חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי עם הטורקי
י י ר ד נ ה1 New member 7/10/10 #22 ברוכה הבאה../images/Emo140.gif אבל אני לא מסכימה בכלל לתיאוריה שלך.... זה כמו שתגידי שמרדית' צריכה להיות עם ג'ורג...(כן אני סמויה אצלכם שם בGA...) סטפן ואלנה לנצח..... ועוד BTY אני יותר קשישה ממך( )
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif אבל אני לא מסכימה בכלל לתיאוריה שלך.... זה כמו שתגידי שמרדית' צריכה להיות עם ג'ורג...(כן אני סמויה אצלכם שם בGA...) סטפן ואלנה לנצח..... ועוד BTY אני יותר קשישה ממך( )
מ מורי לנצח New member 7/10/10 #23 מר וג'ורג'?! יייייאאק לא הם מעולם לא היו צריכים להיות ביחד וג'ורג' הוא ילד טוב הוא לא ילד רע ,אם כבר זה כמו לומר שמרדית תלך עם מארק שיעשעתי את עצמי
מר וג'ורג'?! יייייאאק לא הם מעולם לא היו צריכים להיות ביחד וג'ורג' הוא ילד טוב הוא לא ילד רע ,אם כבר זה כמו לומר שמרדית תלך עם מארק שיעשעתי את עצמי
י י ר ד נ ה1 New member 7/10/10 #26 בכיתי כשהוא מת... ברור שג'ורג'י הוא טוב, אבל מר כ"כ לא מתאימה לו, וזה ממש כמו שאלנה לא מתאימה לדיימון. היא טובה במהות שלה והוא רעעעע לתפארת... אגב, מר עם מארק נשמע טוב... עד שדרק שוב יפוצץ אותו במכות...
בכיתי כשהוא מת... ברור שג'ורג'י הוא טוב, אבל מר כ"כ לא מתאימה לו, וזה ממש כמו שאלנה לא מתאימה לדיימון. היא טובה במהות שלה והוא רעעעע לתפארת... אגב, מר עם מארק נשמע טוב... עד שדרק שוב יפוצץ אותו במכות...
מ מורי לנצח New member 7/10/10 #28 חחחחחחחחח מה גם שהוא בכלל בקטע של אחותה וממממש בכיתי כשג'ורג' מת זה היה כל כך עצוב. אני חושבת שצרחתי יותר ממר ודיימון ואלינה מתאימים
חחחחחחחחח מה גם שהוא בכלל בקטע של אחותה וממממש בכיתי כשג'ורג' מת זה היה כל כך עצוב. אני חושבת שצרחתי יותר ממר ודיימון ואלינה מתאימים
י י ר ד נ ה1 New member 7/10/10 #27 יאפ האמת שהתמכרתי רק לאחרונה . ראיתי את כל הסדרה בשלושה שבועות האחרונים(בחגים).... זה היה מטורף לחלוטין... ועכשיו אני בקצב של ארה"ב
יאפ האמת שהתמכרתי רק לאחרונה . ראיתי את כל הסדרה בשלושה שבועות האחרונים(בחגים).... זה היה מטורף לחלוטין... ועכשיו אני בקצב של ארה"ב
מ מורי לנצח New member 7/10/10 #29 וווואאאאוווו את כל ה 6 עונות בשלושה שבועות פששש סחטן עלייך ויאאלה תפסיקי להיות סמויה שם אנחנו לא נושכים שם
וווואאאאוווו את כל ה 6 עונות בשלושה שבועות פששש סחטן עלייך ויאאלה תפסיקי להיות סמויה שם אנחנו לא נושכים שם
י י ר ד נ ה1 New member 9/10/10 #40 אני מוחה. פול הוא קטע של ......../images/Emo13.gif חחחחחחחח עובדה: כל הילדות והטינג'ייות נוהות בהמוניהן אחרי איאן, ומי שחוותה דבר או שניי בחייה מעדיפה את פול... מעניין...
אני מוחה. פול הוא קטע של ......../images/Emo13.gif חחחחחחחח עובדה: כל הילדות והטינג'ייות נוהות בהמוניהן אחרי איאן, ומי שחוותה דבר או שניי בחייה מעדיפה את פול... מעניין...
א אנטיבס300 New member 9/10/10 #42 זה בדיוק מה שאני אומרת לפני 5-6 שנים אולי גם אני הייתי מתעלפת מאיאן, היום......הקטע של ה badboy כבר לא עושה לי את זה.
זה בדיוק מה שאני אומרת לפני 5-6 שנים אולי גם אני הייתי מתעלפת מאיאן, היום......הקטע של ה badboy כבר לא עושה לי את זה.
Y your avalanche New member 9/10/10 #43 אז אית את מסבירה שמורי ואני באותו גיל (29) ושתינו אוהבות יותר את איאן מאשר את פול?!
י י ר ד נ ה1 New member 10/10/10 #44 אה...תמיש יש כמה יוצאות דופו..חחח סתםםםםםםםם! אבל באמת שרוב הילדות נוהות אחרי איאן, אולי בגלל שהוא באמת נורא יפה! ממש יפה! ופול יותר גברי, אחחח הלסת המרובעת שלו...
אה...תמיש יש כמה יוצאות דופו..חחח סתםםםםםםםם! אבל באמת שרוב הילדות נוהות אחרי איאן, אולי בגלל שהוא באמת נורא יפה! ממש יפה! ופול יותר גברי, אחחח הלסת המרובעת שלו...