכזבות מהתקופה בה חיפשתי חתיך חרמן בצ'אט.

cheshire9

New member
מה רע

בחתיך חרמן ? ואם לא חתיך - אפשר לסגור את האור... העיקר שיריח טוב ויתפקד כשורה. אבל אם יש לך סיפורים פיקנטים לספר - נשמח .....

מה הבעייה ??? אורגיה מרובעת

לראשון את מוצצת השני מקדימה השלישי מאחורה... וכל 5 דקות מתחלפים החבר'ה....

למעלה