טוב בנות/בנים הקשיבו הקשיבו

sivanori

New member
תודה לכולן על ה../images/Emo24.gif

אני כל כך מעריכה את זה !!!

jif

New member
תשובות

הדבר הנורא מכל-הכריחה אותי לקבל ממנה סרוויס שהיא "שומרת לבן שלה כבר 20 שנה" והיא חושבת שזה הדבר הכי מודרני עלי אדמות (לאט לאט נשברות צלחות...) הדבר הטוב-לאחר שנתיים + היא הפנימה את העניין שאני לעומת שאר משפחתה, לא מספרת לה הכל לקח הרבה זמן אבל זה השתלם...

אורא

New member
אני אענה למרות שחמתי תקרא ../images/Emo3.gif

ותאכל אותי חיה אחר כך
1. הדבר הנרא ביותר - שהיא ניתקה אותי משיחה חשובה מאוד ומעשירה רוחנית והילכתית. 2. הדבר הנפלא ביותר - שהיא אמרה שאני מקסימה והנכד או הנכדה הראשונים יהיו ממני בטוח

ashlaya

New member
חמותי

נתחיל ברע... שהיא "פחדה" כששמעה שהחלטנו להתחתן וניסתה לשכנע אותנו לדחות את החתונה (כמובן ללא הצלחה - ואנחנו בטח לא אשמים שגיסי התגרש אחרי 4 חודשי נישואין..) הדבר הטוב... בכל "ויכוח" מול בעלי או חילוקי דיעות תמיד אבל תמיד היא תצדיק אותי

עדוש

New member
טוב, הגיע תורי כנראה../images/Emo6.gif

1) הבת שלי חולה, כבר תקופה די ארוכה. היה מצב מסויים, שבו בעלי החליט שעדיף לנו להתרחק כמה שאפשר מחמותי וגיסותיי, ובנוסף " אישר לי" להכניס לה אם בא לי. בקיצור, היא כעס עליה והייתה תקופה שאפילו לא הרים אליה טלפון (שלדעתי זה ממש לא בסדר). היא החליטה שהיא גם כועסת עליו שהוא לא מתקשר אליה, אז היא גם לא התקשרה במשך כ-3 שבועות אפילו לבדוק מה קורה עם הנכדה שלה ואיך היא מרגישה. דבר שמעיד לדעתי על אדישות מוחלטת כלפי הילדה. 2) אין שום דבר טוב אצל חמותי

הרלי

New member
תשובה

ובכן, חמותי היקרה ואני שלא מדברות כבר כמעט שנתיים: 1.הדבר הנורא ביותר שהיא עשתה זה כשנשארה לשמור על ילדי החולה ואמרה: אני לא עושה את זה בשבילך, אני עושה את זה בשבילו!!!! 2. הדבר הנפלא ביותר: שהיא אמרה שהיא מעריצה אותי. זה היה מזמן.. מאוד מזמן.. היא בטח כבר שכחה למה אמרה את זה מאז...

nightroll

New member
דווקא

הדבר הנורא שלך נשמע לי כל כך בריא וטוב. היא לא חייבת לך כלום. אבל יפה שהיא מרגישה חובה כלפי הנכד. לא חסרות כאלו ששמות...

nightroll

New member
אוקיי

1. היא ידעה (ויודעת) שאני לא סומכת עליה לבד עם הילדים שלי. היא שכנעה אותי לתת לה לצאת עם הילדה והתניתי את זה בכך שהיא תשגיח עליה היטב, ולא תשאיר אותה עם גיסי שסובל מפיגור רגשי מסויים ולא מסוגל להיות אחראי. אז היא לקחה את הילדה למרפסת הבית - מרפסת שבנויה מעל וואדי - ישבה איתה שתי דקות, ואז השאירה אותה בחוץ עם הגיס, ונכנסה הביתה... וכשהתרגזתי עליה היא אמרה: אבל אני רואה אותה מהחלון... (כאילו שמהחלון היא יכולה להספיק לתפוס את הילדה אם היא תטפס על המעקה ותקפוץ לוואדי...). כשהסכמתי לתת לה צ´אנס נוסף עם הילדה, בערך שנה אח"כ, היא לקחה אותה לגינה, והילדה חזרה עם סימנים כחולים וסיפרה לי שהיא נפלה מהמתקנים כי סבתא ישבה בצד ולא עזרה לה... <ועכשיו, שנתיים אח"כ, היא מעמידה פנים שהיא לא מבינה למה אני לא מוכנה לשלוח את הילדה להיות איתה שבת או לשלוח את הילדה איתה לבריכה או לים. באמת חסר לי שהיא תחליט לשבת בצד בזמן שהבת שלי תטבע...> 2. הדבר הכי טוב - היא הפסיקה להפעיל עלי לחץ וסחטנות להגיע אליה (לשטחים) אחרי השנה הראשונה של האינתיפדה. השנה הראשונה היתה קשה מאוד והיא ניסתה לסכסך ביני לבין בעלי וגם רמזה שהסיבה שאני לא מוכנה ליסוע לשטחים היא שאני לא שפויה והיסטרית (אני ועוד חצי מדינה).

עציון

New member
הדבר הטוב והדבר הרע

1. הטוב: שמעולם, אני חוזר, מעולם לא התערבה לי בחיים השוטפים. לא ייעצה. לא הפריעה. תמיד רק עזרה.או: שתקה. 2. הרע: שמעולם, אני חוזר, מעולם לא ...בעצם אין לי מה לכתוב. מצטער!!!!

עדוש

New member
אז אני לא מבינה

למה היא כל כך רוצה לבלות עם הילדה אם היא בעצם בכלל לא איתה
רק כדי לעשות
ולהגיד הנה גם אני סבתא תתיחסו אליי
זה נורא מזכיר לי את חמותי, אבל בתחומים אחרים. טוב שאת עומדת על שלך (בד"כ) ולא מאפשרת לה להשאר לבד עם הילדה

amitmom

New member
יו..ניטרול..סיפור המרפסת שלך

הזכיר לי גם משהו.החממות שלי גרים בבית רב קומות. אומנם הם בקומה השלישית אבל הבית ניצב על גבעה כך שזה יחסית גבוה יותר. בכל אופן יש להם מרפסת מאוד "חביבה" ובה חסרון אחד רציני..המעקה וכל מה שתוחם את מרפסת עשוי זכוכית.(אני אישית מקבלת סחרחורת רק מלעמוד שם) חמי "החכם" באדם אוהב להשען על המעקה ולהביט למטה. כל עוד הוא שם לבדו אין שום בעיה א ב ל הוא יום אחד החליט להראות לילדה שלי את הנוף אז הוא נשען על המעקה (מזכוכית..אני מזכירה) עם הילדה שלי בידים שלו. מיד הרבצתי שאגת קרב ודרשתי שיוריד את הילדה ושבשום פנים ואופן אני לא מרשה לה להיות במרפסת הזו ללא השגחה צמודה ועל אחת כמה וכמה להשען על המרפסת במיוחד שחצי גוף שלה מעבר למעקה. החכם אמר לי שהוא שומר על הילדה ושאני לא אתרגש..ושבכלל זו זכוכית משורינת. האמת לא מזיז לי איזה זכוכית זאת , מצידי שזו תהיה זכוכית כפולה ומכופלת שאפילו טנק לא יכול לשבור. לי היתה הרגשה מאוד לא נוחה מהענין ואני לא צריכה שום הסברים או תרוצים. אני לא סומכת על עצמי להחזיק אותה ככה ובטוח שלא סומכת עליו. אגב, את חושבת שהצעקה שלי עזרה? ממש לא..חמותי החכמה מכולן עשתה זאת שוב. אבל לצערה אני ראיתי את הענין. לקחתי את הילדה ממנה ואמרתי לה שהיא לא אחראית ועד שתלמד לכבד את מה שאני אומרת אין לה זכות אפילו לגעת בילדה. הפעם האיום השיג את מטרתו ובאה מנוחה ליגע ומרגוע לעמל..או במקרה הזה ..לי. אני מאוד מבינה אותך. גם אני לא סומכת עליהם ואם הם רוצים להיות עם הילדה אני תמיד מצרפת את גיסתי הקטנה (יש אחת גדולה ומרשעת ואחת קטנה וחביבה) כי עליה אני מאוד סומכת ויודעת שהיא תעשה בדיוק מה שאומר לה.

ציפי ג

New member
הדבר הרע של חמותי

הוא שהיא כל הזמן שומרת על הילדים. היא לא עוזבת אותם לרגע. שמירה אישית מוחצת זו היא. אם הם על הנדנדה, היא תחזיק אותה, אם הם על המגלשה, היא תרוץ מסביב לה, אם הם אצלה היא תעמוד על יד המעלית, ותשמור שלא ירוצו לתוכה. והכל תוך כדי אמירות שהיא לא מבינה איך אני לא עושה כמוה. הדבר הרע, שהיא עושה את זה מאהבה לילדים.

Daisy1

New member
התכוונת הדבר הטוב?

כשכתבת שהיא עושה זאת מאהבה?

טוב ורע קשורים אחד בשני

דבר הרע אמרה לי שהיא תבוא לבקר כל יום דבר טוב היא לא קיימה את הבטחתה (-D ועכשיו באמת. דבר רע כשישבתי בפגיה וראתי את הבן שלי מחובר לכל כך הרבה צינורות, סובל ובוכה, והפוסטמה אומרת "יופי תמשיך לבכות, תפתח את הראות" את לא רואה שוא סובל, את לא רואה שאמא שלו יושבת ובוכה איתו? זה מה שיש לך לומר? דבר טוב? לא יכולה לחשוב כרגע, אולי אני אוסיף בהמשך

sivanori

New member
אה !

אני רואה שהחמיות שלנו מגיעות מאותו בית יוצר ...

למעלה