תמיד ודופן כמובן..אוף הטעויות מקלדת האלו
מ מורי לנצח New member 10/10/10 #47 איאן באמת נורא נורא נרא יפה ואני אישית באמת חושבת שלפול יש ראש גדול מידי אבל בסדר שיהיה. אני מוכנה להיות ילדה ולהשאר במחנה איאן
איאן באמת נורא נורא נרא יפה ואני אישית באמת חושבת שלפול יש ראש גדול מידי אבל בסדר שיהיה. אני מוכנה להיות ילדה ולהשאר במחנה איאן
T TwilightFan New member 7/10/10 #24 חחחחחחחחח מורי מכירה אותך מפורום האנטומיה חחח איזה כיף שעוד אנשים מוכרים מצטרפים למעגל המכורים
ל ליטל022 New member 8/10/10 #31 welcome ../images/Emo24.gif we love you mori אני ליטל בת 19, השתלבות מהירה ומהנה..
א אנטיבס300 New member 8/10/10 #36 מורי יפה שלי../images/Emo24.gif איזה כיף לראות אותך פה , גם אני עושה צעדים ראשונים. סוף סוף נוכל לעשות את מלחמת סטפן - דיימון במקום הנכון בע"ה מחכה שתבואי לפורום הבית שלי 'הורים לפועוטות'
מורי יפה שלי../images/Emo24.gif איזה כיף לראות אותך פה , גם אני עושה צעדים ראשונים. סוף סוף נוכל לעשות את מלחמת סטפן - דיימון במקום הנכון בע"ה מחכה שתבואי לפורום הבית שלי 'הורים לפועוטות'
מ מורי לנצח New member 9/10/10 #38 ../images/Emo23.gif אהובתי בסדר גם םה נעשה את מלחמות סטפן דיימון שלנו ואני עוד אגיע לפורום הבית שלך יום אחד ...
../images/Emo23.gif אהובתי בסדר גם םה נעשה את מלחמות סטפן דיימון שלנו ואני עוד אגיע לפורום הבית שלך יום אחד ...