טוב דיי, חזרתי מטרויה/בלי ספוילרים!

אני כבר החלטתי שאני לא הולך..

אני רוצה ללכת אבל...

אני לא סובלת את בראד פיט ואורלנדו גם ככה לא שחקן משהו. אז אני עדיין לא יודעת אם זה שווה הקרבה אישית שלי. כן כן לראות את בראד פיט שלוש שעות מול הפרצוף שלי זאת הקרבה עצומה.

צודקת בהחלט בקשר להתמקדות

על אכילס... למרות שעדיין לא ראיתי את הסרט אפילו, ממש אבל ממש התמקדו עליו יותר מדי
היה יותר טוב אם היו שמים את הכוכב של הסרט, כאילו בראד פיט בתור תפקיד קצת יותר טוב בשביל המיתולוגיה ואולי פשוט אז היו מתמקדים על הדמות הנכונה!
חח סתאם..
מה שאני לא מבינה.. זה למה אתם אומרים שאורלנדו שיחק לא טוב?! בגלל הדמות ששמו לו?! אני לא ראיתי את הסרט עדיין.. אבל פשוט יש לי את ההרגשה הזאת שכולם מחליטים שזה משחק רע בגלל שהוא שיחק מישהו "נמושה" וכאלה, לפחות לפי מה שכולם אומרים.. אז תקלטו שזה לא משחק!! זאת הדמותתתתתת!! ושוב, לא ראיתי את הסרט אז אני לא מתכוונת באמת להיכנס לעומק של זה.. אבל לירון, לא פירטת למה לדעתך אורלנדו בלום לא שיחק טוב בסרט!!
ותאמינו לי, אורלנדו בלום הוא שחקן מעולה
אתם שופטים אותו רק בגלל זה!!

aniviel

New member
ממש לא...

עם הדמות שלו לא הייתה לי בעיה, כאילו כן חח, אבל זו לא הסיבה. הוא פשוט לא משחק טוב. אם לומר את האמת, הסרט היחיד בו אהבתי (ואפילו מאוד) את המשחק שלו היה 'כנופיית נד קלי'. אבל ב'טרויה' הוא כל הזמן תוקע איזה פרצוף אחד ברגעים הכי לא מתאימים ומדבר בדרמטיות כזאת חח... לא יודעת, לא אהבתי את המשחק שלו

cutieliji

New member
יש משהו שאני חייבת להסכים איתו

בקשר לאורלנדו. זה די מעצבן אותי הפרצופים שהוא עושה ברוב הסרטים שלו. כל חצי דקה! אותו הפרצוף!לדעתי אין משהו נורא במיוחד בכישרון המשחק שלו, והסיבה שמחשיבים אותו לשחקן מזוויע היא הפרצופים. לולא הפרצופים יש לי הרגשה שלא היו יורדים עליו כל כך הרבה. אבל אני לא מבינה גדולה בקולנוע (למרות שזה תחום שמאוד מעניין אותי) אז אל תשפטו אותי ואת ראיית העולם שלי. לפחות לא יותר מידי... בסך הכל אמרתי את דעתי.

צודקת בקשר לנד קלי..

באמת הוא משחק שם מדהים לדעתי!!
ובקשר לפרצופים-תאמת.. אף פעם לא שמתי לב לזה.. (ואני לא מדברת על טרויה...) אם זה בכלל קיים.. אז שיהיה..
ושוב, אני יראה את הסרט ואזזזזזזזזזז נוכל כבר לדבר!

נו.. ../images/Emo3.gif

הפרצופים שלו בשרה"ט זה כבר ידוע!!
אני מדברת על אמ.. טוב, אני מניחה שפשוט על שודדי הקארביים!

שיט. לא עובד. הנה../images/Emo26.gif

תראו את ההבדלים בין פאריס להקטור. תראו אילו הבעות פנים שונות. פאריס המום כאילו הוא ראה רוח רפאים ולהקטור יש הבעת פנים משכנעת.

KaRiNoooSH

New member
../images/Emo2.gifווווואו עד כאן....!

זה דווקא דבר שאני ממש לא מסכימה עליו מבחינת איך שזה נראה על המסך! כל נשיקה שלו פשוט מחרמנת אותי:) (סליחה על הבוטות) חיחי באמת הוא מנשק ממש טוב וזה נראה טוב.. לא מסכימה

KaRiNoooSH

New member
אכןכלב|

הזיכרון שלי מכככל הסרט..שגם ראיתי שוב לא מזמן הוא.. שברגע שראיתי אותם מתנשקים אמרתי...יוווואווו הייתי מה להיות במקומה!! ואנשים כזה מסתכלים(קולנוע)...חחחח

למעלה