טוב בנות/בנים הקשיבו הקשיבו

sivanori

New member
קדימה. אם הייתי יודעת איך

הייתי שולחת אותה לעוד כל מני מקומות

עציון

New member
סיון. יש לך אפשרות לבחור חמות אחרת?

הנבו את הפואנטה. כולם הבינו עד כמה את סובלת מחמותך. כולם הבינו -כך משתמע מהתגובות- שאינך סובלת אותה השאלה היא האם יש לך אפשרות לקבל חמות אחרת במקומה? האם את יכולה להתרחק ממנה ו-או להתעלם ממנה? האם לא תבקשי את שירותיה כאשר תהי זקוקה לעזרה? אם התשובות חיוביות- את בדרך לאושר. אם התשובות שליליות- יש לך בעיה שתצטרכי להתמודד איתה הרבה שנים ...

sivanori

New member
ואני חשבתי שזה המקום לקטר

בטח שאין לי אפשרות להחליף אותה ! ואם זה היה תלוי בי לא הייתי נפגשת איתה לעולם. וגם הייתי מתעלמת ממנה. היא גרה מרחק שעה נסיעה מכאן וגם זה לא מספיק. וכשאני אהיה זקוקה לעזרה, אני אשלם עבורה ולא אקרא לה. אני אוותר על מה שאני צריכה ולא אקרא לה. בחיים לו !!!! אבל ואני חושבת שכבר אמרתי את זה, בעלי מתעקש שנפגש איתם. ולכן עדיין אני צריכה מקום לקטר בו. ואת הבעיה שלי פטרתי - אני לא מתייחסת אליה. מיים על נוצות ברווז. היא והרגשות שלה לא מעניינים אותי בדיוק כמו שהרגשות שלי לא מעניינים אותה. היא לא מזיזה לי. אמנם זו גישה שאני צריכה לעבוד עליה, כי היא לא טבעית לי, אבל היא בהחלט הגישה שמתאימה לי.

בטח שזה המקום לקטר

אבל עציון צודק. את לא יכולה להחליף אותה (טוב אפשר להחליף חמות אבל את בטח לא רוצה) מה לעשות כמו כולנו, נתקעת איתה. זה לא אומר שאת צריכה למצוא פתרון ולהסתדר איתה. במקום זה תקטרי ותקטרי ותקטרי, אבל פה איתנו

עציון

New member
סיון. לקטר מותר ולגטימי. השאלה

אם את גם מחפשת פתרון? אם לא, ואת נחושה בדעתך שלא לפגוש אותה לעולם--שיבושם לך ושתצליחי במשימה קשה זו. אם כן, היה כדאי וראוי גם להקשיב לפתרון או למציאת דרך איך להקהות את הבעיה. וזה גם, בים השאר, תפקיד הפורום. לענ"ד..

sivanori

New member
מצאתי פתרון.

אני חושבת שכבר כתבתי אותו אי שם במעמקי השרשור הזה. אני לא שמה עליה. כמו מים על נוצות ברווז. זה קשה לי, אבל זה אפשרי. מה שהיא אומרת הכל זה בסדר ושום דבר לא נעשה. אם משהו חולה, לא מספרים לה. אם למשהו רע גם לא מספרים לה. הכל טרגדיה והכל מוגזם, ולכן לא מספרים כלום. אני חושבת שבעיקר תהיו מקום שבו אני אקטר כשיהיה מספיק קיטור... לפעמים אני תוהה מתי יגיע הפיצוץ הגדול

הבטיחו לי שתוך 50 שנה זה עובר

סוללים לנו כביש מתחת לבית, ויום אחד כשחמותי באה לבקר היא בקשה מהעובדים שיעזרו לה להוציא את האוטו, אבל אי אפשר רק לקש עזרה אז היא כבר שיתפה אותם בכל פרט משפחתי חשוב כמו שם, שם משפחה שם בעלה מקום עבודה וכו´. העובדים שהיו בשוק שאלו אותי מה זה התופעה הזאת. ובסוף הבטיחו שתוך 50 שנה זה עובר.

עציון ../images/Emo124.gif

בפורוםסבים וסבתות קראתי שאתה מתנדב בשניידר. באיזה ימים? אנחנו (אני ובני המתוק) נהיה שם לביקורת ביום ראשון.

אורא

New member
הסינדרלה אני חושבת שעציון

כבר לא ייכנס היום לפורום ... ועד כמה שידוע לי הוא לא בשניידר ביום ראשון אבל עצתי לך תתחקרי את JIF - היא יודעת הכל אם לא אז תשלחי לו מסר פרטי ומחר תשובות ממנו ישירות

עציון

New member
אור. אורררררררררררררר

מנין את יודעת שאני לא או כן בשניידר? ולמה לשלוח אותה לJIF?

אורא

New member
אני יודעת כי אמרת לי שביום ראשון

אתה בסביבה של המשרד שלי
רק רציתי לעזור
מצטערת

הדבר הנורא מכל

היה שבביום החתונה החותנת אמרה בדרך לאולם לעשות רשימת מתנות בלי שאני אראה (_אני נגד רשימות מתחשבנות כאלה)וזה מצטרף((אני חיב עוד משהוא) שבשבוע לפני החתונה החותנת עוד שאלה את אשתי אם היא בטוחה שהיא עושה את הדבר הנכון הדבר הנהדר- בשבת שאחרי החתונה(שבת שבע ברכות)חיכתה לי צלחת עוגות(אני אוהב עוגות וחושב דרך הבטן)

bluemoth

New member
מצטרפת חדשה ונשואה טריה...שלום לכן!

ובכן, קשה להגדיר את מערת היחסים ביננו (כי לא ממש יש כזאת). לי יש חמה קרה
יחסית... הדבר הראשון, המוזר ביותר שקרה לי (בזמנו היא היתה חמותי לעתיד) הוא שלאחר כחצי שנה מאז שאני ובעלי הכרנו, היא תפסה אותי ביד, לקחה אותי הצידה ובקשה ממני להכנס להריון. ככה על יבש. לגבי מה יגיד הבן שלה באותו זמן - היא אמרה שזה מה שיגרום לו להתחתן איתי. בקיצר - קודם תביאי נכד. אח"כ השאר. שנתיים עברו מאז. הדבר השני הוא שבחתונה של אחותו (לפני שנתיים) היא הייתה הרבה יותר מאושרת (כי היא הבת המועדפת). ולי זה ממש צרם שבעלי הוא האחרון בסדר העדיפויות.

רוב הזמן היא לא מריחה ולא מסריחה../images/Emo5.gif

היא מפחדת ממני כך שהיא נזהרת מאד בדבריה ובמעשיה איתי. אבל בכל זאת פגעה בי בקטנות במשך השנים. הכי נפגעתי מזה שהיא לא נותנת לבעלי לחיות. כל פעם שהיא מרגישה קצת לא טוב, הורסת לו את הבריאות. פעם הערתי לה על זה והיא נפגעה באילו מה? היא לא יכולה לחלוק עם הבן שלה? אמרתי לה שכן אבל בפרופוציה. מאז היא נזהרת. הדבר הכי טוב שקרה לי איתה הוא שהיא רוב הזמן ממש לא מפריעה לי.

למעלה