טוב דיי, חזרתי מטרויה/בלי ספוילרים!

Eowyn of Rohan

New member
מאיפה את יודעת שהוא מנשק מעולה?

אני לא הייתי רוצה להנתשק איתו, נא לא להכליל. מה לעשות שיש אנשים שלא חושבים כמוך, אלא חושבים שהוא שחקן גרוע? תשלימי עם זה.

KaRiNoooSH

New member
תראו../images/Emo26.gif

כל אחד מהדיעות שלו.. נכון-כאן בפורום יש נטייה לרדת עליו,שאני גם לא מבינה למה..
אליז'יה היה מפורסם לפני השר? בגללו באו וראו? בגללו הכניסו כסף? מישהו מהשחקנים בשר הוא שמשך את הקהל..?מקווה שהבהרתי את הנקודה.. ומי בחר אותו אם לא הבמאים?! עשו טובה,הם לא יקחו סיכון בלקיחת שחקן גרוע..מה שאומר ש........ לגבי הנשיקה,זה נראה טוב על המסך ולא הייתי מתנגדת בכלל..
בקיצור,כל אחד והדיעות שלו..רק תזכרו,לא להכליל

Chakotay

New member
אין כזה דבר, זאת לא אשמת הדמות

זה המשחק, אם הוא היה שחקן טוב הוא היה עושה את הדמות הזאת טוב.

Michal Bloom

New member
שאלה לי אליכם:...

אז מה שאתם רומזים כאן זה שאורלנדו בלום שחקן גרוע ושהוא הרס את הסרט?... לא שאני כועסת כי זה דעתכם בלבד
.... אני בתור מעריצה עוד לא ראיתי את הסרט, אני הולכת בשבועות שאני אראה אז אני אגיד מי מכאן צדק לפי דעתי.עד עכשיו הוא לא אכזב אותי בכלל בשום סרט.

כמובן..

ושוב, ושוב ושובבבבבבבבבבבבב (למה לזרוע כל שנייה מלח על הפצעים!
) לא ראיתי עדיין את הסרט אז אני לא ממש יכולה להגיד שהוא שיחק שם מדהים או חרא!! אבל אני רק אומרת שאתם מסתמכים רק על טרויה. לפחות רובכם. אומרים שהוא משחק שם גרוע. אוקיי מה שתגידו... אבל יכול להיות שרק בסרט הזה זה ככה!! כי לפי דעתי הוא משחק מעולה בשאר הסרטים
ק''אז\-זה היה חתולה שלי שכתבה!
Uןטא09-וגם זה..
בכל מקרה.. אורלנדו הוא רק שחקן מתחיל! והוא לא ג'וני דפ שיכול עדיין לשחק מעולה כל תפקיד שיהיה... זה סה"כ הסרט ה...רביעי(?) שהוא עשה, לפחות בתקופה של הסרט הזה כמובן.. כי הוא צילם כבר מאז שתי סרטים אני חושבת.. אז יכול להיות ששם המשחק שלו לא משו
אממ, וסליחה אם יצאתי קצת מהקשר של ההודעה, פשוט חתולה שלי קצת הסיחה את דעתי..

Michal Bloom

New member
בדיוק!!

הוא רק שחקן מתחיל ואני חושבת שיש סיב לכך שפיטר ג'קסון מיהר לקחת אותו לשר"הט רק 3 ימים אחרי שאורלנדו סיים את ה(קורס?) למשחק שלו, נכון, אולי שם הוא לא משחק טוב, אבל עוד הזדמנויות יהיו לו, ועד אז, אני שותקת.

Chakotay

New member
מה הקשר שחקן מתחיל?!

יש לך את זה אז יש לך את זה! אין אז אין! שחקן אכן יכול להשתפר עם הזמן, אבל לא בצורה רצינית.

Michal Bloom

New member
מה אתה אומר על?..

פשוט נתן לזמן לעשות את שלו?..חחח...
*אה ו...החלפתי כינוי אבל כרגע אני עם הכינוי הישן...(ממיכל בלום לCrAzY iN lOvE14)

Eowyn of Rohan

New member
אני אתן לזמן לעשות את שלו..

אני בטוחה שאחרי שהוא יעשה כמה סרטים הוא פשוט יעלם כי הוא רק פריטי פייס. אין לו שום כשרון משחק. ואני מצטערת אם אני כזאת קיצונית, זו דעתי.

adva g

New member
מסכימה ../images/Emo45.gif

למרות שלדעתי הוא גם לא פריטי פייס...לא מבינה מה בנות מוצאות בו...מבחינתי זאת הייתה טעות של פיטר ג'קסון ללהק אותו,אבל לא נורא, אני סולחת לו

kittycatbone

New member
ובהחלט יש את זה

לאורלנדו אני מצטערת להגיד לך
אבל עדיין צריך להשתפר בזה... ואם אתה חושב שנולדים ככה שחקנים מעולים אז אתה טועה ובגדול

לדעתי...

הוא שחקן די גרוע. אבל דווקא בשרה"ט הוא שיחק די טוב והתאים לדמות של לגולאס. ורב הבנות כאן שאוהבות אותו ומגינות עליו, זה לא בגלל שהוא שחקן טוב, אלא בגלל שהוא נראה טוב לדעתן! תקנו אותי אם אני טועה??
(לדעתי הוא נראה הרבה יותר טוב עם שיער מחומצן ועדשות כחולות
)

Eowyn of Rohan

New member
מה הוא כבר עשה שם?

אמר "a diversion" ותקע מבטים דרמתיים? היו יכולים למצוא שחקן יותר טוב. גם ככה לא התלהבתי מהאלפים בסרט.. אני מצטערת אבל לדעתי הוא שחקן גרוע, בכל סרט וסרט שראיתי אותו בו.

kittycatbone

New member
אז פשוט תגידי

שהוא תקע מבטים דרמתיים. כי זה שהוא היה צריך להגיד "a diversion" ממש לא קשור לזה..
ואני לא חושבת שה"מבטים הדרמתיים" האלה כל כך רעים.. אני חושבת שהם מוסיפים לדמות.. ושזה שזה באמת לא ממש דומה לדמות מהסרט זה פשוט הקטע של הבחירה של איך שרצו שהוא יהיה בסרט.. (אחרת אני באמת לא מבינה למה שמו לו כל כך מעט טקסט כשבספר הוא מדבר כמובן הרבה יותר!
)

adva g

New member
זה נכון

בקושי היה לו טקסט בתסריט, ועד שהיה לו משהו להגיד זה היה ממש מטומטם. רק בשביל זה צריך לקרוא את הספר- כדי להחזיר ללגולאס את הכבוד שמגיע לו

adva g

New member
תיקון קטן

זאת עוד סיבה לקרוא את הספר- כדי להחזיר ללגולאס את הכבוד שמגיע לו

adva g

New member
בשר הטבעות הוא גם לא שיחק טוב

לדעתי בכל אופן. הוא אולי התאים במראה (עם הפיאה והכל, שזה לא חוכמה ממש...), אבל מבחינת משחק לדעתי הוא היה אחד הפחות טובים שמה. האמת, הוא די הרס לי את הדמות. מצד שני, זה יכול להיות בעצם באשמת התסריט, שתקע לו משפטים שנשמעים קצת טיפשיים. עוד לא החלטתי אם זה באשמת אורלנדו או באשמת התסריט...

למעלה