טוב, בואו נשחק משחק.

ufffnick

New member
למעשה...

שיבס מוגדר כ- "blended" כך שאין בעיה בלטבול בו מעט קרח. (אך אין ללכלך עם קולה, רחמנה ליצלן, כפי שרבים מידי עושים). אלא אם מדובר בגירס "single malt" ואז... burn him!!!!1

ד נ י ת3

New member
מסכימה איתך בנושא אבל....

קח את כל הפרמטרים: 1. שתה בקבוק שלם של שיבאס 2. דילל בקרח. 3. עשה טיזינג ולא ניגש לעניין כי "הוא צריך זמן" זה גבר זה??? כאילו.. מה נהיה ממכם גברים? פעם גבר היה גבר. היה אפשר לסמוך עליכם שתעשו את מלאכת הפיתוי כראוי (ואנחנו את פוזת ה"הו.. אני לא מאמינה שנסחפנו..."). והיום? מה קרה??? גיליתם את הרגשות??? כל גבר נהיה לי למטרוסקסואל, מורח קרמים. פשוט מזעזעים!!! מזועזעת.

moi24

New member
אני מזועזעת

שפוזת ה"הו.. אני לא מאמינה שנסחפתי..." היא לא המצאה שלי...

ד נ י ת3

New member
../images/Emo6.gif

ומה עם פוזת ה: "הו בר-כוח את כזה גדול וחזק, ואני קטנה וחלשה, לבדי ביער הזה"? הטריק הכי ישן בספר יקירתי.

ufffnick

New member
ואני בשוק

שאתן בטוחות שאנחנו אוכלים את זה... ברגע שאחד המשפטים האלה יוצא, ברור לכל בר דעת את הכוונה שמאחוריו... עאלק נסחפנו... בר-כוח... נו באמת. המפותחת ביותר שהכרתי אמרה "יאללה, תקפיץ אותי הביתה. יש לנו כמה הדורים לישר לפני הקפה אצלי." תתפתחו

ufffnick

New member
בעיה...

להכחיש את מה? את זה שיש כאלה שעוד לא התפתחו? את השימוש בקודים העדכניים לאמצע שנות השמונים? את השפה והמשחיקייה המעוותת שנוצרה בינו לבינה? את מה? אני אדם פשוט. פשוט כל כך שהאמירה הפשוטה ביותר (כדוגמא לעיל), עשתה לי את זה, בגדול. <הפשטות היא השלמות והשלמות כל כך פשוטה>

ד נ י ת3

New member
בנימה רצינית:

אדם הוא אדם. כשאדם הופך ל"גבר" או "אישה" - נוספים כלכך הרבה מטענים לתיאור הזה. בשנים האחרונות הדברים משתנים. אנחנו הופכים ממשחק המינים מגברים נגד נשים - לאנשים, לחיבור בין אנשים. הניו אייג' (אישית לא סובלת ניו אייג' בולשיט) מביא איתו שינויים בתפקידים המסורתיים. מודה - השינויים האלה מרתקים ומעניין. המין האנושי עובר שינויים מחשבתים. אבל.. אנחנו עדיין בתקופת ביניים - יהיו כאלה שעוד ישארו שמה, ויהיו כאלו שיעברו את הטרנספורמציה. טוב, זהו להיום חברים - אני צריכה לעשות קצת קולות של עבודה. נסחפתי לחלוטין היום.

כן, אבל נגד הגמביט הזה...

יש תמיד את ההקרבה (של האגו) בדמות כל הכחושים שלא ראו חד"כ מהבפנים שלו מעולם (אלא אם כן הם הפקידים בכניסה שתמיד אומרים לך "שאאאאאלום" מתמשך כזה עם חיוך קצת יותר מדי רחב ותמיד הולכים בחולצות משי דקות כאלו... לא משנה, לא רלוונטי :)) שמשחקים אותה רגישים. החיים זה כמו שחמט: אפשר לרוץ קדימה ואפילו לנצח ככה, אבל זה טקטיקה של מתחילים. האמנים הגדולים באמת משחקים אסראטגית. :) :) :) (זהו, למ"מ צריך לעזוב אתכם, לאנחות?, וללכת לבדוק אם אצלו בבר-אילן יש מצב למעבדה היום).

1. ה4

טוב, עכשיו אני באמת חייב לרוץ, אם יש לי מעבדה היום אני בצרות: לא למדתי לקראתה ואנחנו מדברים על ארבעה עמודים של סינטזות. יום טוב לך.

ufffnick

New member
מצחיק...

כי תמיד תהיה המקטרת הראשית שההתנהגות של הגבר לא תואמת את הציפיות. אם היה מתנהג לפי הציפיות שלך, היתה המקטרת התורנית האחרת שאומרת: "איזה חזיר!!! גם שתה את כל הוויסקי גם עירבב בקרח וגם ניסה לזיין אותי שיכור כלוט!!! ממש גועל נפש, טיפת כבוד ביקשתי טיפת כבוד המגיע לי!!!" וגו'. אז זעקותייך, משולות כרגע לילד הקטן מאחורי השדר שמקפץ עם פלאפון באוזן ומנופף לחבריו על רקע פיגוע המוני... הבנת ת'נקודה?

ד נ י ת3

New member
ברור לגמרי.

אני אישה - אי אפשר לספק אותי לעולם. ובכ"ז - החלטתם לשנות את כללי המשחק. לא אומר שאנחנו צריכות לאהוב את זה. <רוצה לחלוק איתי בקרם הלחות?>

ufffnick

New member
לחות? תודה

אסתפק בגלן פידיך. ולא, זו לא דרכי, כי אם התמונה הגדולה שאני נוטה להתעקש עליה, כמעט בכל דיון. פרופרציה (זו לא רק רשת למרפאות פלסטיקה...)

אישון36

New member
קרם

עיניים. לחות. או שמע ידיים עיניים = חיים משותפים. לחות = אינטימיות חד פעמית טובה. ידיים= תאונן. אישון. מומחה לקרמים.

זה לא שאנחנו השתננו...

זה שאתן הפסקתן לשחק את המשחק. להזכירך גבר אמיתי מקיים את המשפט הבא: "אצלי בבית לי תמיד יש את המילה האחרונה... כן מותק!"

למעלה