טוב בנות/בנים הקשיבו הקשיבו

הגנובה

New member
טוב בנות/בנים הקשיבו הקשיבו../images/Emo124.gif

כל אחת שתכתוב שני דברים שקרו לה עם חמתה: 1. הדבר הנורא מכל 2. הדבר הנהדר מכל

sivanori

New member
התשובות שלי

1. הכי נורא - הודיעה לי (במעשים ולא במילים) שאני אשמה שבני בן ה-25 ימים נולד פגוע ומת. 2. אין לי משהו שקול נהדר שהיא עשתה. נ.ב., אני סמויה שצופה בכן הרבה, לפעמים בחיוך
ולפעמים בכעס
על החמות המטורפת שלכם...
. איך יצא לכל אחת מאיתנו לסחוב כזו חבילה

עדוש

New member
אני משתתפת בצערך../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

מה זת אומרת במעשים ולא במילים? לא שזה מפחית מהכאב שהיא גרמה לך, זה נורא לעשות דבר כזה|!

sivanori

New member
קבלו דוגמאות

אחרי שהוא נולד הייתי מאושפזת יחד איתו שבוע. אחרי השבוע הזה נשארתי אצל ההורים שלי עוד כמה ימים ונסעתי לבי"ח כל יום. ואז בעלי יחד עם אמא שלי שכנעו אותי לחזור הביתה ולנסות להחלים נפשית. אז היא נסעה במקומי להיות איתו. נתנה לי תחושה של איזה אמא רעה אני, נוטשת את הבן שלי בבי"ח.
הלכה להתייעץ עם רופאים כשבידה שברירי מידע וחזרה עם הצהרות ברמה של "הרופא שלי אמר שיש תרופה שמתחילה בר´ שעושה כאלה דברים". כאילו מה? אני אעיז לקחת תרופה שהרופא שלי יגיד לא לקחת ולסכן את העובר שלי ככה?!?
כנ"ל לגבי אלכוהול (עושה סינדרומים נוראים, ולא משנה שזה רק לאלכוהוליסטיות) וקפה (קראה מחקר שמבוסס על 17 נשים שזה עושה הפלות) ותה (שיש בו קפאין) ומקלחות חמות וצבע לשער ועוד אוסף של שטויות
לא תמכה בבעלי בלוויה של הבן שלו
לא הקשיבה לאמא שלי כששלחתי אותה לשתף אותה. באותה שיחה בין "סבתות" אמא שלי בכתה נוראות, וישבה אח"כ באוטו חצי שעה לפני שהעיזה להתניע. בדיעבד הסתבר לנו שהמטומטמת לא הקשיבה לאף מילה שאמא שלי אמרה. יש עוד, אבל אני מתחרפנת רק מלהזכר בזה. אגב, מאז יש לנו ילד נפלא חדש ומקסים, סבתא פסיכית ואמא שיורדת מהפסים כל פעם שזו מגיעה. הלוואי ויכולתי להפטר ממנה !!! הלוואי !!! אני לא אספר לכם מה היא עשתה לי בהריון, חבל על הזמן. שערותי סומרות.

הגנובה

New member
חמתך היא מסוג החמיות הכלבתיות...

שמחפשות לעשות רע לאחרים.... איך היא היתה לפני הנישואין

sivanori

New member
לפני הנישואין

היו כל השטויות הטבעוניות האלה, אבל הרבה פחות וזה לא הפריע לי. ברגע שהייתי במצב כל כך פגיע והיא פגעה ככל יכולתה, כל מה שהיא עושה מפריע לי. גם לפני שהילד שלי נולד ונפטר היא היתה בסדר, ככה חשבתי. אחרי כל הענין ולקראת הלידה השניה שלי נשבר הענין סופית ומאז אנחנו ביחסים קרירים מינוס ...
.... הכי מלחיק זה איך היא יושבת לכולם על לאכול נכון ובריא ומבשלת הכל משקיות של אוכל מוכן ... היא לא מחפשת לעשות רע לאחרים, זה לא נכון. היא פשוט טפשה. ומדהים הוא שהיא מרצה באונ´. הייתם מצפים ממנה לשמץ של שליטה עצמית ולטקט. אבל היא עם השטויות. הבנים שלה שומעים באוזן אחת ומוציאים באוזן השניה. ככה זה, אימון של שנים. אני רגילה לתת יותר כבוד ולכן לקח לי הרבה זמן לסגל את הגישה הזו איתה, ועדיין יש דברים שמעצבנים אותי.

בולי27

New member
sivanori קבלי ../images/Emo24.gif

לפעמים הסיפורים פה פשוט גורמים לשערי לסמור מרב גועל. איזו אישה מגעילה! הבן שלה לא אמר לה כלום על הדברים האלו? נ.ב ברוכה הבאה

sivanori

New member
הבן שלה, בעלי המתוק והנפלא, ../images/Emo14.gif

כמובן שהענין מסובך מאד. רק אחרי שכל הענין נגמר, הסתבר שהפוסטמה נכנסה להריון כשבעלי היה בן שנה וכשהיא רצתה עוד ילד, זה נגמר בלידה בחודש מוקדם והתינוק לא שרד. רק אחרי הרבה יגון נולד גיסי. כל זה לא הובא לידיעת הרופאים של הבן שלי שניסו בכל כוחם לדוג פרטים, אולי נדע למה האסון הזה קרה לנו. רק בעקיפין, בעלי נזכר שכשהוא היה קטן היה איזשהו סיפור והתחלנו לתחקר אותה. היא החליטה, על דעת עצמה, הרופאה הדגולה, שהמידע הזה לא רלוונטי. ברור שכן !!!! ולו כדי לדעת איך להתנהג איתה. בקיצור, בעלי המתחשב והמתוק לא כועס עליה כי "הוא מבין אותה". כל מה שאני ביקשתי ממנו לעשות הוא עושה, כל מה שביקשתי שיקפיד הוא הקפיד וכעס על אמא שלו. למשל, המיילים האינסופיים על לאכול נכון והמאמרים האידיוטיים שמבוססים על הרוח הוספקו מייד. היא אפילו שלחה אחד בדואר !!! פסיכית לגמרי. בקיצור, הוא בסדר. הוא ממש משתדל. אני מאד מאד מאד מאד כעסתי
שהיא שמה אותו באמצע. כאילו שאין לו מספיק עם מה להתמודד, עם הרגשות המשתוללים שלי ושלו, הוא צריך גם לפייס אותה, כאילו היא ילדה קטנה ולא אמא שלו שצריכה לתמוך בו ולא להתמך על ידו. אתן יודעות כמובן מי המעצבנת - אמא שלו. היתה תקופה שהיא מתקשרת אליו לבכות לו בטלפון שאני כועסת עליה... בחיי, חבל שאין אייקון של אדים ...

היי סיוון

ברוכה הבאה קראתי את ההודעה שלך מס´ פעמים וקשה לי להבין איך אפשר להתנהג ככה הרי היא בעצמה אם וכמו שהבנתי היא בעצמה איבדה תינוק לא נותר לי אלא לשלוח לך

sivanori

New member
שוב אני אומרת, זה לא מתוך רוע

אלא טמטום. ככה היא מרגישה שצריך לעשות, והיא לא חושבת לרגע אחד עם הראש. הרי אם היתה חושבת היתה מבינה שהיא מכאיבה, אבל היא לא חושבת. וזו אחת הסיבות העיקריות לכעס שלי. היא בן אדם מבוגר, משכיל, אמור להיות מתקדם, מחזיק מעצמו חצי יועצת פסיכולוגית. תפעילי את הראש המחורבן שלך|סגדש| !!!! קצת שליטה עצמית, קצת התאפקות, קצת מעבר לתחת האישי שלך.

sivanori

New member
רוצות לשמוע עוד קטע ?

היום שהאושר הענק שלי נולד היה היום המפחיד בחיי. בסוף הוא נולד בקיסרי ב-10 בלילה, ועד שראיתי אותו היה 2 לפנות בוקר, ועד שהודענו להורים היה 7 בבוקר. ביקשתי מפורשות מבעלי (ובטוח שזה עבר הלאה) שאני מבקשת שהוריו לא יבואו לבקר אותנו. סה"כ אני אחרי ניתוח, מחוברת לאינפוזיה וקטטר, מלוכלכת כולי, עוד לא צחצחתי שיניים. שירחמו עלי ויבואו אחה"צ אחרי שאתקלח. וזה עזר ? ממש לא. הם הופיעו. אז לא נתתי להם להכנס לחדר שלי. וכמובן שהאוצר היה איתי חוץ מאשר בכמה דקות שהתקלחתי. זבש"ם. חוסר הכבוד שלהם למה שאני מבקשת פשוט מחליא אותי. יש עוד מיליון דוגמאות, אבל ללא ספק את הנקודה הבנתם.

jif

New member
קבלי ../images/Emo24.gif

אחרי כזה דבר נורא שהיא אמרה, איך יכול להיות שיהיה בה משהו נהדר??

smagi

New member
גם לי יש שני דברים

1. הטוב - שהיא ילדה את הנסיך שלי 2. הרע - שהיא ילדה את אח שלו

הגנובה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif - זה מצחיק - אבל זה לא מה

שאני מחפשת... אני מחפשת סיפור ממש על משהו שהיא עשתה לך...

הגנובה

New member
אני משתתפת בצערך חמודה....

למה שלא תצטרפי באופן פעיל.... במקום לצפות מהצד... כאן תוכלי להוציא את כל מה שיש לך בלב על חמותך - שלא הכל יתאסף אצלך בלב.... עברת כבר מספיק בחיים - אין צורך לסחוב גם את המשא הזה על הגב לבד....

sivanori

New member
תנו לי לגלות סוד,אני כבר לא שמה זין

לקח לי המון זמן להתמודד עם רגשות האשם הנוראיים על זה שאני "מפרידה" בין בעלי לאמו. אפילו הלכתי לטיפול כדי להבין את הרגשות השליליים הנוראים שהציפו אותי. אני לא הייתי רגילה לזה, וזה תפס אותי ממש בשוק, ואז אתן לא הייתן בסביבה
. המסקנה של הטיפול היתה שהיא נדחפת לי נורא לחיים וצריך לקבוע את הגבולות מחדש ולהקפיד עליהם. הסוף של הענין היה שאני הצלחתי לקבל, ביני לבין עצמי, את העובדה שאני שונאת אותה, ואם היא תיפול מקצה העולם אני אהיה הראשונה שתחגוג. זה היה לי מאד קשה לקבל, שאני מסוגלת לכאלה רגשות למשהי שאפילו אהבתי עד לא מזמן. מאז שהבנתי את זה, אני לא שמה זין. נעלבת? זבש"ה. קונה מתנה ואני לא אוהבת אותה? אז אופס "שכחתי" אותה. רוצה לתת לי נשיקה? שתמצא עץ אחר. הם באים, אני חצי מהזמן נעלמת לחדר אחר. לא רוצה שהם יבואו? אגיד לא כשישאלו בלי שמץ של רגשות אשם (וזה מאד קשה לנו כאן בפולניה
). לא מעניינת אותי בכלל. מה שכן, עדיין לא הייתה המריבה הגדולה, אבל היא תעצבן אותי מספיק וזה יגיע. אני חייבת לראות אותה כי בעלי עדיין אוהב אותם, אבל הרבה זמן ולהנות מזה? ממש לא. אני גם רוצה לשמור לילד שלי על הסבים שלו. ובגדול הם סבים טובים. ולכן, אני לא חושבת שאצא הרבה מאלמוניותי. את המשא שלי כבר השארתי בצד השביל. וחוץ מזה שקשה לי לכתוב ארוכות בעבודה
, עכשיו אני קצה חולה בבית ...

Daisy1

New member
לפעמים מוצאים אחיות לצרה במקומות

הכי פחות צפויים. עברתי מה שאת עברת לפני 9 שנים ושבוע. בני חי 10 ימים ונפטר. ההריון הושג לאחר שנים של טיפולים, ילדתי אותו בשבוע 28 בלידה מוקדמת. לא ארחיב על האבל, ההלם, האובדן, השכול. היום יש לי שלושה ילדים בריאים שכל הריון היה קריעת ים סוף מבחינת הכניסה להריון ואח"כ שמירת ההריון ואישפוזים ומתחים ומה לא. כל הריון שלי היה השג, כל ילד נס. שבועיים לאחר שבני נפטר, החמות המהוללה אומרת "טוב, די, היה ונגמר, את לא הראשונה שעוברת הפלה." לא אוסיף המון פרטים, רק אומר שלאחר שעברו שנים ויכולתי לראות מפרספקטיבה של זמן, אני יודעת ש: א. לעולם לא אוכל לשכוח או לשסלוח לה. ב. כאמא, לא אוכל להפריד בין בעלי לאימו. ג. אני לא חייבת לסבול את השטיקים שלה, כי אני לא חייבת לה כלום. ד. אני מאחלת לה בריאות ואריכות ימים, הרחק ממני. אבל אם חלילה תזדקק לי אהיה שם לעזור. ה. לא משתפת אותה בחיי, לא מצפה ממנה לשיתוף בחייה. כל אחת בביתה. כשנפגשים פעם בשבועיים מתנהגים בנימוס. ו. הזמן מרפה אלרגיות, גם אלרגיה חמותיזיס נרגעת בחלוף השנים. תהיי חזקה, תשתדלי לא לכעוס (זה רק מזיק לך), לשמוע ולהתעלם. הכאב קהה עם השנים, ואמנם תמיד יהיו לי ארבעה ילדים אבל אני יודעת שלפג כל-כך קטן היו סיכויים מאוד גדולים להיות פגוע, ומי יודע אוליי זה שבשמיים אוהב אותי יותר ממה שחשבתי ומנע ממני את הסבל שבגידול ילד פגוע. וזה קצת מנחם.

sivanori

New member
תודה ../images/Emo24.gif

גם חמותי מתייחסת לילד ההוא כאל הפלה. מה שעושה לה את זה. גם לי יש שני ילדים, למרות רק אחד אני מגדלת. אני מסכימה איתך בהרבה דברים. גם אני לא מפרידה בין בעלי לאימו. אני רק לא עושה מאמצים להתקרב. אני לא משתפת אותה בכלום. לא טלפונים, לא סיפורים, בטח לא קיטורים. אני גם כבר ממעטת להתרגז. אני לא אגיד שבכלל לא, כי זה בטח לא נכון. אבל בהחלט הרבה פחות. תרגישי טוב, וחיבוק לכל אחד מהילדים !

נעם33

New member
וואו DAISY1

את אשה מקסימה. אני קוראת כאן בפורום ודי לא מבינה כיצד ניתן לרדת כל כך נמוך. אך הודעתך עושה את כל ההבדל , אפשר לא להסתדר עם החמות (גם אני לא מסתדרת) ולא לרדת לאשפתות כפי שזה נעשה כאן. הודעתך ריגשה אותי מאוד בריאות , אושר ואריכות ימים. נעם

../images/Emo24.gif משתתפת בצערך

לא מספיק שבנך נפטר את גם צריכה לסבול אותה??? ברוכה הבאה אלינו. הסיפורים שלך בטח יראו לי כמה חמותי זהב (טוב הכל יחסי)

למעלה